טופיקון-קון-קון!

../images/Emo41.gif טופיקון-קון-קון! ../images/Emo60.gif

טוף אז ככה.. יש את הביצועים המדהימים שהראל עשה ב-
נולד.. שהם מדהימים כמוווובןןןן! אבל בהופעות שלו.. הוא משנה את השירים קצת. מוסיף עליות וירידות עם הקול וכאלה..
אז רציתי לשאול איזה גירסאות אתם מעדיפים?
הגרסאות של כוכב נולד
או הגירסאות של ההופעות אני אישית.. ממש אוהבת את הגירסאות של ההופעות. דבר ראשון, אין ספק שסקעת הרבה יותר משוחרר שם (במיוחד בעודני ילד!! חח), שכן התחרות ניגמרה ועכשיו זאת פשוט הנאה נטו! למשל אני אוהבת את הסוף של בתוך! או את ההוספות של הנני כאן! וכמובן את כל ההתפרעויות שלו בעודני ילד כמו: "אתם שרים איתי חזקקקק"
אלוהים מזמן לא הייתי בהופעה
בכל מיקרה - מהי דעתכם?

ayaliar

Well-known member
הופעות, ללא ספק

הביצוע של בתוך בהופעות, הרבה הרבה יותר טוב מהביצוע הקצת לחוץ (אבל מדהים) בתכנית עודני ילד זו בכלל חגיגה והנני כאן מדהים בשני המקרים. בדידות אמנם פחות מושלם בהופעות מבחינת הדיוק אבל תמיד מלא בכ"כ הרבה רגש שהוא מתעלה על כל ביצוע שקדם לו ואני ראיתי אותו שלשום שוב ואפילו את בנק דיסקונט הוא הצליח להפעיל חחח

מה זה מה זה?! ../images/Emo60.gif

ראיתי אותו שוב?! ךןלגעכיחןךגרכ בא לי למות. קחי אותי איתך!
אני גם רוצה לפגוש אותווווווו

purple rain2

New member
טוב אז איפה אמרת שאת גרה?

נראה לי שאני אתחיל לחפש דירה באיזור

purple rain2

New member
אההה ו...../images/Emo27.gif

איה נראה לי שכבר ראית אותו יותר מדי פעמים אם את מדברת עליו בכזו נונשלנטיות... כאילו: "אה, דרך אגב, ראיתי אותו אתמול שוב" אוף

חח כן הא? ../images/Emo60.gif

בחיי שהחיים קשים... תגידו.. אם יגידו לו שלמנהלת של הפורום שלו בתפוז שלא פגשה אותווו בחיייםםםם יש יומולדת ביולי - הוא יסכים ליצור איתי קשר?

purple rain2

New member
ואם יגידו לו

שלמישהי שהייתה כ"כ קרובה ללהשיג ממנו חתימה אבל נחלה מפלה ברגע האחרון
יש יומולדת עוד שבוע וקצת, נראה לכן שהוא יתקשר אלי?

הממ, זה חסוי../images/Emo9.gif

חחח סתם, אבל באמת אני מעדיפה לא להגיד כי הבטחתי לנרי שהיא תפתח לי את השרשור יומולדת והיא השבעיה אתי לא להגיד לאפחד כדי שלא יגנבו לה את תפקיד

ayaliar

Well-known member
חחח לא פגשתי אותו

רק הייתי בהופעה
לא רציתי לגשת אליו כי לא היה לי נעים כ"כ.. הוא רקד שם ליד הבמה והיה לו כיף ולא רציתי להציק

נועוW

New member
הופעות../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אבל האמת בכל מצב הראלוש שר יפה

ספרפור

New member
שאלה בקשר להופעות...

אז ככה- לפני שבועיים בערך, קראתי בפורום כ"נ שיש הופעה של הראל סקעת, הראל מויאל ושירלי לילו בנתניה ב-25.3. ומצד שני, נתלה שלט חוצות לא מזמן, באשקלון (העיר שלי), וכתוב שיש הופעה של הראל סקעת הראל מויאל ועדי כהן. זו תהלוכה שאמורה להתחיל ב-10 בבוקר, למרות שאם הם באים אני מעריכה שהם יהיו רק בסוף התהלוכה, בהופעות. מישהו יודע על זה משהו?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאת שניהם הוא מבצע יפה מאוד

אבל אני יותר אוהבת את הביצועים בכוכב נולד... בלי סיבה מיוחדת, אבל ככה אני אוהבת.

ronchok1

New member
את שניהם הוא מבצע ממש ממש יפה!

אבל בעיקרון אני אוהבת יותר את ההופעות שלו שהוא קצת משנה...

למעלה