טוב!

Serf SaN

New member
../images/Emo41.gifטוב!../images/Emo41.gif

אז בגלל שיש 2 קולות לסנטר, הקול היחיד לעזריאלי הוא שלי [כי סבתא הכריחה], ועדי בטעות הצביעה לבית שלה... אני מכריז בזאת: [נו, על מי אני עובד. אני ועינב החלטנו על זה היום בשש בערב בערך. XD] מחר מפגש בעזריאלי! בקומה מינוס 4! בשעה 1 בצהריים! בינתיים מי שאני יודע בטוח שבאים: אני, עדי, עינב, אבי כי עינב תגרור אותו, ניצן כי עינב תכריח אותה, ועוד ועוד~! אז בואו בהמוניכם! סתם, כאילו, נכון, זה לא יהיה מפגש בית..אבל בואו בכל זאת. יהיה כיף. :] אח"כ אולי נלך לדיזינגוף ואז לנחלה אם אנשים ירצו. ^_^ אין מישהו שבמקריות גם צריך לקנות בדים? D:

נמ...

דווקא הייתי בעד ודיברתי עם עינב שכן ניפגש בסנטר/עזריאלי כי אני כן רוצה אבל הבעייה היא שאני יוצאת מהצבא רק בסביבות 3, 4.... ואין לי איפה לחנות כי אני באה עם האוטו @_@ (ואין לי כסף לחנייה ;~;) אז בעיקרון אני לא יודעת מה לעשות אני אדבר איתכם מחר..... ;~;

saarshemer

New member
שמישהו ישלח לי בפרטי מס' פלא כדי שאוכל ליצור

איתו קשר לפני שאני בא

Serf SaN

New member
טוב, אני ועדי מבטלים. XD;

עינב גם זקנה מדי, אז היא עדיין ישנה. :ם סורי! בעצם, מה אני מצטער בכלל זאת לא אשמתי שאין מפגש >>

akane

New member
סורי שלא עניתי- הפלאפון נכבה

כי נגמרה לי הסוללה ואבי איבד את המטען שלי :< ואין לו את המספרי טלפון שלכם... ;; סוררי, למרות שלא נראה שמישהו חוץ מאיתנו (מי שהיה אתמול בנחלה) היה בא :< קללת המפגשים שלנו נוראית, אנחנו חייבים לשבור אותה כבר T___T אני בעד שנקבע עכשיו תאריך שני, עדיין לפני הכנס. ימי חמישי הבאים: 07/08 14/08 נראה לי שה7 עדיף כי להפגש שבוע לפני הכנס סתם ילחיץ ויגזול זמן מההכנות :X או שכבר נוותר ונפגש אחרי הכנס?

Serf SaN

New member
אני בעד ה7.

גם ככה זה היה האופציה ב' של המפגש המקורי. רק, צריך בית.

sonaku

New member
אהעאעהעהאהע

נבי~ אני רוצה לראות אותך! קשה לי להיות ליד אוטאקו כשאת לא שם,מרגיש לי בודד וגלמוד.

happy berry

New member
אולי די להשתמש בכינוי נבי??;;;; ../images/Emo210.gif

אפילו את זה לוקחים ממני,איף:/

akane

New member
זה הניק-ניים שלי מאז שאני זוכרת את עצמי ם,ם;

וזה בכלל בא בקישור לנבי-ארנבי כי יש לי שתי שיניים קידמיות די בולטות ~_~;

Hyde Snow

New member
זו גם לא אשמתי!!!

אני לא אשמה ששמו לי משמרת באותו היום ולא היה עם מי להחליף ~.~