חשיפה בלעדית

../images/Emo41.gif חשיפה בלעדית ../images/Emo41.gif

חשיפה בלעדית ע"י הגזען שלא שווה התיחסות של הומואים ע"פ מקור בכיר מאוד בספק , ISP פגעוס שלנו עוזב להודו ב1/2/2003 אחרי שפוטר מהחברה הסלולרית שבו עבד בתשלום של 22 שקל לשעה. תגובת פעגוס: "שההודעות שלך לא שוות התייחסותו" עד כאן.

ועוד דבר

עקב פגישת עסקים אם אנטישמי בצרפת ביום חמישי, יש סיכוי קטן שלא אהיה פה כ"כ הרבה השבוע.

../images/Emo32.gifיש למי להצביע

פעם בכמה שנים(או במקרה של ישראל, בשנה וחצי) ניתנת לך הזכות לבחור.
הפעם, באמת שאין מה להתלבט.
אצלנו אין פוליטיקאים
, אין שחיתויות
ואין כספים
, יש המון אהבה
והמון גאווה
. כי רק קהילת גאווה
צעירה
בתפוז
אנשים, הקהילה הגאה הגדולה ברשת הישראלית, מכילה בתוכה עולם ומלואו- רק בשבילך.
צ´אט,
מילון גאווה2003 הגדול ברשת,
קישורים,
לוחות היכרויות,
לוחות דרושים,
לוח אירועים,
עשרות גלריות,
סקרים שבועיים,
מאמרים,
פינות שבועיות,
סיכומים שבועיים גדולים....עולם ומלואו- רק בשבילך
. אז אין מה לחכות ליום שלישי- בחר/י כבר עכשיו- קהילת "גאווה
צעירה
" בתפוז אנשים. כי יש לנו במה להתגאות!
http://forums.tapuz.co.il/youngpride יש לך במה להתגאות
- קהילת גאווה
צעירה
בתפוז
אנשים!

פריפטס

New member
ההודעה תוקפת אותי באופן אישי

ולכן אני מבקש להשאירה- כדי להראות עד לאן "אדוני השר" יכול להדרדר. פתטי.

Zack DA

New member
אני כנראה מפספס משהו

כיצד היא פוגעת בך באופן אישי ?

פריפטס

New member
הוא מתכוון אלי

מדבר על הומואים, ועל אדם שברח להודו (הפסיכי המציא לפני יומיים ש"יש שמועות שברחתי להודו" וכששאל אותי מה תגובתי אמרתי לו שהודעותיו לא ראויות להתייחסות). הכינוי שהוא בחר להדביק לי "פעגוס" לא משאיר מקום לספק. עכשיו הבנת?

פריפטס

New member
אתה בסדר???

פעגוס=fag דאאא!!! מה מוזר בזה? נתתי לך לינק! אתה בן אדם ממש מוזר, צר לי לבשר לך...

Zack DA

New member
הממממממממ

פאגוס, fag לא חשבתי על זה... בכל אופן...
אתה גם ככה לא רואה בזה דבר רע

פריפטס

New member
מתי אנשים ילמדו לא לדחוף את האף?

לא עניינו של אף אחד אם אני רואה בזה דבר רע או לא- העיקר פה הוא אם "אדוני השר" רואה בזה דבר רע. והנה אני מודיע רשמית- אין לי כוח להעלבות מטופשות של פסיכים שחושבים שאני נוסע להודו ולכן אני מבקש ממך מעתה והלאה למחוק כל הודעה של "אדוני השר" שעלולה להעליב אותי באופן אישי- כפי שכתוב בחוקי הפורומים.

Zack DA

New member
איך שאתה רוצה

לפי דעתי הוא סתם מנסה להסתלבט עליך - הוא בחור ידידותי

פריפטס

New member
מה לעשות, אותי זה לא מצחיק

אם היו אומרים דברים דומים עליך גם אתה לא היית צוחק, אבל ככה זה אצלכם, כשזה אצל אחרים זה בסדר...

Zack DA

New member
להפך, זו הטעות השמאלנית

כמו שארה"ב לא רצתה לעשות דבר כשהיו סימנים רעים (למשל, כשהטליבאן הכריח נשים להתכסות, או כשהוא הרס פסלי בודהה עתיקים) - אבל כשזה הגיע אליה - ישר יצאה למלחמה. השמאל צריך להבין שכמו שהמתנחלים נמצאים בזירת קרב - הטרור מכוון כלפי כולנו והפלשתינים רוצים את כל הארץ "מהנהר ועד הים". זו גם התפכחות. ודווקא אני מנסה לשאול אותך להרגשתך ולנסות לדבר על זה - ואתה דוחה את ניסיונות השיחה שלי. נעלבתי

טעות אחת:

גם אם זה נכון ומה שהפלשתינאים רוצים את זה את כל הארץ, אני לא רואה סיבה מדוע לשלוח מתנחלים להתנחלים בעוד ועוד שטחים. זה לא מועיל לנו בשום צורה: זה דופק אותנו מבחינה מדינית, כי לפלשתינאים יש כביכול תירוץ מדוע לתקוף אותנו. זה דופק אותנו מבחינה בטחונית כי להגן על התנחלויות מבודדות זה הרבה יותר קשה מאשר להגן על גבול מסודר. זה דופק אותנו מבחינה כלכלית, כי אנחנו משקיעים שם השקעות עתק, בכבישים עוקפים, בבטחון, בהנחות מס וכו', ולא רואים שום רווח מכך.

למעלה