חשוב מאוד

../images/Emo41.gifחשוב מאוד../images/Emo41.gif

לכל מי שרואה את ההודעה הזאת נא להעביר אותה ככל האפשר: בימים אלו נשלחות דוגמיות של בושם חדש ולא מוכר לתאי הדואר שלכם. אל תשתמשו בהם!. מסתבר שהדוגמיות הנ"ל מורעלות, שבעה נשים שניסו את הבושם כבר נפטרו לאחר שאותר על גופן הבושם. ככל הנראה- זה נסיון נוסף לטרור (דוגמאת מעטפות האנטרקס) וזה לא מפורסם עדיין בכדי לא ליצור בהלה. בימים הקרובים גם ישלחו אי מיילים עם ההזהרה הנ"ל. שלחו את זה לכל מי שתוכלו.

לפרסם דבר כזה במייל יוצר פאניקה../images/Emo16.gif

וכפי שתמיד אומרים בסרטי הבטיחות בטיסות: "PLEASE DO NOT PANIC"
. לדעתי לא כדאי לייחס לזה יותר מדיי משמעות. כולנו מקבלים ג´אנק באיציק ובאימייל ("האיי סי קיו הולך להיות בתשלום!!! אם תעבירו הוא לא!", כל מיני אזהרות לוירוסים שלא קיימים). ההודעה הזו לדעתי נוצרה על ידי מישהו משועמם שכרגע מתגלגל מצחוק מהפאניקה שהוא יצר. נראה לי שרובנו יודעים לא "לקבל דברים מזרים", וזה כולל דוגמיות לא מוכרות של דברים שנמצאות בדואר. ומיותר לציין
על השרשור?
.
ניר

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gifחשוב מאוד../images/Emo41.gif

שמעתם על הוירוס הקטלני Klaz שמסתובב באי מיילים כבר כמה חודשים? ניסו לשלוח לי אותו אבל לא פתחתי את ההודעה (אם אתם רואים באי מייל ששם השולח או האי מייל לא מוכרים לכם תמיד תבדקו מהו נושא ההודעה אם הוא מכיל את המילה Klaz אפילו אל תפתחו את המייל)
לעולם אל תפתחו מיילים שנשלכו מאנשים שאתם לא מכירים לכו תדעו מה יש בהודעה אני אישית לא פותח מייל של מי שאני לא מכיר

למעלה