אני מניחה שכולם הרגישו סוג של הקלה,
אחרי הכל כולנו דואגים לו, הוא הפך להיות נחלת הכלל לצערי (ואני בטוחה שלצערו ולצער משפחתו) ובמקום מאוד עמוק כולם באמת דאגו לו במידה זו או אחרת. אנחנו שומעים עליו כבר למעלה משלוש שנים ומדמיינים את הגרוע ביותר ואני מאמינה שכולם מרגישים באיזו שהוא מקום נידח בלב שכמו שהוא שם זה יכול היה להיות גם מישהו אחר, זה מקרה שהוא שם ולא אחד מעשרות אלפי החיילים האחרים שלנו והעובדה שהוא לא נראה ממוטט פיזית הקלה קצת על החרדות והאשמה הלאומית. ברור שהוא שבור, ברור שהוא אומלל וחשוב נורא שהוא יחזור הביתה, אבל הידיעה שהוא במצב בריאותי סביר- יש בה מן ההקלה אני מניחה. חשבתי הרבה על ההורים שלו והסבל הנורא שהם עוברים. אני מניחה שהם דמיינו את הגרוע מכל ואני מאמינה שכשהם ראו אותו ככה, למרות הבעתה והפחד שהם ללא ספק מנת חלקו, עדיין הם חשו בוודאי הקלה ולו הפעוטה ביותר מתוך הידיעה שהבן שלהם שלם פיזית, אחרי הכל הם לא ראו אותו למעלה משלוש שנים (מצמרר כל כך שאין לי מילים לתאר את זה אפילו). אני קצת מבולבלת ולא רהוטה, אבל הכוונה שלי היא שאני לא מאמינה שהעיתונאים נשמו לרווחה וכעת יפחיתו מן הנסיונות להשיב אותו, אלא שפשוט כולם הרגישו מעט הקלה מתוך הדאגה שלהם בשנים האחרונות.