חצי גמר

wendigo

New member
../images/Emo41.gif חצי גמר ../images/Emo41.gif

1) מי השניים שאתם רוצים שיעופו השבוע? 2) תציינו מי את המיקום של הארבעה שיישארו. אני: 1) צחי והדר. 2) מקום ראשון- נוסבאום. מקום שני- יוסי וטירן. מקום שלישי- שלישיית דופה. מקום רביעי- טלי.

Sweet Misery

New member
אמממ....

הייתי רוצה לראות את צחי עף סתם כי נמאס לי מזה שאומרים שהוא יזכה. אבל אני חושבת שטלי ונוסבאום צריכים לעוף. למה? כי טלי לא כזאת טובה כדי להיות בגמר, ונוסבאום, למרות שהוא מעולה, כבר לא עושה לי את זה. כל ההופעות שלו אותו דבר. מי הייתי רוצה בגמר? את כל השאר. אני בעד דופה, אז ממש לא איכפת לי מהסדר של השאר.

מממ...../images/Emo121.gif

1. רוצה שיעופו יוסי וטירן וטלי...
2. א- שלישיית דופה ב- הדר ג- צחי ד- נוסבאום

S H I L G I

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif חח יצא לי בדיוק כמו שלך

1) הדר וצחי 2) מקום ראשון- נוסבאום. מקום שני- יוסי וטירן. מקום שלישי- שלישיית דופה. מקום רביעי- טלי.

Ronush14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo142.gifאממממ../images/Emo142.gif../images/Emo36.gif

בעיקרון אני לא רוצה שאף אחד יעוף...חחחח אבל אם כבר מישהו עף אז... זה צריך להיות טלי והדר... למרות שאני באמת לא רוצה שהם יעופו כי הם ממש חמודות!
והסדר של מי שאני רוצה שישאר: 1)נוסבאום
2)יוסי וטירן
3)שלישיית דופה
4)צחי

אני

1) טלי והדר 2) ראשון- דופה שני- נוסבאום שלישי- צחי/יוסי וטירן רביעי- צחי/ יוסי וטירן לא אכפת לי, העיקר שדופה יזכו.

M a r y J a n e

New member
ועכשיו...

להעיף את : טלי
והדר
והזוכים הם : 1.דופה
2.יוסי וטירן
3.נוסבאום 4.צחי

humm

New member
שיווווווווווווווווו כמה פעמים יש את

הסקרים האלה פהההההה

starla

New member
הרשימה שלי...

הייתי רוצה שיעופו: טלי וצחי ... אבל צחי בטוח לא יעוף אז הדר (למרות שהיא מאמי) הייתי רוצה שזה יהיה הדירוג בגמר: 1. שלישיית דופה כמובן (הלוואי.....) 2. יוסי וטירן 3. נוסבאום 4.צחי אשליוווווווות..........
הכי חשוב שדופה לא יעופו השבוע...הם חייבים להגיע לגמר, זה כל כך מגיע להם...

yaelrs

New member
טוב...

1. צחי והדר 2. 1) נוסבאום 2) דופה 3) יוסי וטירן 4) טלי

LITKY

New member
הרשימה שלי....

שיעופו - נוסבאום (כי אורבך היה צריך לעלות ולא הוא...) וטלי (כי היא לא באמת כזאת טובה...) . דירוג : 1. דופה 2. יוסי וטירן. 3. צחי. 4. הדר.

NimaZ

New member
אהמ...

1. מי אני רוצה שיעוף: נוסבהום (כי הוא מניאק וצבוע מאוד........ אם אתם רוצים פירוט תבקשו
) טלי (היא לא מצחיקה... וגם בפעמים המעטות שכן- היא ממש לא יודעת לספר את הקטעים שלה וזה יא לא מצחיק בכלל...) מי באמת יעוף: טלי... ו... נדמה יל שהדר.... 2. דירוג: מה שיקרה: ראשון: צחי "(זה לא ברור
) שני: אני חוששת שנוסבאום.... שלישים: יוסי (*מזילה ריר*) וטירן (*מתעלפת*) ואחרונים: דופה (הם ממש נחמדים... מישי כתבה פה ככה:
בשירשור קמפיינים...)

Ronush14

New member
כנסי שנייה!!!!

למה את אומרת שנוסבאום הוא מניאק וצבוע מאוד??

NimaZ

New member
אם את באמת רוצה לדעת... על אחריותך!

פעם אני אהבתי אוד את נוסבהום אבל כאילו באמת, הוא הצחיק אותי והוא היה ממש ספה... אבל כאילו מאז הקטע של מיכל (נוסבהום כינס את כולם ואמר את כל הקישקושים ואמר אני מאמין שמי שעשה את זה לא יודע מזה (!!!) אבל אז אחרי שמיכל נחשפה וזה היה גלוי הראו את אבי שאמר:אני לא רוצה לעזור לרמאים....... זה עיצבן אותי! ואז באמת התחלתי להעריך את מעשיו............. לא אהבתי את כל הבריתות שהוא עשה בחדר עם הבנים (וגם לבנים זה לא נתן אקסטרה פוינטס...) ללא אהבתי את היהירות שלו כמו לדוגמה שהוא אומר: אני חוזר עוד שבוע אז אל תעשו (להדר) לה את המוות... ממש עצבן אותי היא העובדה שהוא ידע שהוא חוזר והוא השוויץ אבל מתי שאורבך הופיע הוא פתאום נלחץ, וכששאלו אותו מי חוזר הוא אמר אורבך... אחרי שנתיים שהוא אומר שהוא חוזר... מה שעוד עיצבן אותי היה גם שבתחרות חזרות הוא חיבק את אורבך כל הזמן והוא אפך להיות "החבר ההכי טוב שלו" ואז כשהוא ניצח הוא קפץ משמחה , זרק את אורבכון היקר שלי אחורה ורץ רל יוסי... שוכח את ה"חבר" שלו- אורבכון................... ורץ בסוף הוא כזה נזכר שאורבכון דיין פה...... לא משנה..... אני יודעת שיש המון אנשים שמאוד אוהבים אותו ואני חצי מסכימה איתו כי גם לו יש הברקות כמו מתי שהוא אמר לכולם שמה שהדר עשתה היה בסדר וכולם עושים את זה........... אז תזכרו שזאת דעתי ואלך תתחילו להאשים אותי בקישקושםי.. זאת דעתי
אוקיי?

Ronush14

New member
אממממ... בקשר לקטע שהוא אמר שהוא חו

חוזר.... הוא התכוון לזה שהם יפגשו בתוכנית החזרות... נראה לי

NimaZ

New member
הוא אמר במפורש:

"עוד שבוע אני חוזר ואני לא רוצה לשמוע שהתעללתם בה" אם הם היו נפגשים זה לא אומר שהוא חוזר... כל אלה שלא חזרו לא נגעו בלופט...

אבל זה מובן מאליו.

תכל'ס, נגיד שאת חלק מתחרות ואת יודעת שמתחרה אחד מרמה, במכוון או לא במכוון, את תשתקי ולא תעשי כלום? גם אותי מאוד הכעיס הקטע הזה עם הSMS ואין מה להאשים בזה את נוסבאום - הוא לא התקיף אותה באופן ישיר, והכעס שלו כלפיה מובן מאוד. להפך - אם הוא היה שותק הייתי כועסת. ואני לא מבינה מה העניין עם אורבך.. הוא כן חיבק אותו לאורך כל התוכנית.. וזה היה מאוד חסר טאקט לדעתי אם זה היה הדבר הראשון שהוא היה עושה אחרי שזכה.

NimaZ

New member
סבבה לך...

אבל הקטע שכאילו כל הזמן הוא אומר שהיא לא יודעת ואז פתאום היא תכננה את זה זה מה שמעצבן... והקטע םע אורבך... אני לא יכולה להסביר זה משו אצלי... מי שיבין יבין ומי שלא לא...

למעלה