אם את באמת רוצה לדעת... על אחריותך!
פעם אני אהבתי אוד את נוסבהום אבל כאילו באמת, הוא הצחיק אותי והוא היה ממש ספה... אבל כאילו מאז הקטע של מיכל (נוסבהום כינס את כולם ואמר את כל הקישקושים ואמר
אני מאמין שמי שעשה את זה לא יודע מזה (!!!) אבל אז אחרי שמיכל נחשפה וזה היה גלוי הראו את אבי שאמר:
אני לא רוצה לעזור לרמאים....... זה עיצבן אותי! ואז באמת התחלתי להעריך את מעשיו............. לא אהבתי את כל הבריתות שהוא עשה בחדר עם הבנים (וגם לבנים זה לא נתן אקסטרה פוינטס...) ללא אהבתי את היהירות שלו כמו לדוגמה שהוא אומר:
אני חוזר עוד שבוע אז אל תעשו (להדר)
לה את המוות... ממש עצבן אותי היא העובדה שהוא ידע שהוא חוזר והוא השוויץ אבל מתי שאורבך הופיע הוא פתאום נלחץ, וכששאלו אותו מי חוזר הוא אמר אורבך... אחרי שנתיים שהוא אומר שהוא חוזר... מה שעוד עיצבן אותי היה גם שבתחרות חזרות הוא חיבק את אורבך כל הזמן והוא אפך להיות
"החבר ההכי טוב שלו" ואז כשהוא ניצח הוא קפץ משמחה , זרק את אורבכון היקר שלי אחורה ורץ רל יוסי... שוכח את ה
"חבר" שלו- אורבכון................... ורץ בסוף הוא כזה נזכר שאורבכון דיין פה...... לא משנה..... אני יודעת שיש המון אנשים שמאוד אוהבים אותו ואני חצי מסכימה איתו כי גם לו יש הברקות כמו מתי שהוא אמר לכולם שמה שהדר עשתה היה בסדר וכולם עושים את זה........... אז תזכרו שזאת דעתי ואלך תתחילו להאשים אותי בקישקושםי.. זאת דעתי
אוקיי?