חצויה#2

Berethor

New member
כמה פעמיים ? יפה אמרתה

הבעיה שאני לא משוואה למוח מעוות של גבר חרמן, אלה אני משווה לסדרות מהסוג הזה. וביחס לסדרות מהג'אנר של טרו בלאד יש הרבה יותר מדיי. "פלסטי אמריקאי" איפה אתה חיי, כל הסדרות האמרקאיות היום דיי ראלסטיות, זה שדוחפים לטרו בלאד המון סקס לא הופך אותו לריאליסטי יותר מאו.סי לדוגמא. סדרה שונה אבל לא במובן החיובי, פרובוקטיבי ונמוך. לא מתאים לאנשים ובטח שלא לערפדים.

בדנתמ

New member
אני לא מסכים...

אני חושב שאתה נופל לטאבו החברתי הקשה שיש כאן בארץ מכל מה שקשור במין. אני לא מכיר אותך, אז אני לא ממה זה נובע. בכל מקרה, לגיטימי לא לאהוב סצנות גראפיות מיניות בסדרות, אבל אני עדיין חושב שזה הופך את הסדרה ליותר ריאליסטית. ולא רק גברים חרמנים חושבים הרבה על סקס... אנשים משני המינים, בשנות העשרים לחייהם, באופן די גורף, חושבים המון על סקס. אני לא אגיד שכולם, אבל על כל אחד שלא חושב על הנושא הרבה, יש לפחות עוד אחד שחושב עליו הרבה בצורה קיצונית, כך שזה די מתאזן
ומה זאת אומרת ביחס לסדרות מהז'אנר? אתה שם כאן את כל סדרות הערפדים בתור אותו ז'אנר? כי אם כן, אז לדעתי אתה שוגה... מדובר בסדרות בעלות נושא משותף, אבל ממש לא בהכרח מאותו ז'אנר. ז'אנר זה משהו כמו מתח, אימה, דרמה, קומדיה. ערפדים זה נושא, והוא יכול להגיע במגוון ז'אנרים, החל מאימה וכלה בקומדיה. ויודע מה, בעולם שבו תעשיית המין מגלגלת מיליארדים בשנה, אני בטוח שגם היה איזה מישהו סוטה ומעוות מספיק בשביל לצלם סרט פורנו שעוסק בערפדים (עד כמה שקשה לי להגיד שסרטים כאלה אשכרה "עוסקים" במשהו
)... מבחינת ז'אנר, הייתי אומר שטרו בלאד היא דרמת מתח, ואם להיות קצת יותר ספציפי, אז דרמת מתח אפלה ולא פלסטית. ביחס לדרמות מתח אפלות ולא פלסטיות אחרות, אני חושב שהיא לא מציגה יותר מדי מין. האמת שכשאני חושב על סדרות מהסוג הזה, הסדרה הראשונה שקופצת לי לראש היא דווקא פחות אפלה ועם פחות סצנות מיניות - הסמויה. מה שכן, הסמויה היטיבה להציג סצנות אלימות מפורטות יותר ובוטות יותר, ונוטה הרבה יותר חזק לריאליזם (אין שם ערפדים למשל...). בסדרה כמו הסמויה, השתדלו להתמקד באספקטים מסוימים של עולם השוטרים מול פושעים, שהוזנחו ברוב הסדרות המשטרתיות האחרות, וזה לא מתיישב טוב עם ההתמקדות במין. אני לא אומר שהסקס הוא גורם בלעדי שהופך סדרה לריאליסטית... אני רק טוען שכשבעלילה יש מערכות יחסים מיניות בין הדמויות, דילוג מפתיע על סצנות המין עצמן בכל פעם מחדש, הופך אוטומטית את הסדרה להרבה יותר פלסטית ולא ריאליסטית. במיוחד כשהתוכן האלים בסדרה גם ככה הופך אותה ללא ראויה לצפיה לילדים, ומי שמספיק מבוגר בשביל לצפות בסצנות האלימות שם, גם מספיק מבוגר בשביל לצפות בסצנות מיניות.

Berethor

New member
הטאבו הוא בכל מקום ובצדק

גם בUSA האיסור על פורנו גבוה בהרבה על האיסור על אלימות, ככה שמי שמספיק בוגר לצפות באלימות לא דווקא מספיק בשביל מין. חוץ מזה שזה פשוט לא מתאים לסרט או סדרה רגילה. דווקא השוותי לז'אנר של הסדרה ולא לז'אנר של ערפדים. סרט XXX על ערפדים ? יש כבר סרט כזה.. Embrace of the Vampire "בסדרה כמו הסמויה, השתדלו להתמקד באספקטים מסוימים של עולם השוטרים מול פושעים, שהוזנחו ברוב הסדרות המשטרתיות האחרות, וזה לא מתיישב טוב עם ההתמקדות במין." ועם ערפדים מתיישב טוב?. אין קשר בין מין לריאליזם, זה פשוט משהו שלא מראים כמו סצנות בית שימוש.

בדנתמ

New member
אני אפילו לא אכנס ללינק הזה...

אם זה באמת סרט פורנו על ערפדים, זה חולני מדי... איככס... סרט פורנו עם עלילה
אגב, אם באמת בזה מדובר, אני מציע שתכתוב את זה באופן קצת יותר מפורש. בכל זאת, יש כאן גם קטינים, אגב איסורי מין. ואני לא מסכים איתך בנוגע לאיסורי הצפיה בארה"ב. יש כמה דירוגי מין וכמה דירוגי אלימות. אז נכון שמי שמספיק מבוגר לדירוג אלימות מסוים, לא יהיה מספיק מבוגר לצפיה בסרטי פורנו, אבל אני יכול באותה מידה להגיד שמי שמספיק מבוגר לדירוג מין מסוים, לא יהיה מספיק מבוגר לצפיה במשהו שבלתי אפשרי לקבוע אם הוא מבוים, או שמה מדובר בסרט סנאף אמיתי ומזעזע... עכשיו תנסה לחשוב על דברים בפרופורציה... נניח שהיו לך ילדים בני 12. מה היית מעדיף שהם יראו, סרט שרואים בו כמה פעמים חזה חשוף של אישה, או סרט שרואים בו ריצוץ גולגלות וגרימת שברים פתוחים בצלעות, בלי כל התייחסות לסבל שדברים כאלה גורמים לאדם שחווה אותם ולמשמעות המזעזעת האמיתית של נטילת חיים? כי תכלס, אני חושב שכל הורה נורמלי יעדיף אפילו שהילדים שלו יראו סרטי פורנו זולים ומאוד גראפיים, מאשר את מה שכתבתי בתור החלופה. זה לא בא להגיד שילדים צריכים לצפות בפורנו, אלא רק להמחיש עד כמה אנחנו חיים בחברה מתחסדת ועד כמה ברור שאלימות משחיתה את הנוער הרבה יותר ממין. מה גם שאלימות גורמת לאנשים תחושות הרבה פחות נעימות גם בתור מבוגרים. אנחנו הרי לא מדברים על סדרה שמציגה את הנשים כאובייקטים מיניים פאסיביים, ובתור שפחות מין מנוצלות. סצנות המין שבסדרה מראות שני אנשים שרוצים את זה בהדדיות ונהנים מזה בהדדיות. ואת זה אי אפשר להגיד על סצנות אלימות, ואגב, גם אי אפשר להגיד את זה על סרטי פורנו... עכשיו אני לא טוען שהמין מתיישב טוב עם ערפדים, או לא מתיישב טוב עם אלימות. אני רק טוען שבעלילה הספציפית של הסמויה, אם היו מכניסים סצנות מין, זה היה נראה מאולץ וסר טעם. מה גם שבסדרה הסמויה הוצגו מערכות יחסים רבות שמתבססות על כוח ואינטרסים. להכניס לשם מין, כבר יהיה הרבה פחות ראוי לצפיה מאשר להכניס לסדרה כלשהי סצנות מין בהן הדמויות המשתתפות באמת אוהבות אחת את השניה ובאמת חושקות אחת בשניה. עם ערפדים, זה לא מתיישב טוב, וגם לא מתיישב רע. זה פשוט תלוי בעלילה, ובעלילה של טרו בלאד זה פשוט התיישב טוב. עיירה קטנה בלואיזיאנה, מלאה ברדנקים חצי-נבערים. שעמום מאופק עד אופק וקיץ חם. מה אתה חושב שמעסיק את המחשבות של אנשים בכאלה מקומות רוב היום? שש בש? תוסיף לזה את העובדה שהיו בסדרה הרבה זוגות צעירים. זוגות צעירים נוטים להעדיף סקס כדרך בילוי משותפת על פני ישיבה בבוקר על כסא נדנדה, קריאה בעיתון, ורטינה על "הצעירים של ימינו"
מעבר לזה, המין בסדרה הזאת, למעט בסצנות של סוקי וביל, בא להדגיש את הגסות של הדמויות. אם דמות מדברת גסויות ומתנהגת בגסות רוח בכל אספקט אחר של החיים, אבל משום מה לא מוצגת בהקשר של מין או ניסיון להשיג אותו, זה לא אמין, אין מה לעשות. ולא. זה ממש לא כמו שלא מראים בסדרות אנשים בשרותים... מין זה לא אקט לסילוק פסולת מהגוף. מין זה אקט ליצירת בני אדם חדשים, ובהתאם לזה מדובר במשהו שבני אדם אמורים לשאוף להשיג. מין זו פעילות שעושים ביחד, בניגוד למשל להפרשות גוף אחרות, שאנשים שפויים מעדיפים להפריש לבד. מין זה מהנה. פעילויות בית השימוש הן די מגעילות. ובכל זה יש גם המון היגיון אבולוציוני. בני אדם מתוכנתים להתרחק מהפרשות גוף של בני אדם ובעלי חיים אחרים, כיוון שאלה מעבירות מחלות פעמים רבות, וחלקן אף מופרשות כתוצאה ישירה של אותן מחלות (עיין ערך קיא). מין זה דבר שונה בתכלית. כאמור, כל עוד מציגים מין ולא אונס, וכל עוד זה לא כפוי ומאולץ ולא מוצג לקטינים, מין זה דבר טוב, ולא אמור להיות כזה טאבו.

Berethor

New member
אתה לא חייב לכנס

אני יודע שיש כאן גם קטינים, מה אני נראה לך הבמאי של טרו בלאד ?. זה לא קישור לסצנות מין אם זה מה שחשבתה, זה טריילר והוא אפילו דיי מצחיק(אותי לפחות). חוץ מזה שאם כבר מדברים על טרו בלאד אז יותר איסור מזה לא יכול להיות. כן אני מעדיף שהילדים יראו גופות, מוות וקרבות מאשר עירום וסקס. שלא לדבר על כך שסתם הגזמת עם הגופות המרוטשות, לצעירים זה דיי מצונזר, בדיוק כמו סצנות מיניות, שמראים ערום מהגב או מעשים מרומזים בלבד. ההבדל שאלימות זה חלק מהחיים בעוד פורנו זה דבר של חדרי חדרים עם בני זוג. אין בעיה עם אלימות, זה סתם תמימות אבל פורנו זה בהחלט דבר שאפשר וצריך לחסוך מאנשים. חוץ מזה דווקא שכביכול מין יותר 'לגיטימי' ולא מזיק הוא זה שהופך אותו למסוכן והרסני, כולם יודעים תהשלכות של אלימות ושלא נהנים מזה, מין משחיט הרבה יותר. לקחת חיים זה לא דבר נורא כל כך, באותה קלות שאפשר לתת אפשר גם לקחת. חיים ומוות שני צדדים של אותו מטבע. בתור חובב סרטי אימה אתה נשמע דיי היפי. אני תמיד בעד חינוך ספרטני
. שעמום וגיל הם לא סיבה או תרוץ לכלום, אין לי סבלנות להגיב לשאר. רק אומר שאין קשר 'לטבעיות' ואדם אמור להיות מעל ה'טבעיות' שאתה מייצג, מין זה לא רק למטרות ילודה. כן גם אצל ערפדים זה מאולץ וחסר טעם, פשוט אין ליוצרים מה להראות.

בדנתמ

New member
לדעתי אתה שוגה כאן בצורה קשה...

אלימות זה חלק מהחיים בעוד פורנו זה דבר של חדרי חדרים בין בני זוג? דבר ראשון, תבדיל בין מין לפורנו... פורנו זה סרטים/תמונות/ וכד' שמציגים מין בצורה מעוותת ומוקצנת והמון פעמים בצורה נצלנית משהו, כדי לספק את יצר החרמנות של אנשים שמשום מה צופים בזה במקום ללכת להשיג מין אמיתי בעצמם. אני אניח לרגע שהתכוונת פה למין כשדיברת על מה שזוגות עושים בפרטיות... מין זה חלק מהחיים. זה אמנם משהו שזוגות עושים בפרטיות, אבל גם שיחות מסוימות שזוגות עושים בפרטיות מוצגות על המסכים בסרטים שעוסקים ביחסים בין בני זוג. ומין זה גם משהו בלתי מזיק. סה"כ זה אקט שנועד להביא ילדים, והבאת ילדים היא אחד הדברים הטובים שאנשים יכולים לעשות (כמובן שאחרי זה חשוב שהם לא יהרסו את זה באיך שהם מחנכים אותם אבל זה כבר לדיון אחר...). מעבר לכך, בני אדם הם בין בעלי החיים היחידים (ביחד עם דולפינים ועוד סוגים של קופאי-על) שמעבר להבאת ילדים, עושים סקס גם לשם ההנאה ולשם חיזוק הקשר בין בני הזוג. סה"כ סקס, כשהוא נעשה בהסכמה מן הסתם, זה דבר טוב. אלימות היא ממש לא תמיד חלק מהחיים. אלימות היא חלק בחיים שאנחנו שואפים לסלק מהחיים שלנו. לא משנה כמה תנסה להצטייר כקשוח וספרטני, אתה לא נהנה כשמחטיפים לך מכות. (אם אתה כן נהנה, גש לטיפול...) אז אלימות קיימת בשפע בעולם, ולא צריך להתעלם ממנה בטלוויזיה (תכלס היא נמצאת בכמעט כל סדרה מעניינת שיש שם) אבל היא בהחלט דבר פחות "טבעי" מסקס. סקס זה משהו שבני אדם אמורים לשאוף להשיג בהדדיות. אלימות היא לא מטרה, אלא אמצעי. היא משמשת כאמצעי להשגת מטרות של אדם מסוים, כאשר הוא לא מסוגל להשיגן באמצעי אחר. (כמובן שהמטרה הנ"ל יכולה להיות די אלימה בעצמה, כמו נקמה וכד') עכשיו אתה כותב לי שמין זה דבר הרבה יותר הרסני מאלימות... במה לעזאזל מין הרסני? אם נניח לרגע שלאונס אני לא קורא מין, ושתמיד חשוב להיזהר ממחלות, מה כבר הרסני בזה? אם הבנאדם נהנה קצת ומחזק/ת את הקשר שלו/ה עם בן/בת הזוג, זה הופך את הבנאדם למושחת?
אתה גם קובע שכולם יודעים את ההשלכות של אלימות. דבר ראשון, כדאי שתדע שזה ממש לא נכון. אולי אני ואתה יודעים, אבל זה ממש לא אומר שכל זאטוט יודע. להפך, ילדים, אגב, לא מודעים להשלכות של אלימות כי החלק הזה במוח שלהם לא סיים להתפתח. כשמציגים אלימות כדבר מגניב בסרטים, זה משחית את הנוער הרבה יותר. אותם ילדים, שעדיין לא עברו בצבא ורובם עדיין לא מודעים למלוא ההשלכות של אלימות, פתאום מקבלים אשרור לזה שהיא דבר מגניב (שוב, תלוי בני כמה הם). אז אתה כותב שכולם מודעים להשלכות האלימות, ובאותה נשימה אתה כותב שלקחת חיים זה לא דבר נורא כל כך... אתה סותר כאן את עצמך, בזה שאתה מראה לנו שאתה בעצמך לא מכיר את השלכות האלימות לעומק. לקחת חיים של מישהו, זה הדבר הכי נורא שאתה יכול לעשות לו ולאנשים הסובבים אותו. לא משנה מה תעשה לבנאדם, להרוג אותו תמיד יהיה יותר גרוע. אתה יכול לגנוב לבנאדם את הבית, את האישה ואת הילדים, להשפיל אותו בפני כל האומה, וזה עדיין עדיף לו על פני זה שתהרוג אותו. משפטים כמו "מוות וחיים הם שני צדדים של אותו מטבע" ו-"לקחת חיים זה לא דבר נורא כל כך, באותה קלות שאפשר לתת אפשר גם לקחת" רק רומזים בצורה עבה מאוד שהתפישה שלך לגבי חיים ומוות, ולגבי אלימות, היא מעוותת, ועוצבה לא ע"י החיים האמיתיים, אלא ע"י משפטים נדושים וקלישאות שנאמרות בסדרות טלוויזיה פלסטיות אמריקאיות טיפוסיות. אתה לא נותן חיים לאף אחד. אתה יכול להתרבות, אבל בזה אתה קודם כל נותן המשכיות לחיים של עצמך ולגנים שלך. גם אין לך את הזכות לקחת את החיים של אף אחד אחר לפי גחמה. עכשיו אל תבין אותי לא נכון, אם נניח ללרגע שחודר לו איזה מחבל ליישוב שלי ומתחיל לתקוף את האנשים שם ולסכן את המשפחה והחברים שלי, אני לא אחשוב פעמיים לפני שאני אמרח לו את הגולגולת על הכביש. אבל אני עדיין אבין שלקחת חיים זה לא דבר של מה בכך. אתה חושב שחייל שנתקל במחבלים והורג אותם, חושב שזה עניין של מה בכך? מה שקורה כמעט תמיד זה שבאותו רגע החייל חושב רק על החברים שלו ועל איך הוא משאיר אותם בחיים, אבל אחר כך כשהוא מתפנה לחשוב על אירועי היום, אני לא מכיר הרבה שהרגישו שמחים מהחלק השני במשוואה - זה שהם הרגו. גם אם הם מבינים שמנקודת המבט שלהם הגיע לו למות, וזה בנאדם שהביא את זה על עצמו, זה אף פעם לא כיף. סה"כ יש סיבות מאוד טובות לזה שכבר אלפי שנים מחנכים אותנו לא לשמוח לאיד ולא להינות להרוג אנשים. ואתה חוזר וכותב שמין הוא דבר כל כך הרסני ומשחית... במה כבר הוא משחית? הצגה מעוותת שלו יכולה להשחית, אבל הצגה של מין כדבר הדדי בין בני זוג היא אחד הדברים הכי פחות משחיתים שיכולים להיות על המרקע. מה שיכול אולי להשחית, זה הטאבו הנוראי שיש ממין בחברה, שלא היתה מתקיימת בלי אלפי שנות סקס אנושי. אח"כ נהיים לך אנשים עם שלל תסביכים לכאן ולכאן בנוגע למין, וכלמיני אנשים שדווקא בגלל סדרות שלא מציגות את המין, מקבלים תמונת מצב מעוותת שלו בתור דבר לא הדדי, שהאישה נותנת לגבר בתור פרס ולא בתור משהו ששניהם אמורים להינות ממנו באותה מידה...

Berethor

New member
אני לא שוגה, אתה מסלף

חוץ מיזה אני מנסה לקצר ואתה מרחיב תנושא. מין הוא מאוד הרסני, ולא דברתי דווקא על אחד שצורה נורמלית, בחברה שיש בא הרבה מין בכל מקום, ברחובות, בTV, אפילו אצל קטינים התוצאות תמיד הרסניות, וכן גם סוטי מין ופושעי מין זה חלק מהחבילה. לגבי הסכנות של אלימות והתוצאות, פגיעה וכו הם מאוד ברורות, אבל במין זה כביכול לא כזה נורא, זה מה שהופך את זה למסוכן בהרבה. חוץ מזה 'מר טבע' האלימות היא דבר לא פחות 'טבעי', בטבע זה או שאתה טורף או שאתה נטרף, בטבע החזקים שורדים. אין שום דבר טוב בלהשריץ כמה שיותר ילדים, זה מראה על יצור מאוד מטומטם. זאבים למשל קובעים מראש כמה אוכלוסיה הם צריכים, אבל אנשים שאתה מייצג זה כלבים. אני מכיר בהשלכות של הכל בניגוד עליך, ובניגוד עליך אני לא חושב שזה 'טבעי' והשני לא הכרחי. התפיסה שלי לא מעוותת, התפיסה שלך היא היפית/דוסית, המשפטים שציטטתי נכונים. בהחלט אחד ש'נותן' חיים ללא חשבון, ואחד 'לוקח' ללא חשבון זה דבר דומה. אתה אומר שהשפלה ולקחת לאדם הכל פחות נורא מוות, זה מראה שאתה אדם פחדן ואנוכי, כבוד הוא דבר בלתי נפרד מהנפש אצלי, חוץ מזה לקחת למישהו הכל(מה שבאמת חשוב לו) זה יותר מלהרוג אותו. כל מה שחשוב לאדם כמוך זה לשרוד, לא משנה איך ואיפה. הדוגמא שלך עם המחבל גרועה מאין כמוה, ושוב מראה מי כאן באמת חיי באשליות. קודם כל אתה לא צריך להסביר לי למה אתה חייב להרוג אוייב, ודבר שני זה יפה לשמוע שאתה צריך לחכות שהוא יתחיל לירות. בתנ"ך נאמר "שמשכים להורגך השכם להורגו", מה שנקרא התקפת נגד. לחייל לא אמורים להיות שום נקיפות מצפון שהוא מחסל מחבלים, זה דבר הכרחי, לא אמרתי שזה כיף. אין לי שוב בעיה להרוג, זה כמובן לא אומר שצריך להרוג ללא סיבה, אבל זה גם לא אומר שצריך לחשוב פעמיים שהורגים אוייב. לא עושים דברים כי זה 'כיף'. זה לא פרמטר בכלל, הם הביאו את זה על עצמם.

בדנתמ

New member
לא קראת כמו שצריך את דבריי...

אני לא אומר שצריך לחכות שהמחבל יירה את הירייה הראשונה. אם מישהו מאיים עליי ועל האנשים היקרים לי (וזה לאו דווקא אומר שהוא כבר התחיל לירות), אני לא אהסס לנטרל אותו בכל דרך אפשרית, וכן, קרוב לוודאי שזה אומר להרוג אותו. וככה כל אדם רציונלי אמור להתנהג. וכבוד זה דבר טוב ויפה, אבל בסה"כ החיים הם ערך עליון, וזלזול בחשיבות שלהם רק גורע מהכבוד שלך. כבוד הוא לא רק להרגיש כרגע, בטווח הקצר והמיידי, שמכבדים אותך. כבוד הוא לראות דברים לטווח הארוך. קח כדוגמא כמה מהאומנים הגדולים בהיסטוריה. בימי חייהם הם היו מושא ללעג וקלס במקרה הרע, וסתם אבק אדם במקרה הטוב. אבל הם לא היו שבויים בצורך הזה ללכת עם העדר ולנסות להשיג עכשיו "כבוד" מהחברה בכל מחיר. הם היו אנשים עם אידאולוגיה מאוד ברורה ועמוד שדרה, ולא היו זקוקים לאישור של החברה על כל פיפס שהם עשו. לכאורה, בעיניי כל אדם שחי באותה תקופה, הם היו חסרי כבוד לחלוטין, אבל הם ראו לטווח הארוך וידעו שמה שהם יוצרים זה הדבר האמיתי. ואכן, מאות שנים אחרי מותם, החברה מעריכה אותם סוף סוף. זה הכבוד האמיתי בעיניי. ערכים של כבוד שאתה מוכן או לא מוכן למות עבורם כיום, יכול מאוד להיות שבעוד מאה שנה כבר ייחשבו לדבר נלוז לחלוטין. מעבר לכך, אדם חזק באמת, אדם שבעיניי ראוי באמת לכבוד, הוא אדם שמסוגל להתאושש מהשפלות שהוא חווה, ולעתים אף למנף אותן ולצאת מהן מחוזק עוד יותר משנכנס אליהן. ממוות אתה לא יכול להתאושש. זה סופי לחלוטין. ברגע שאתה מת, אתה לא יכול יותר להמשיך ולהשיג הישגים ראויים לכבוד ולהערכה. אם אתה עדיין חיי, אז לא משנה כמה מושפל אתה כרגע, אתה תמיד יכול להתקדם קדימה ולהשיג עוד ועוד הישגים. פילוסופיית החיים שלי אומרת, שאם אתה שואף להישגים טובים, אז ככל שתמשיך לחיות, תמשיך להשיג עוד ועוד כאלה. כנראה...
ושוב, אני חוזר לטענה העיקרית שלי, שאתה כותב שמין הוא הרסני, אבל לא מסביר למה. אני הסברתי למה אלימות היא הרסנית (למרות שבאופן אישי, אני חושב שאמנם לא צריך לחשוף לאלימות גרפית ילדים בני 5, אבל יש גבול לצדקנות ואלימות היא בהחלט דבר שאסור לחשוש להראות על המסך לאנשים בוגרים. ממש כמו כל פן אחר בחיים) אבל אתה רק כותב שמין הוא הרסני, וכתבת באילו מקומות הוא מופיע. טרם הסברת באיזה אופן הצגת מין בסדרות טלוויזיה היא הרסנית. ומי יודע, אולי אם תסביר לי אני אשתכנע...
סוטי מין ופושעי מין קיימים בלי קשר למין שמוצג בטלוויזיה, ואינספור מחקרים כבר הוכיחו שהצגת מין בתקשורת ההמונים לא גורמת לעליה יחסית בפשעי המין בקרב האוכלוסיה. מה לעשות שפשוט יש הרבה פושעים ואנשים חולניים בעולם... היו כאלה גם לפני מאות ואלפי שנים, בזה אתה יכול להיות בטוח. ואונס, למשל, הוא לא פשע שמונע ע"י דחף מיני. אונס מונע ע"י דחף אלים. כשהאנס מבצע את זממו, הוא לא עושה כן בשביל לזכות בעונג מיני, אלא בשביל להרגיש שהוא בעמדת כוח וכוחנות, ולהרגיש שהוא שולט באופן אלים על האדם שמולו. פסיכולוגית, ידוע שפשעים כמו אונס הם פשעים המונעים מדחף אלים, ממש כמו אדם שמרגיש צורך לתקוף אדם אחר באגרופים "בשביל הכיף"... כך שמהבחינה הזאת, מתן לגיטימציה תרבותית לאלימות תורמם הרבה יותר להתרבות פוטנציאלית של פשעי מין מאשר מתן לגיטימציה דומה למין. מעבר לכך, אני ציינתי שאני לא מדבר על הצגת סצנות טלוויזיוניות של מין מעוות ולא בריא. אני מתכוון להצגה של סצנות מין נורמטיביות ובריאות, בין שני צדדים מסכימים, שרוצים בכך ונהנים מכך באותה מידה. אני לא אומר שאלימות היא לא חלק מהטבע, אבל זה בהחלט לא יעיל למין האנושי שהוא נוהג באלימות כל כך לא טבעית כלפי עצמו. כשאיזה פרסי אחד אומר שהוא רוצה לפתח נשק גרעיני ולהשמיד את מדינת ישראל, ממש לא מדובר באלימות טבעית, אלא בדפוס התנהגות שהמין האנושי, כזן של בע"ח, צריך לשאוף לבאר. מדובר בדפוס שבסופו של דבר הורס את העולם שבו אנו חיים ובסופו של דבר מסכן מאוד את עצם הישרדות המין האנושי. ואני לא אומר שהמטרה שלנו כאן היא להשריץ עשרות ילדים. להפך. אני חושב שעדיף לעשות פחות ילדים ולהשקיע יותר בכל ילד. אבל בהחלט נכון להגיד שהמטרה שלנו היא לעשות ילדים. לא 18 ילדים, אבל 2-3 ילדים, שאפשר תמוך בהם כלכלית ולחנך אותם ולתת להם את תשומת הלב הנדרשת. המטרה הביולוגית של האורגניזם המכונה בני אדם, היא לשרוד לאורך זמן ארוך ככל האפשר. בן אדם ספציפי לא יכול כרגע לחיות לנצח, אז הדבר הכי קרוב לזה שהוא מסוגל, זה להוריש את הגנים שלו הלאה ע"י התרבות.

קרניjack

New member
הפורום של דם אמיתי לא הצליח כי מלכתכילה סתם

נפתח לו פורום...וכן, גם אני לא אוהבת את הסידרה , אבל אתה מגזים שזה ממש פורנו...בכל זאת הייתה עלילה

ייסאן

New member
למי מהצעירים פה שחבר בYNET או BONA

אני משתתפת בתחרות, סתם בשביל הקטעים... ^_^ תצביעו לי?
כאן? ופה? ושם? (וגם בלינק המצורף בתחתית העמוד)
יהיה ייצוג של הפורום- מבטיחה לייצג בכבוד אם אזכה.

בדנתמ

New member
חח משעשע...

אבל אין לי חשבון שם ואין לי חשק לפתוח רק בשביל זה... אני מצביע לך בנפשי
הניבים שאני קניתי יצאו הרבה יותר צהובים ביחס לשיניים שלי... זה מעצבן

קרניjack

New member
ראיתי וניסיתי להצביע

ואז גיליתי שצריך חשבון... אולי יותר מאוחר, אבל בהצלחה! התמונות שלך ממש יפות...יש שם כאלה ממש לא מושקעות :S

JustMe11896

New member
הווו!

ייסאן, הצבעתי לך ל-2 התמונות! ואם את זוכה (שזה 99% לעומת המתמודדים האחרים, כי טוב... מי יודע?) אז שלחי חתימה של יון, פליז??? D:

av670

New member
אהבתי ואני ממליץ על פורום זה!

הי,שמי אביב אני חובב ערפדים גדול וגם יודע את כל התכניקות לשיתוק ערפדים. אני חשבתי שיותר לא יצא סדרות ערפדים כי לפני שיצא הסדרה חצויה סיפורי הערפדים בישראל לא היו כל כך פופולריים, עכשיו שיצאה הסדרה רמת הפופולריות של ערפדים עלתה(וביננו גם המנויים להוט)חחח טוב אני רוצה לתת לכם כל מיני שיטות נחמדות לסוגים של דברים הקשורים לערפדים!:קודם כל היתגוננות מערפד שאין בידך כל נשק\מלח ועוד... אתה לא יכול לברוח כי ערפדים מהירים ממך בהרבה אז השיטה היא לעמוד במקום עד שאתה רואה שהוא לא מבין למה אתה לא בורח ואז אתה לוקח כל זכוכית הנמצאת בקירבתך מנפץ אותה על הרצפה אתה בורח בזמן שהוא מתבוננן בפיצוץ אחרי שהוא יבין שאתה בורח הוא ירוץ אליך במהירות על ,אתה רץ לכיוונו וסוטה ממסלולו כי ערפד שמשתמש במהירות על לא יכול לעצור בפיתאומיות רק עם הוא ערפד על כגון:דרקולה.הנה כמה דרכים יעלות לחיסול ערפד:מלח שורף אותו,שום חונק אותו,זריקת גרגירי אורז על הריצפה מעכבת אותו בספירת כל הגרגירים ועוד כמה דברים חפשו במדריכים שונים. תודה בבקשה הגיבו השקעתי!אפילו רק תגיבו שזה יפה!
יש אומרים שערפדים הם בניהים של השטן ההישתלבו עם האדם!
תיזהרו מערפדים הם יכולים ליהיות כל אחד אפילו אתם וזה בטוח כי ערפדים יכולים לא לשתות דם יותר מ-400 שנה!

Berethor

New member
מגיע להוט

אבל רוב הדברים שאמרתה נאמרו גם בחצויה על ידי רפאל. אורז, שום ומלח הם דברים מצחיקים אז לא הגיב עליהם. בנוגע למהירות בטח שערפד יכול לעצור בכל עת, זה לא שטיל מחובר לו לגב, המהירות היא לכל הגוף כולל הידיים. בני השטן ממש לא, ערפדים הם אל מתים, מקוללים(למרות שזה גם קללה וגם ברכה) אם תרצה, לא שדים. ואגב החולשה(או חוסר עמידות) לאש היא עוד הוכחה לכך. מי שערפד יודע מזה אל תדאג. ערפד לא מת מרעב, רק מאבד שליטה ונחלש יחסית.

למעלה