חצויה#2

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif חצויה#2

והיום יצא הפרק החמישי... מי רואה? מי לא? מה הרושם שלכם עד כה? איזה דמויות הכי מסקרנות ומה אתה חושבים לגבי התפתחות העלילה? בבקשה לסמן ב

Berethor

New member
אתוס שתה ברמן

"תענוג לעשות איתך עסקים, מותק" זה מה שקורה שאין true blood בבר..

Berethor

New member
לא בדיוק

כולה השתמשתי במשקה...ובנינו את יודעת שזה לא מה שמפריע לי בסדרה..

Berethor

New member
holy blood ערפדים בסאונה

אני רואה שבפנאי פלוס החליטו ללכת על true blood סטייל. שמתי לב גם שהגיעו למסקנה שהניבים של גיא יותר טובות, לא הבנתי בהתחלה למה דווקא תנבים שלו רואים ולא של ליאו אבל מידע עתידי מויקיפדיה פלוס הוידאו והתמונה חשפו לי שהוא יהפוך לערפד בהמשך.

Berethor

New member
זה לא ספוילר

עובדה שהוא מצתלם עם ניבים בשער של פנאי פלוס. חוץ מזה שזה מתאים לו מהרגע הראשון עם כל היהירות, מעמד והמראה..

קרניjack

New member
אולי זה סתם בשביל הצילום, חוץ מזה

שלפי כל התמונות שיש באתר והטריילר ברור שניקי הולכת להיות ערפד (וזה לא ספוילר, זה בכל חור
).

Berethor

New member
../images/Emo58.gifטוב הם צריכים חדשים

כל כמה פרקים מישהו מת. אתוס אתוס איך נפלו ערפדים, היה הערפד המועדף עליי ללא ספק, אחד ממקרי המוות המוזרים והמצחיקים ביותר. היה טעות מצידו לשתף פעולה עם פאתון הbackstabber. אירוני שהוא למעשה זה שהציל את ליאו, והוא גם צדק לגבי זה שצריך לחסל עדים, גם לפי VTM יש שלוש אפשריות, להפוך(לא בלי אישור), לגרום לו לשכוח או לחסל(האפשרות האמינה ביותר). צריך לשמור על הסודיות בכל מחיר, זה לא אישי זה ביזנס. מה פתאום ליאו מגן על בן תמותה שגם ניסה להרוג אותו וגם יודע יותר מדיי.. "עזוב בוא נחסל את הילד בשקט, נמכור לפאתון איזה סיפור וחלאס, נלך לשתות משהו. כמה זמן נשאר לנו פה, מאה, מאתיים שנה ?"

Berethor

New member
אז את מוזמנת לא לאמין לי

סך הכל זה סברה שלך, אם זה מפריע לך אז את לא צריכה להאמין בא. אני צופה בזה בדיוק כמוך.

ייסאן

New member
יצאו פרקים 6, 7../images/Emo23.gif

סדרה מהנה, ידידיה ויטל מקסים באופי המשחק שלו, עדיין מפריע לי שיון תומרקין לא מדבר כמו שצריך עם הניבים, ושהם ממוקמים גרוע בחלל הפה... חוצמיזה- אני עוקבת, זה לא טרו בלאד אבל עדיין מאוד מהנה.

Berethor

New member
כן זה לא טרו בלאד..

זה הרבה מעבר. אין בכלל מקום להשוואה(חוץ מערפדים כמובן), חצויה זה בסטייל של דמדומים. אגב אני לא מתפלא שהפורום נסגר כל כך מהר, בסופו של דבר דם אמיתי לא הצליח לתחרות בסדרות XXX אחרות. עם כל הכבוד לפחות בחצויה ובדמדומים יש דגש על עלילה ולא משיכה של קהל לא קשור בדרך הזולה ביותר. סדרה ישראלית שיותר טובה מאמריקאית, אין ספק שזה שדרוג.
אהבתי תראיון עם השחקנים, אמרו הרבה דברים נכונים..

ייסאן

New member
אני אוהבת את TB יותר.

בכלל, בינתיים סדרות הערפדים הכי טובות שנתקלתי בהן היו ביפנית, אבל היי- נחמד לדעת שיש משהו בעברית אפילו שהוא יותר צ'יק פליק מאשר סדרת ערפדים מפחידה ומרגשת...
אני עוקבת.

Berethor

New member
סדרות יפניות ?

את מתכוונת לאנימות כמו hellsing וvampire knight ? וגם blood: the last vampire(למרות שיש גם סרט). אגב אם חצויה זה צ'יק פליק אז מה זה טרו בלאד ? בואי ננחש, זה דיי פשוט גם בהשוואה לסדרות מהג'אנר הזה.

ייסאן

New member
כל אלו שציינת ראיתי כבר.

גם אחרות, כמו BLOOD+ שמקושרת לBTLV, שזכתה בתואר הסדרה הכי טובה שראיתי אי פעם(מתוך רזומה של 800משהו סדרות וסרטים) גם song of a ram המעולה, שמכניסה לפרנזי לא נשלט... הרבה אחרות, אני פשוט מיובשת...
V---V

בדנתמ

New member
מה הקשר לXXX?

לא כל סדרה שרואים בה כמה פעמים חזה נשי חשוף היא פורנו... סה"כ, אם אתה משווה את החלק היחסי ביום שאדם ממוצע מקדיש למחשבות בעלות אופי מיני, לחלק היחסי בפרק שטרו בלאד מקדישים לסצנות גראפיות מיניות, אתה רואה שהממוצע עדיין עוקף אותם
אני דווקא ממש אהבתי את טרו בלאד. סדרה שונה כזאת, וסוף סוף משהו פחות פלסטי אמריקאי טיפוסי. למרות שעדיין לא מגיע לאופי האירופאי, שאולי היה מתאים יותר לנושא הערפדים...

למעלה