חנות רביעית של AF ?

DVD10

New member
../images/Emo41.gif חנות רביעית של AF ?

ביקורת לאלה שיורדים עלי ואומרים שאני לא תורם לפורום (אשמח לתגובות). ביקרתי לפני כמה ימים בחנות שנפתחה ביום ראשון שעבר (חדש, חדש). לחנות קוראים אנימהוליק, ולפי השם אפשר להבין שהיא מיועדת למוצרי אנימה. החנות ממוקמת ברחובו, ברחוב הרצל 185 מול המשטרה (יש מין פסז' ואם אתה נכנס ועובר כל מיני חנויות, חנויות סגורות, משרדי טיווח ופונה ימינה אתה מגיע לחנות בעירך פי שניים בגודל מקומיקזה),אבל מה (עכשיו הביקורת הקוטלת): אם אתה מצפים למצא מוצרי אנימה/AF המבחר מזה מצומצם! חצי מה AF הם של אינוישה, והצי השני של עוד כמה שיש באוטוקו ובCNV, זאת אומרת שאם אתם נוסעים במיוחד עד לשם אל תצפו למבחר שלא ראיתם. יש שם ספרי מנגה (שראיתי שוב, גם באוטוקו וגם ב-CNV). פוסטרים גדולים (וולסקרולס). וזהו (אולי פספסתי משהו) אבל את האמת לא היה מה לפספס, אם נראה לכם שבאוטוקו היו כמה דברים נחמדים אבל לא מבחר גדול, תחלקו את זה ה 10 ותקבלו את אנימהוליק! מה עוד בעיצוב פשוט מזעזע, יש חלל גדול ובלי עיצוב של פוסטרים או שלטים, פשוט כמה מדפים מסביב להחזיק חלק מהAF והספרים, ובאמצע החנות עומד שולחן ענק שעליו עוד חלק מהAF ושני בובות פרווה. ואם ראיתם שבאירועים/ירידים/קניונים/פסטיבלים וכדומה מכסים את השולחן במפה או איזה בד כדי להסתיר את הרגלים אז שמה כנראה החליטו ללכת על עיצוב חדש (או לא עיצוב). שורה תחתונה: לי נראה שהם פתחו את החנות מוקדם מדי, ובטח עם מבחר מצומצם כזה, ביקורת שלי, אם אתר רוצים AF זהים למה שיש יש את TOYSRUS או את שאר חנויות הקומיקס הרגילות. ממש מאכזב, אבל אני מאמין שאתם לא תסתמכו על הביקות שלי ותלכו לשם ותגלו קטסטרופה (תתיחסו לו לכמויות (אין להם כנרא איחסון אז כל הAF בתצוגה, אבל מבחר של 2 או 3 סדרות) וכל מה שיש בשאר החנויות. כל פעם שאני שומע על חנות חדשה אני מאושר אבל לא מזו (זה בטח לא שווה את הנסיעה מתל אביב). תגובות בבקשה!

Wing Chan

New member
גם זאת, כמו האחרות

אינה חנות שמיועדת למכירת Action figures. היא מיועדת למרצ'נדייז של אנימה בלליות. לאו דווקא AF.

חביב לא הייתי נוסע לרחובות בשביל זה

אם אי פעם אהיה ברחובות אחפש אותם אבל לא אסע במיוחד

Boone

New member
תודה על הביקורת ../images/Emo8.gif

יפה, עם החורף יורד עלינו גשם של חניות. כשאני יהיה בסביבה, אני אכנס.

HackMachine

New member
אני צריך לעבור שם

נסיעה מראשון לרחובות זה לא נורא
בקרוב ביקורת

MajorWinters

New member
למזלי יש לי אבא ברחובות...

אז אני מקסימום סתם אקפוץ לשם ברגל אם יהיה זמן
תודה על הביקורת

למעלה