חמי מרפא

עָנת

New member
../images/Emo41.gifחמי מרפא../images/Emo41.gif

מה הקריטריונים לקביעת מספר ימי חמי מרפא לזכאים להטבה זו
ז"א,יש נכים שזכאים ל7 ימים,ויש כאלו ל21 יום. ז"א מי זכאי ל21ימים או 7 ימים או 14 יום? ע"פ איזה נכויות מסווגים את זה

AVI359

New member
חמי מרפא

ענת שלום רב נושא חמי מרפא מעוגן בהוראה 50.13 קיימת רשימה ארוכה של סעיפי ליקוי,על פי סעיף הליקוי נקבעת הזכאות לחמי מרפא,לאו דוקא לפי אחוזי נכות.מעבר לזה קיימים מספר סעיפים נוספים עבור נכים שאינם זכאים לחמי מרפא על פי הרשימה שהזכרתי.אגב אני יוצא ביום ראשון לחמי מרפא בים המלח.אוכל למסור לכל דורש כמה ימי חמי מרפא הינו זכאי וכמו כן ההוראה קיימת לרשות כל המעונין וניתן לצלם אותה וכולה או חלקה (ההוראה ארוכה מאוד). בברכה אבי

עָנת

New member
אבי../images/Emo51.gif

תוכל לשלוח לי למייל את ההוראה
אני רוצה לצרף את הקריטריונים למאמרי הפורום.
חמי מרפא
אני יוצאת לחמי מרפא(מלון קיסר טבריה),בין התאריכים 8.12-15.12 אבי,תעשה חיים

עָנת

New member
ילדה רעה שכמוני ../images/Emo3.gif

לא! תזכירי לי איזה 2 מלונות
מחר אתקשר למרפאה לברר את זה

שכחת מה?לא נורא .מדובר על רימונים

גלי כנרת ,והמלון הסקוטי שניהם כמובן בטבריוס. בהצלחה! תגידי אפרופו לא הגיע הזמן שיהיו אחד שניים מלונות באילת? הרי היום לכל מלון יש ספא .אז מדוע שלא ידאגו לנכים ? הרי ישנם אנשים שעושים זאת כבר שנים רבות ובטח היו רוצים קצת לגוון,לא?

עָנת

New member
בילי

לאחר עיון ברשימות בתי מלון אני רואה שבאמת בתי המלון שציינת אינם מופיעים ברשימה
. אי לכך ובהתאם לזאת
מחר על הבוקר אני אצלצל למרפאה,לשאול אודות מלון רימונים(גלי כנרת,והמלון הסקוטי) (תדעי לך שרשמתי על פתקית, שתודבק על המקרר בכדי שלא אשכח
). מה שמוזר,שאת הרשימה קיבלתי ממשרד הביטחון,לפני כחודש ימים.... לגבי אילת: וואלה את צודקת
לי נראה שהם נותנים לנו בתי מלון,באזורים מסוימים בארץ כי לא משתלם להם לתת באזורים אחרים

עָנת

New member
טלפני הבוקר למרפאה,דיברתי עם מורן

מורן,תפקסס אלי הביתה את רשימת בתי המלון המעודכנת!

עָנת

New member
הפקס הגיע ולצערי....

הרשימה היא בדיוק אותה רשימה שמופיעה במאמרי הפורום.(הרשימה העדכנית) צר לי.
2 המלונות שציינת(המלון הסקוטי+רימונים) לא נמצאים ברשימה

AVI359

New member
תגובה לבילבילוכלום

בילבילוכלום שלום רב הרעיון שלך יכול לעשות סוף לכל נושא חמי מרפא.הסיבה פשוטה,טיפולים אנו מקבלים לרוב כגון פיזיוטרפיה וכו'.הקצבה להבראה אנו מקבלים אחת לשנה.אנא הביני,אנ"צ בזמנו הצליח להגיע לנושא שהוא שונה מטיפול רגיל או סתם הבראה והוא חמי מרפא בטבריה ובים המלח עקב התכונות הבריאותיות המיוחדות של המקום.....חומר למחשבה. בברכה אבי

AVI359

New member
חמי מרפא

לכולם שלום רב אני יוצא לחמי מרפא לים המלח מחר 17.10 לשבוע. בברכה אבי

AVI359

New member
לבילבילוכלום

בילבילוכלום שלום רב אני שוהה זה שנים במלון מוריה שרתון,עקב הטיפולים הטובים וכן חוף ים המלח הצמוד,כמו כן אני מכיר את הצוות וזה מקל עלי. בברכה אבי

למעלה