חיים טובים...

IMCU2

New member
../images/Emo41.gif חיים טובים...

גנבתי מלי את הרעיון - רק הפוך... אם יש שרשור על מי מהדמויות זכתה לחיים הקשים ביותר - מן הראוי להביא גם את המנוגד שלדבר - מי מהדמויות זכתה לחיים הטובים ביותר? למי מהדמויות היה הכי קל בחייה?

אקשלי...

לאפאחת מהדמויות...כשאני חושבת על זה..אם למישו מהם היה חיים קלים לא היה על מה לעשות תוכנית שש עונות.. הכי פחות נוראים אני חושבת שהיו לדוסון,כי הייתה לו משפחה אוהבת (למרות שאבא שלו נהרג) והוא זכה להגשים את החלום שלו....ועד שאבא שלו נהרג הוא גם היה הכי פחות מתוסבך שם..

תלוי

אם זה חיים בכללית או הלבסוף... לפי דעתי, למרות כל התהפוכות... לג'ואי היה הכי טוב בסוף.... היא היחידה שאצלה הכל התחיל רע-מסכנה יתומה מאם ועם אבא עבריין, ענייה ומסכנה.. בדיחת קייפסייד ,ונגמר טוב- עסק משפחתי מצליח ומשגשג, יצאה מקייפסייד בגדול, למדה באוניברסיטה והשיגה לה עבודת ספרותית כמו שמתים לה.. ואפילו יצא לה לבחור עם מי בא לה להיות מבין 2 אופציות די מוצלחותתת(עשתה בחירה לא נכונה לפי דעתי, אבל זה כבר עניין שלה...
)... אצל דוסון- התחיל טוב- משפחה אוהבת,בנות נדלקת עליו לרוב וחי בסרט אחד גדול, (סרט הוליוודי- הפי אנד ) ונגמר רע- אין אבא, אין אהבת חיים, וכל מה שיש זה סדרת טלויזיה שדרכה הוא מנסה לשנות את השתלשלות העניינים במציאות פייסי- התחיל רע בערך- לא אהוב במשפחתו ומשום מה בעל שם של לוזר, אבל לפחות מצחיק ונגמר... לפי דעתי רע- גם יצא לוזר בסוף.. נתקע בקייפסייד ולא נראה מבסוט משו.. אמנם "זכה" בג'ואי אבל לפי דעתי היא שאבה ממנו את הקוליות שלו... הוא היה כזה מצחיק ומגניב עד שהיא באה והפכה אותו לעמוק ומהורהר כמוה... ג'ן- התחיל רע- שרמוטת הקריק כביכול, האאוטסיידרית מניו יורק, המשיך רע- זה רק אני או שכל מערכות היחסים הרומנטיות שלה נגמרו ממש ממש רע? ונגמר ממש רע- הבחורה מתה, והשאירה אחריה ילדה יתומה וסבתא... וידיד הומו. היש יותר באסה מזה אני שואלת?? וזהו... אני משמיטה התייחסות לג'ק ואודרי, כי... בכל זאת- אלו הם 4 הקריקרים המקוריים... :))

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אחלה רעיון אבל שאלה קשה.. את ג'ן אני ישר פוסלת, מסכנה.. היא עברה כל כך הרבה בחיים! והיא כזה בנאדם טוב.. אין צדק בעולם (או בטלויזיה)
עכשיו נשארו דוסון, ג'ואי ופייסי ויש לי התלבטות לגביהם.. פייסי, בפרק האחרון, נראה מאושר מתמיד. יש לו עבודה שהוא אוהב ובחורה שהוא מאוהב בה כבר שנים.. נראה כאילו הוא הסתדר בחיים
דוסון.. החלום שלו התגשם! למרות כל הבעיות שהיו בדרך, הוא מפיק מכובד ואפילו נפגש עם ספילברג! אבל חיי האהבה שלו לא משהו.. אז נפסול גם אותו. ג'ואי.. החיים בהחלט חייכו אליה בתקופה האחרונה, אבל בגלל העבר הקשה שלה, קשה לי להגיד שהיו לה חיים טובים. לגדול בלי אמא ועם אבא מאכזב, זה דבר כל כך קשה!
אז אני חושבת שאני אבחר דווקא בפייסי. היתה לו ילדות קשה, אבל אבא שלו סוף סוף מעריך אותו! ועם דאג הוא גם הסתדר.. הם נראים אחים אוהבים
ויש לו את ג'ואי.. יש לו מסעדה מצליחה במקום מוצלח.. כן, זאת הבחירה שלי. שכנעתי את עצמי

כפית15

New member
מסכימה עם לי! ../images/Emo141.gif

למרות, שאם מסתכלים על זה טוב טוב, לכל אחד יש משו חיובי בחייו!!!

shira245

New member
זה ממש תלוי../images/Emo113.gif

דוסון קיבל חיים ממש טובים אח"כ אבא שלו מת וכו'. בסוף הסדרה הוא מגשים את החלום שלו ועוסק במה שהוא הכי אוהב.. ג'ואי למרות שאבא שלה בכלא אמא שלה מתה וכו' הצליחה להתאושש ובסוף יש לה כל מה שהיא צריכה-אהבה,חברים,עבודה שהיא אוהבת.. ג'ן-כל מילה מיותרת..מתוסבכת נפשית ורגשית..ובסוף עוד מתה. ג'ק-למרות כל מה שעבר בסוף הוא מוצא אהבה והכל.. פייסי-התחיל כלוזר וסיים שהוא סופסוף עם ג'ואי.. לפי דעתי,דוסון קיבל את החיים הכי מושלמים אבל ג'ואי סיימה הכי מאושרת מבין ה5(4 אם ג'ן לא נחשבת)

ווול....../images/Emo105.gif

אני לא חושבת שלאף דמות הי קל בחיים כי הרי זה כל הרעיון..שאנחנו נראה איך מתמודדות הדמויות עם הבעיות בחיים שלהם,מה גם שהסדרה מנסה להיות קרובה למציאות כמה שיותר ולאפחד אין חיים קלים. בגלל זה ממש קשה לי להחליט... כל דמות נאבקה כל כך קשה כדי להשיג משהו בחיים שלה..

למעלה