../images/Emo41.gif חידון 8.12 - כמעט הסוף... ../images/Emo41.gif
שלום לכולם
השנה החדשה בפתח, והחידון המרתק שגרם לאנשים לעשות דברים מוזרים עומד להסתיים. כזכור, החלק האחרון של החידון כלל את ציור עץ המשפחה. ההיענות לא היתה גדולה הפעם, גם לא לפתרון החוליה עצמה. אביא כאן כעת את פתרון החוליה עם מצב הנקודות העדכני, פרט לעצים. לרגל אוירת השנה החדשה: אפשר לשלוח לי את עצי המשפחה כפי שמוסבר כאן עד לסוף יום שני, 7.9.02. ביום רביעי - יפורסמו התוצאות הסופיות, סיכומים, תודות, זוכים, פרסים וכו´... (אני פשוט דוחה את הקץ, כי אני מאוד נהנה מהחידון הזה
) פתרון כתב החידה האישים: משה שרת, אליהו גולומב, דב הוז, שאול אביגור היו, כפי שנוכחנו בפרקים הקודמים, קשורים בקשרי משפחה, וכונו: הגיסים. בבית העלמין: טרמפלדור בעיר תל אביב אפשר למצוא מצבות רובם - יחדיו בקבוצה; ואילו האחרים... על שפת הכנרת, טמון שאול אביגור; בבית העלמין הישן ביגור, לרגלי הכרמל, לצד אשתו: צביה, שנספתה עם המשפחה בתאונת הדרכים, טמון המלחין והמנצח. "ואולי", כמו שזימר נושא שם הגאון: אריק אינשטיין לאחר שנים, "לא היו הדברים מעולם"... הפותרים והזוכים avitalit זוכה ב - 30 נק´; זוכים הפעם: ornan, friend9, אבינעם קלמה עם 45 נק´ כ"א.
מצ"ב מצב הנקודות העדכני. אחרי הצגת העצים, הכל עוד יכול להשתנות
ארנון
שלום לכולם