נראה לי שזה העובש שנוצר בגבינה
M man in heaven New member 10/8/02 #92 חיידקים ? נו משהו שאמור להיות לא טוב אבל בעצם הוא זה שגורם לחורים....
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #59 ../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo41.gif מי שבונה אותו לא משתמש בו ומי שמשתמש בו לא רואה אותו מה זה
../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo41.gif מי שבונה אותו לא משתמש בו ומי שמשתמש בו לא רואה אותו מה זה
S swirrrly New member 10/8/02 #71 אממ אני יכולה להיות קטנונית ולהגיד שיכול להיות שמי שבונה את הקבר, ימות ויקבר בו, אז הוא כן משתמש בו, אבל אני לא אהיה כזאת.. למרות שכבר הייתי.
אממ אני יכולה להיות קטנונית ולהגיד שיכול להיות שמי שבונה את הקבר, ימות ויקבר בו, אז הוא כן משתמש בו, אבל אני לא אהיה כזאת.. למרות שכבר הייתי.
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #60 ../images/Emo41.gif עוד חידה ../images/Emo41.gif עשר ועוד עשר הם לא עשרים, תוסיפו להם חמישים זה יצא 11
../images/Emo41.gif עוד חידה ../images/Emo41.gif עשר ועוד עשר הם לא עשרים, תוסיפו להם חמישים זה יצא 11
S swirrrly New member 10/8/02 #72 המפ.. חכמי חלם בראשי תיבות זה ח"כ, אני מציעה שתזהר מאוד מבעלי ראשי-תיבות כאלה.. מנסיון!