לי אישית, זה לא.
M missundaztood New member 10/8/02 #82 אני לא ´מתחקרת´ אף אחד רק ציינתי שזה נראה לי חשוד ביותר ממש לא כפת לי איפה הוא למד אם הוא בכלל למד. חוצמזה זה בכלל לא היה ברצינות- יש לקחת את דבריי בעירבון מוגבל
אני לא ´מתחקרת´ אף אחד רק ציינתי שזה נראה לי חשוד ביותר ממש לא כפת לי איפה הוא למד אם הוא בכלל למד. חוצמזה זה בכלל לא היה ברצינות- יש לקחת את דבריי בעירבון מוגבל
N n k New member 10/8/02 #84 ../images/Emo41.gif גמני רוצה../images/Emo70.gif תמיד נמצאת בתוך השמיכה נמצאת בעין שלי וגם בשלך בשמיים נמצאת פעמיים לא בלחם כן במים
../images/Emo41.gif גמני רוצה../images/Emo70.gif תמיד נמצאת בתוך השמיכה נמצאת בעין שלי וגם בשלך בשמיים נמצאת פעמיים לא בלחם כן במים
M missundaztood New member 10/8/02 #86 ../images/Emo41.gifגם אני../images/Emo41.gif יש לי חידה-מי ידע? ../images/Emo13.gif שצריכים אותו-זורקים אותו כאשר לא צריכים-מרימים *הכוונה ב ´צריכים´ היא כשמשתמשים בו*
../images/Emo41.gifגם אני../images/Emo41.gif יש לי חידה-מי ידע? ../images/Emo13.gif שצריכים אותו-זורקים אותו כאשר לא צריכים-מרימים *הכוונה ב ´צריכים´ היא כשמשתמשים בו*