חידה

צ ל י ל 8

New member
ראיתי את השרשור הזה, אבל יש לי מלא מלא שאלות

האם היא הולכת לאורך כל המפה שלה כמו CROW במפה של היימס? האם אפשר להיפגע ממנה אם נכנסים למפה? יש SAFE SPOT שאפשר לירות עליה חיצים בלי להיפגע? אני צריכה לעבור דרך המפה שלה כדי להגיע לBAINS נכון? יש לי עוד שאלות, אבל אין כאן BM שיוכל לענות לי

תשובות:

האם היא הולכת לאורך כל המפה שלה כמו CROW במפה של היימס? כן. האם אפשר להיפגע ממנה אם נכנסים למפה? תלוי. אם היא כבר שם אז אפשר. אם את הראשונה שגורמת לה להופיע אז אי אפשר. יש SAFE SPOT שאפשר לירות עליה חיצים בלי להיפגע? המממ.... אם את יורה עליה חיצים היא נדחפת רחוק ממך, לא?! אני צריכה לעבור דרך המפה שלה כדי להגיע לBAINS נכון? נכון. הורידו משמעותית את הנזק שהיא עושה. לפני ה BB היא עשתה נזק של 19 K היום היא ממש לא מסוכנת. את לא צריכה SAFE SPOT כדי להרוג אותה..... את כבר BM בוגרת - את צריכה יותר להעיז.... היום הבוסים ממש לא מפחידים..... מה שכן. תבדקי לאיזו דרגה היא. כי אם היא לדרגה מעל לדרגה שלך - תעשי לה MISS.

צ ל י ל 8

New member
תודה סמדר ../images/Emo45.gif

היא לרמה 130, כך שאין לי בעיה איתה עם זה. אתמול החלטתי שאני מנסה. יש את הצ'ארמס ממילא של השוקולדים אז לא היה אכפת לי למות. הלכתי לשוואה. שברתי את הראש ולא הצלחתי למצוא לאן למען השם אני צריכה ללכת! חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי איפה הכניסה לHIDEOUT
מזל שבסוף היה מישהו בבאדי שלי שבדיוק הלך לצוד את אנגו, אז הוא פגש אותי בשוואה והראה לי את הדרך. בחיים לא הייתי יודעת שצריך להקליק על ה-NPC ההוא כדי להיכנס לשם
(כתבתי שאני לא יודעת איפה היא ממוקמת. זו פעם ראשונה בכל חיי המייפל שלי שאני נמצאת באיזור ההוא) כמובן שלא מצאתי אותה בערוצים האי-זוגיים. ה-BAINS דיי קטלניים. עושים נזק של 2300+, אבל הם לרמה 136 אז אני עושה עליהם MISS. לא בשבילי כרגע... התאמנתי בעיקר עם ה-DW שלי בקרנינג סקוואר. והלכתי פעמיים לפאפ (24%)

למעלה