חידה

../images/Emo41.gif חידה ../images/Emo41.gif

כמה זה 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01+ 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01+ 0.01 + 0.01 + 0.01 + 0.01+ 0.01 .................
זה 194 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלב א'

משיגים מחברים טובים המון ציוד נובי עם המון INT - למה נובי? כדי שבתור לוחם או פיראט או גנב יהיה אפשר להשתמש בו..... לפני שעולים דרגה לובשים את כל הציוד הזה. ואז אי אפשר לתקוף.....

שלב ב'

מוצאים חברים טובים שיעשו לכם ליץ' ל 0.02% האחרונים..... כבר קרה לי שמ 99.98 % זה קפץ לי לעליית דרגה .....

שלב ד'

את כל ה 5 AP שקיבלתם מעלית הדרגה שמים על HP ..... אפשר להחליף בסדר בין שלב ג' ו ד' .....

GינGית

New member
יקירתי מזל טוב ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תמיד שמחה לעזור לך האמת שלא הבנתי כלום ממה שכתבת למטה אנ יודעת שאני נובית אבל רמה 151

מזל טוב!! D:

אבל יכול להיות שזה בגלל שאני סנילית, אבל לא עלית כבר ל194 מהPB? או שזה היה ל193? S: או שהיה רולבאק ולא ידעתי

Guid

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

את מתקדמת בקצב ממש טוב, יחסית לרמות המטורפות האלה...

Hawkgirl

New member
מזל טובבבבבבבבב!

את מתקרבת בצעדי ענק לרמה 200! XD איפה את מתאמנת אני חייבת לדעת? רק הורגת בוסים?

אני ....

לא ממש "מתאמנת" כמו במייפל הישן.... אני כל יום הורגת באובליויון 5 . צדה ליקות - שמפילות דברים ממש שווים (ששש...... שאף אחד לא ישמע). ובין ליקה לליקה הורגת את ה שומרים האדומים..... (איזה מצחיק זה לכתוב מייפלית בעברית ...) כל זה נותנן לי 1-3% בערך תלוי כמה זמן אני שם. ובכלל אני שמה לב שבדרגה הנוכחית (194) זה הולך להיות יותר איטי באופן משמעותי.... כל יום אני הולכת להרוג GB. אם אני עם מיקי ויש לי פארטי בונוס ו HS זה נותן לי יותר מ 2.5% לחצי שעה שזה ממש יפה. (אני שונאת להרוג את GB אבל עושה את זה כמו "עבודה" שחייבים לעשות כדי להגיע למטרה מסויימת). ככה לאט לאט - כל יום 4-5% בערך זה מצטבר...... פגש אותי מישהו אתמול שאמר לי שנשארו לי דרגות מהגהנום לעלות..... זה קשהההההה ואיטי. בחודש הבא אנחנו כנראה מקבלים את המפות החדשות - LIONHEART CASTLE שאמורות לעזור לי מאד. יש שם מפלצות שהן כמו בוסים (מעולה בשבילי כי אני הכי חזקה מול אילו).

Hawkgirl

New member
חצי מהמילים לא הבנתי XD

קיצורים ותרגומים לעברית מסבכים לי ת'חיים XD אבל נחמד, 4-5% ליום זה מעולה לרמה שלך X: אני ברמה שלי אין לי סבלנות ל-1% X: עם בליזארד הייתי עושה 1% במכה אחת, מה שהיה מקל מאוד, עכשיו לא X: אבל בימי םהאחרונים אני מנסה, התחלתי להרוג קצת monks ב-ToT, נראה לאיפה זה יתקדם

צ ל י ל 8

New member
סמדר, אנגו שווה בדרופים?

אני רוצה לנסות אותה, עכשיו שיש לי 1% וממילא יש את הצ'ארמס הנפלאים האלה מהוולנטיין. תוכלי לתת טיפה טיפים? אני יודעת שאני BM והלחימה שלי מולי תהיה אחרת משלך, אבל אני אשמח לשמוע קצת פרטים עליה. אפילו אני לא יודעת איפה היא ממוקמת

היה כאן שירשור בוסים לא מזמן.

תעשי חיפוש על השם שלי..... אני יודעת שאני ספאמרית אבל תמצאי המון אינפורמציה בהודעות שלי...... זה רעיון מעולה ללכת להרוג אנגו. בהצלחה למצוא אחת חיה. בסקניה אין מצב..... הן זוכות לחיים של שניות בודדות...... את צריכה לחפש אותה ב HIDOUT בשוואה. וכדי שהיא תצוץ את צריכה להרוג קצת מהמוב בסלון שלה. אין לי טיפים מיוחדים בשבילך. בקלי קלות את הורגת אותה.

והיא לא שווה מי יודע מה בדרופים

לי היא מעולם לא זרקה משהו שווה. ושווה זה הכל יחסי. דרופ של 2 מיליון זה שווה בשבילך? של 50 מיליון שווה בשבילך?

צ ל י ל 8

New member
כל דבר נמכר יפה בFM=שווה ../images/Emo6.gif

יש המון דברים שאני עושה עליהם NPC ואפילו לא טורחת למכור בחנות, כבר התייאשתי. אני בעיקר שומרת רק מה שיש עליו פוטנציאל או שיש לו סטיים איכשהו בסדר. לא שווה לי לשמור מקום בשביל משהו שאני מתקשה למכור אותו ב-200K בחנות.

למעלה