חידה אז למה עיניה תמיד בצבע אדום?
ק קליק in New member 9/1/09 #1 ../images/Emo41.gifחידה../images/Emo41.gif אז למה עיניה תמיד בצבע אדום?
ה הגורר 98 New member 11/1/09 #4 למה שפעם אחת הצדיק בכבודו יענה במקום שכולכם תנחשו למה לא בעצם הוא גם עובר על הפורום
ה הגורר 98 New member 11/1/09 #6 מצטער לא ידעתי ולפי מה שכבר הספקתי ללמוד על השירים של הצדיק רובם מהמקורות ובגלל זה הם הכי יפים ויחודיים רק שימשיך כך לגרום לשומעים נחת רוח ממש תענוג להאזין לשיריו
מצטער לא ידעתי ולפי מה שכבר הספקתי ללמוד על השירים של הצדיק רובם מהמקורות ובגלל זה הם הכי יפים ויחודיים רק שימשיך כך לגרום לשומעים נחת רוח ממש תענוג להאזין לשיריו
ה הגורר 98 New member 12/1/09 #8 יוגב אחי נכון יש לו שם עמיר בנעיון הצדיק ולמה זה בגלל שאני כל פעם שומע עליו דברים טובים שהוא עושה לטובת הכלל ללא תמורה שזה נדיר בימנו אנו בשבילי הוא צדיק ואני יודע שהוא בעצמו לא אוהב תכינוי צדיק אין מה לעשות הוא צדיק זהו
יוגב אחי נכון יש לו שם עמיר בנעיון הצדיק ולמה זה בגלל שאני כל פעם שומע עליו דברים טובים שהוא עושה לטובת הכלל ללא תמורה שזה נדיר בימנו אנו בשבילי הוא צדיק ואני יודע שהוא בעצמו לא אוהב תכינוי צדיק אין מה לעשות הוא צדיק זהו
ה הגורר 98 New member 12/1/09 #10 נכון בניון אבל כשמוסיפים את האות ע זה בשביל ש/ה ישמור לנו אותו מעין רעה הבנת אחינו שיהיה אחלה יום הנה הוספתי חמסה בצורת עין בשביל להדגיש את האות עין זהו
נכון בניון אבל כשמוסיפים את האות ע זה בשביל ש/ה ישמור לנו אותו מעין רעה הבנת אחינו שיהיה אחלה יום הנה הוספתי חמסה בצורת עין בשביל להדגיש את האות עין זהו
א א י ל ל ה New member 12/1/09 #11 בואנה אתה חופר אתה הכי מחוק בעוללללםםםם אולי תרגיע אחי? נשבר כבר מחפירות שלך.
ה הגורר 98 New member 12/1/09 #12 שמור תפה שלך עם משהו לא נראה לך זה לא אומר שמותר לך ללכלך ומחוק תקרא לחברים שלך אני מספיק מובן