חידה

• פותח הנושא Catty
  • פורסם בתאריך

עלפית

New member
אוי נו,

עשי טובה, את יודעת שאף אחד לא יגיע בעצמו, אז תגידי את הפתרון כבר, כדי שכולנו נוכל לפרוץ ב "אההההההההההההה" אחד ארוך.

Catty

New member
את טועה

אומנם בפורום זה הרבה יותר איטי מבמציאות, אבל במציאות אני הגעתי לתשובה בעצמי וגם אחותי ומי שהביא לה את החידה ואנשים שהבאתי להם... רק שבפנים מול פנים השאלות באות באותו הזמן ואני עונה מיד, שלא כמו בפורום... אבל בכ"ז עם רצון, תגיעו לתשובה... אם לך אין רצון אז פשוט אל תשתתפי וחכי שמישהו יגלה ת´תשובה בעצמו... עד אז שבי בשקט, תודה.

DDN

New member
התקף לב

כל הציפייה עוררה בה התרגשות, ובסוף, הלב שלה קרס. סיבה רפואית.

אודין

New member
כן, זו אני, ויש לי כמה שאלות

1. האם היא מתה מוות טבעי? 2. האם המוות קשור לתשובות שלו? 3. או לשאלות שלה? 4. האם זה משנה כמה פעמים היא שאלה? 5. האם הכוונה במילים שהם אמרו היא הכוונה הפשוטה? 6. האם הוא ידע שהיא תמות כשהוא יענה "כן"? 7. האם היא ידעה? ו... זהו. כמה כן אתם מהמרים שנקבל הפעם?

Catty

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

לDDN: לא... לאודין, כל הכבוד! הבאת שאלות טובות! תמשיך כך! והנה התשובות: 1. לא 2. בישירות או בעקיפין, כן. 3. בעקיפין כן. 4. לא 5. כן 6. כנראה שכן 7. כנראה שכן תמשיך! קיבלת הרבה "כן"! כל הכבוד! עוד עוד עוד

Gilgam69

New member
אילו מן תשובות אלה?

CATTY, להזכירך את עונה רק בכן, לא ולא רלוונטי. לשאלה ששאלו האם יש אדם שלישי ואמרת שזה לא רלוונטי היית צריכה לענות כן או לא. תני לנו להחליט אם זה רלוונטי או לא (חוץ מזה אם זה היה לא רלוונטי אז לא היה שם אדם שלישי). ובנוסף לזה על תעני גם "בעקיפין כן" תעני פשוט כן (שאלה/תשובה 3) ומה זאת אומרת "כנראה שכן" (שאלה/תשובה 6 ו- 7) או שכן או שלא!!!

אודין

New member
אוקיי, עוד שאלות...

1. הם יידעו שאם הוא ייענה כן, היא תמות. הוא רצה שהיא תמות? 2. האם היה חשוב לה לשמוע את התשובה שלו יותר מלחיות? 3. אם הוא היה עונה "לא", היא הייתה חיה? 4. רמז... קטן... רק קצת כיוון... פליז?

Catty

New member
אוקיי, רמז ../images/Emo13.gif

תחשבו על מקום... 1.א. כן (יתכן שכחו) 1.ב. לא רלוונטי 2. לא רלוונטי 3. לא שאלות טובות!

אודין

New member
אז...

1. הם היו בחדר הזה פעם? 2. האם הזוג היה בחדר עוד לפני השיחה? 3. האם מה שנמצא מחוץ\בסביבת\המקום בו נמצא החדר משנה?

Catty

New member
אני מנסה לעזור!

וזה לא נכון. דווקא הייה אדם שלישי בסביבה, אבל במקרה זה זה אינו רלוונטי!

עלפית

New member
גם לי יש שאלה,

אבל אל תחשבי שזה בשביל להיות מגעילה או להגיד שאת כותבת שטויות, כי זה באמת בשביל כיוון חקירה... יש איזה שהוא קשר בין החידה לבין משחקי תפקידים?

freak2100

New member
...........

היא אמרה לו משהו לפני זה? או שזה כל הדיאלוג? (וזה כן כן\לא, זה פשוט שתי שאלות במשפט אחד)

Catty

New member
תשובות

הרבה לפני זה לא רלוונטי אם הם דיברו אבל במצב שהם היו לפני השאלות והתשובה שלהם הם לא דיברו. זה כל הדיאלוג בקיצור.

freak2100

New member
המוות קשור לחפץ כלשהו?

החדר היה חדר רגיל? היו בעלי חיים בחדר? היה גורם שלישי כלשהו בחדר? היא הייתה מחוברת למכונת אמת? (שאלתי את זה כבר, או שרק חשבתי על זה?)

למעלה