חידה מספר 2

Fever2002

New member
../images/Emo41.gif חידה מספר 2

והפעם חידה נוספת, גם בא מסתתרים 2 שירים של קיילי וגם הפעם משני אלבומים שונים. כתב החידה: " גם בפתיחה של סיפורי ילדים ידועים הסדר ביום הראשון זה ההיפך!". גלו נא מהם שני השירים? טיפ קטן: לא ללכת לשם של סיפור ילדים מסויים או לאגדה אחת מסויימת. בהצלחה!

אפרת ר

New member
אני חושבת שאני יודעת אחד...

אבל זה ניחוש דיי פרוע... red blooded woman כי סופרים לאחור בהתחלה, ולגבי האגדה יש כיפה אדומה...

Fever2002

New member
הממ...

לא... אבל את מקבלת כוכבית. (שתתגלה התשובה תביני למה, לבינתיים אנא התמקדי בחלק אחד שכתבת ותחשבי על שירים אחרים...
). לגבי האגדה-לא להאחז בסיפור ספציפי. בהצלחה ובהנאה.

Fever2002

New member
זה פתאום עולה לי בראש

יש בהן הרבה היגיון ולא סתם שאלה פשוטה של תשבץ רגיל שתיכף חושפת את התשובה, הכיוון הלא שגרתי הזה הוא מה שיוצר את האתגר. באשכול של החידה הקודמת,שיש בה פתרון מאוד מפורט אפשר לראות את "הראש" עובד,הפעם זה קצת יותר פשוט מהקודמת. אני מקווה שנהנים מזה,אולי עוד נהפוך את זה לפינה שבועית למרות שזה ילך ויעשה לי קשה יותר להמציא עוד חידות.

נאמ...מה יש לי להגיד על זה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אין לי ראש לפתירת חידות-בעבר הייתי עושה את זה כנראה שהמוח שלי מצטמק עם השנים
חחחח אני פשוט לא מסוגלת לפתור חידות!!!!אפילו פשוטות...

אפרת ר

New member
ניסיון נוסף...

אולי step back in time? כי תמיד הסיפורי אגדות הם "פעם לפני הרבה שנים"? ואולי Light years כי גם שם סופרים לאחור? ואולי בכלל האגדה של אימפוסיבל פרינסס? הראש לא עובד...זה מה שקורה ששנה רק מנקים חרא של חתולים ולא עובדים :)

Fever2002

New member
אולי ../images/Emo13.gif

אבל צריך שני שירים,ולכתב החידה יש משמעות שלא אמורה להוביל לכ"כ הרבה ניחושים. אבל את ממש בחצי הדרך על כל המשמעות של זה!!! ומה שלום החתולים באמת? הם בטוח מכירים את שני השירים האלה! (נראה לי שהם גם ראו אותם לא מזמן בערב קיילי שעשית.).

אפרת ר

New member
טוב ניחוש אחרון...

לפני שאני מתייאשת... אני נשארת עם SBIT ועם פעם לפני הרבה שנים... והולכת על Love at first sight כי באגדות תמיד מתאהבים ממבט ראשון ובחיים זה להיפך:) וגם כי היה כבר שיר כזה בעבר אז זו לא הפעם הראשונה, להיפך... סיבכתי את עצמי? זהו אני לא מנסה יותר... החתולים בסדר, מאושרים להם כמובן... והם מכירים את כל השירים של קיילי כמובן אז זה לא חוכמה!

Fever2002

New member
אסור להתייאש, וכבר הגעת לחצי

תשובה על הדרך... את מנסה ואפילו מגיעה לתוצאות. אז למה לעצור? זה לא Step Back In Time ו-LAFS. והטיפ בחידה אמר לא להתמקד על אגדות, אגדה לא מוזכרת בכתב החידה עצמו. החתולים בטח משתוקקים להגיד את שני השירים ולקבל איזה דג טעים במחבת (למזלם, אני נותן אישורים רק על עוגות ולא על הכנת דגים
).

אפרת ר

New member
טוב אז ככה...

ניסיון אחרון באמת לפני שאני הולכת לישון- השעה פה 11 וחצי... אז ככה.. החלטתי ללכת על light years בגלל הספירה לאחור (בגלל הסדר ההפוך) ו OANLT... כי : Don't say it's like a fantasy, When you know this is how it should be כי כמו סיפורי ילדים (פנזטזיות?) אבל זה ההפך...זה לא פנטזיה כי you know this is how it should be.... ואם עוד פעם תגיד לי שאני רק בדרך אני אשתגע!!!

Fever2002

New member
אני מפחד להגיב...

אבל לבינתיים יש לך רק כוכבית גדולה מ"חמיצר"

Fever2002

New member
לנסות לא עולה כסף!!!

מותר לטעות, וכדאי לנסות. ואם לא תנסי לא תפסיקי להיות גרועה בזה כמו שאת טוענת

אפרת ר

New member
אבל אבל אבל.....

אני ממש לא יודעת מה עוד לומר.. אולי אחרי שאני אלך להתקלח אני אתעורר קצת וזה יעזור (למרות שאין קשר בן המקלחת לראש המנוון שלי...) לגבי עוגות ודגים- אני לא אוהבת דגים אז לא מטגנת שום דג פה, לחתולים יש את שלהם מהקופסא... עוגות אני אוהבת להכין אבל לאחרונה אוכלת אותם לבד כי בעלי החליט שהוא בדיאטה אז זה לא ממש טוב לגזרה :)

למעלה