חזרתי! חשבתם שתיפטרו ממני כ"כ בקלות? אזזז... זהו! עכשיו אני פה!
R Ronush14 New member 12/6/04 #1 ../images/Emo41.gifחזרתי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif חשבתם שתיפטרו ממני כ"כ בקלות? אזזז... זהו! עכשיו אני פה!
../images/Emo41.gifחזרתי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif חשבתם שתיפטרו ממני כ"כ בקלות? אזזז... זהו! עכשיו אני פה!
N NimaZ New member 12/6/04 #2 רונוש!!!!!!!!! ווי-הי!!! חיחי השתגעתי כבר מכל השפיות הזאת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם....... שמחה שחזרת!
רונוש!!!!!!!!! ווי-הי!!! חיחי השתגעתי כבר מכל השפיות הזאת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם....... שמחה שחזרת!
R Ronush14 New member 12/6/04 #4 נעמהההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif חחחחחח גם אני שמחה שחזרתי! והתגעגעתי! אוף! אם אני מתגעגעת ביום וחצי מה אני אעשה בעשר ימיםםם??? אהההההההההה
נעמהההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif חחחחחח גם אני שמחה שחזרתי! והתגעגעתי! אוף! אם אני מתגעגעת ביום וחצי מה אני אעשה בעשר ימיםםם??? אהההההההההה
R Ronush14 New member 13/6/04 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון טוב! ../images/Emo3.gif נגנוב לאבא את שלו! חחחח סתם... יש שם גנבים וגם ככה אם הייתי מביאה לא היה לי חיבור לאינטרנט ( )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון טוב! ../images/Emo3.gif נגנוב לאבא את שלו! חחחח סתם... יש שם גנבים וגם ככה אם הייתי מביאה לא היה לי חיבור לאינטרנט ( )
H H i L o L a New member 13/6/04 #9 רוני../images/Emo24.gif ברוכה השווה זה לא היה הרבה זמן...אם אני לא טועה רק אתמול ראיתי את ההודעה שעזבת אה וניצן,בהתחלה שהגעתי לחתימה שלך חשבתי שכתוב בולישיט חחח
רוני../images/Emo24.gif ברוכה השווה זה לא היה הרבה זמן...אם אני לא טועה רק אתמול ראיתי את ההודעה שעזבת אה וניצן,בהתחלה שהגעתי לחתימה שלך חשבתי שכתוב בולישיט חחח
R Ronush14 New member 13/6/04 #11 חחחח תודה! ../images/Emo3.gif אבל רק אתמול נסעתי! חחחח אבל בשבילי לא להיות בפורום יום וחצי זה הרבה ואני חושבת שהתכוונת לנעמה...
חחחח תודה! ../images/Emo3.gif אבל רק אתמול נסעתי! חחחח אבל בשבילי לא להיות בפורום יום וחצי זה הרבה ואני חושבת שהתכוונת לנעמה...
N NimaZ New member 13/6/04 #13 ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? ניצן? מי זאת ניצן?!?!?!?!
H H i L o L a New member 13/6/04 #17 ../images/Emo93.gif ידעתי שיום אחד זה יקרה לי! אני מכירה מישהי מפורום אחר שיש לה אותו כינוי רק קוראים לה ניצן.. ופשוט תמיד אני עושה את ההבדל,היום כנראה בגלל השעה זה לא הלך לי סורי נעמה...
../images/Emo93.gif ידעתי שיום אחד זה יקרה לי! אני מכירה מישהי מפורום אחר שיש לה אותו כינוי רק קוראים לה ניצן.. ופשוט תמיד אני עושה את ההבדל,היום כנראה בגלל השעה זה לא הלך לי סורי נעמה...
א אסִי New member 13/6/04 #10 ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif איך היה../images/Emo35.gif סליחה על האיחור, אבל אני פה בהקלטות... אז בקושי יש לי זמן לכתוב.
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif איך היה../images/Emo35.gif סליחה על האיחור, אבל אני פה בהקלטות... אז בקושי יש לי זמן לכתוב.
R Ronush14 New member 13/6/04 #12 היה נחמד מאוד! ../images/Emo9.gif באמת עזר לי להבין יותר איך יתנהל הקורס עצמו... ואיזה הקלטות?
ה הד0וש היחידה New member 13/6/04 #15 ../images/Emo4.gifאוווף...כבר חזרת???../images/Emo31.gif כבר????? רונייייייייייייייייייייי איזה יופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפי!!!! חהחהחהחה..... אניוואי....איך היה? ובאיזה תנועה את??? חהחהחה....
../images/Emo4.gifאוווף...כבר חזרת???../images/Emo31.gif כבר????? רונייייייייייייייייייייי איזה יופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפי!!!! חהחהחהחה..... אניוואי....איך היה? ובאיזה תנועה את??? חהחהחה....
R Ronush14 New member 13/6/04 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה נחמד מאוד! ואני בחטיבת בני המושבים (שליטה ) חחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה נחמד מאוד! ואני בחטיבת בני המושבים (שליטה ) חחחחחח
א אוש7יתי New member 13/6/04 #18 רוניייייייייייייייייייייייייייייייי ברוכה השבה הנורמליות רבצה כאן בזמן שלא היית...חיחחיחחיחיחיחיחיחי את ונעמה צמד חמד
רוניייייייייייייייייייייייייייייייי ברוכה השבה הנורמליות רבצה כאן בזמן שלא היית...חיחחיחחיחיחיחיחיחי את ונעמה צמד חמד
א אוש7יתי New member 13/6/04 #19 ../images/Emo9.gif הכנתי לכם משו....חחחיחחי..... זה זז אבל ניראה לי שזה מפסיק לעבוד אחרי 3 סיבובים... אל תשימו למה שכתוב למעלה...
../images/Emo9.gif הכנתי לכם משו....חחחיחחי..... זה זז אבל ניראה לי שזה מפסיק לעבוד אחרי 3 סיבובים... אל תשימו למה שכתוב למעלה...
R Ronush14 New member 13/6/04 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מגניב! אההה.. ואנשים כותבים ברוכה השווה בכוונה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מגניב! אההה.. ואנשים כותבים ברוכה השווה בכוונה