חזרתי הביתה

e-magine

New member
../images/Emo41.gif חזרתי הביתה

כמו שאתם רואים, קיבלתי על עצמי מחדש את ניהול הפורום הזה. האמת היא שאנחנו חייבים תודה ענקית לפריק, שהציל את הפורום מסגירה. הוא קיבל את הפורום כשהוא כבר הורד מהאינדקס של הקהילות, וניהל אותו, בלי להכיר אותו מראש. פריק הוא מנהל טוב ואני מצפה ממנו לגדולות בפורומים. בשבוע שעבר, היה בלאגן כאן בפורום, בלאגן שנבע בעיקר מאי הבנות שנפלו. זה לא היה באשמת פריק וגם לא באשמתי ובטח לא באשמתכם. זה היה ולאחר שיחות רבות שהיו לי עם חלק מכם ועם פריק, מתוך זה שאנו שמים לנגד עינינו אך ורק את טובת הפורום הזה, החלטנו מתוך הבנה והסכמה מלאה, שאני אחזור לנהל את הפורום. אינני רוצה להיכנס לפרטים של מה שהיה, אבל שני דברים אני רוצה לומר כבר עכשיו: א' טוב לחזור. ב' תעזרו לי לקדם את הפורום, תבואו (לא פעם בשבועיים) תקראו, תגיבו, תכתבו, תביעו דעות, תפרסמו אותו, תזמינו עוד אנשים שנראים לכם מתאימים ומתעניינם בפורום. אל תתנו לפורום להתייבש, כי אין לנו אחר. הוא שלנו והוא בשבילנו.

melancholy man

New member
../images/Emo49.gif

אז קודם תודה לפריק, שאכן הציל את הפורום מקריסה וניסה ככל יכולתו להסתדר עם חבורה מעצבנת של גולשים ממורמרים שלקחו להם את האימג'ין שלהם..., אז פריק מאחר ואני יודע קצת על מה שקרה מאחורי הקלעים אני רוצה להגיד לך קודם כל תודה ענקית וחוץ מזה שאני מקווה שנמשיך לראות אותך בפורום גם הלאה. ואימג'ין, אתה יודע כבר מה אני חושב, אז אני רק אגיד שטוב לראות אותך חזרה במקום שהכי מתאים לך.

לקשמי

New member
מחשבה שעלתה לי בראש...

בעקבות המשפט שכתבת בין השורות "שלקחו להם את האימג'ין שלהם". חשבתי איך זה דומה למציאות שמחוץ לאינטרנט. במקום עבודה למשל, כל מקום עבודה שאני הייתי בו עד עכשיו לפחות, אם הבוס מתחלף ובמקומו בא בוס חדש, לכולם תמיד יהיו טענות עליו איך שהוא לא בסדר ואיך שהבוס הקודם היה נפלא. ואני חושבת שזה עניין של הרגל והעובדה שאנשים לא אוהבים שינויים, למעשה מפחדים מהם. במקרה שציינתי זה העבודה, זה יכול להיות כל בעל סמכות אחר בכל מקום אחר, באינטרנט זה הפורומים. האם בדרך כלל כשמתחלף מנהל פורום, זה יוצר אנטי אצל הגולשים הוותיקים? האם יש הבדל בין מצבים כאלה באינטרנט לבין מצבים דומים במציאות האופליינית? אשמח לקרוא תגובות.

מזל שכאן זה לא בדיוק "בוס"

ולכן לא הרגשתי שמישהו חושב שפריק לא בסדר. וגם לא הרגשתי ממש שלקחו לי את אימייג'ין כי הוא היה כאן כל הזמן וקרוב מאד.

e-magine

New member
ממש לא בוס

נכון שלמנהל פורום יש סמכויות ולפעמים הסמכויות האלה מופעלות, אבל מקובל לראות מנהל פורום כמישהו שנותן לפורום "שרותי ניהול".

לקשמי

New member
אוקיי הדוגמא שלי לא היתה טובה

לא התכוונתי לומר שמנהל פורום הוא בוס. רק שהסיטואציה היא די דומה. במצבים שבוס מתחלף בעבודה לאנשים קשה להתרגל לרעיון, כמו במצבים שמתחלף מנהל פורום.

לקשמי

New member
ברוך שובך

מצטרפת ומודה לפריק על תרומתו לפורום בתקופה שהוא ניהל בו, גם אם קצרה וכמובן מברכת אותך על חזרתך לניהול הפורום. לחיים

damtiela

New member
קולולולולולולולולולולולולולולולולול

(וויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים! ייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייייייייי! מגנוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב! מדליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!) אה, חזרת? טוב, בסדר...

וואלה, זה היה מפתיע. ברוך שובך

לא הרגשתי שום בעיה עם פריק. אכן מנהל ראוי מאד. המון תודה לפריק שבא לעזור לפורום החשוב הזה ואחלה שחזרת אימייג'ין. לנו למשתמשים הרגילים קצת שקוף מה שאתם המנהלים עושים שם מאחורי הקלעים כך שאני לא ממש הרגשתי מה קורה אבל אני מאמין שכולם רוצים בטובת הפורום והאנושות (יצא לי פלצני... חחחח) אני לא יודע אם אצליח לגייס חברים נוספים אלא אם החתלתולה עם הטופי תשים פה את התמונות שלה. אבל אני מבטיח להשתדל להיכנס כמו פעם (20 פעם ביום בערך)

סרפד

New member
חתלתולה?

לקח לי זמן להבין שאתה מתכוון כנראה לבתאדם. בגלל העניין הידוע שלך ב-
(היצורים הצמריריים עם הזנבות והשפמים ולא היצורים האחרים) קיוויתי לרגע שבאמת תצטרף אלינו איזו חתולה וגם תשים פה את התמונות שלה.

אני הסתבכתי

לפעמים אני לא מאמין איזה פחדן/ביישן אני. מזכיר לי שיחות ICQ שכוחות: כותב מוחק.

אימג'ין....../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שמחתי מאד לקרוא את ההודעה שלך לא יודעת על איזה בלגן מדובר כנראה שלא הייתי פה כשזה קרה אני נורא שמחה שהפורום הזה קצת התאושש ואני מבטיחה לעצמי להיכנס לפה לעתים יותר קרובות הפורום הזה חשוב לי ושוב - אני כל כך שמחה שאתה פה בניהול ובכלל ובבנין הפורום ננוחם

אסִי

New member
ברוך השב לניהול, אימג'ין ../images/Emo24.gif

אני יודע מה התרחש מאחורי הקלעים, ומה קרה בדיוק - אני מאוד מסכים איתו ומודה לו על שהציל את הפורום ועזר לי אישית בכל דבר! כמובן שאני ממשיך להיות איתו בקשר תמידי ויום-יומי. הוא אחד המנהלים היותר טובים. וכמובן גם אתה, אימג'ין! ברוך שובך לניהול הפורום. כפי שאמרו: "המקום הראוי לך".
המון בהצלחה בהמשך. למרות שגם לי יש פורום משלי וגם לי יש המון דברים על הראש כל יום - אני כמובן אשמח לבקר פה מדי פעם.

למעלה