חוויות מההופעה!

אוקיי שעת סיפור../images/Emo35.gif

אז ככה.. הגעתי בדרכים מסוימות לנתניה ינתי קצת בעוד מזל מחפשת עבודה (חח הקדשתי לה את 100 שקל בהופעה :"יצאתי לעיר לחפש עבודה") התארגנו להופעה דיברנו על כל מיני עמודים עלינו על מונית והתכתבנו עם טוהר החמודה שאיחלה לנו שנהנה בהופעה ושלחה מלא מלא נשיקות ממצפה עד אלינו
הגענו ללבונטין אמרנו שלום לג'נגו ששאל איך הגענו.. ואמרנו שממונית מנתניה.. לא הבנתי את הויכוח על דרכי ההגעה של מזל עם ג'נגו.. אבל שיהיה העיקר הגענו!! ההופעה התחילה ביצועים חדשים שמאוד אהבתי בעיקר "בואי הביתה" שאני כבר כמה הופעות מנסה לעשות לו וידיאו וגם "משהו זר" שאמנם התחלתי לעשות וידיאו ונגמרו הבטריות באמצע |אכזבה| ג'נגו היה ממש מצחיק (ונדיב) שהציע לכולם לשתות על חשבונו והוסיף אח"כ שגם על חשבון גלעד..
בכלל המבטים שלו על גלעד (כשגלעד לא מבחין היו קורעים) גלעד היה מעולה .. ואמרתי לו אפילו שלא הפסקתי לבהות בו(הוא אמר לא יפה הופעה של ג'נגו חח חמוד
).. הוא באמת המתופף הכי טוב שיש!! ג'נגו גם בישר על הופעה עם מלכת הפלקט ב18.4
בהתחלה התלהבתי (הופעת יומולדת) ואז מהר מאוד גילתי שה19 זה ליל הסדר ואין מצב שאמא שלי תתן לי לסוע יום לפני.. (ואז חשבתי לעצמי אולי אסע ואחזור מוקדם בבוקר ואספיק) אבל אז גילתי שזה יוצא יום שישי ושבת ליל הסדר מה שאומר אין תחבורה.. מה שאומר.. גם נדפקתי ביומולדת שיוצאת בפסח ואני אהיה בודדה
וגם אין הופעה!! הלוואי וג'נגו טעה בתאריך.. זהו יצאנו מההופעה בכיתי למזל על העניין.. ומזל הרעבה החליטה שהיא רוצה בורקס ב12 בלילה והדפוקה הזאת רצתה לשלם ב-2 שקל חדשים אז החלפנו שקלים והוא אצלי
כבוד הוא לי שהשנקל הראשון שלי בא ממזל
וזהו .. צחוקים שיחות נפש קצרות ולמיטה
היה כיף!!

tohar6

New member
מזל אהובתי..

תודה על התמונות
אני כ"כ שמחה שנהנתם... ואתם יודעות מה וכמה הייתי נותנת כדי להצטרפ אליכן
אופפפפ..!!

mazalika7

New member
טוהר אהובתי../images/Emo99.gif

תודה... ולא נורא, יהיו עוד הופעות.. זה לא קל להגיע ממצפה רמון לתל אביב, ואז לנתניה, ומשם לתל אביב, ואז לבאר שבע ומשם למצפה....
אוהבת אותך

tohar6

New member
חחחחחח כפרעלייךךך

לא פספסת כלוםםם... זה בול הדרךךך.. מצחיקה אחתתת
זה לא קל בכלל, אבל הופעה איתך זה שווה את כל הנסיעה והברדק בדרך

למעלה