חההה!

../images/Emo41.gifחההה!../images/Emo41.gif

עכשיו הסתכלתי במדריך של הדיגיטלי בטלוויזיה (אצל סבא וסבתא שלי *בורחת מבושה*. אתם מבינים? אצלי בבית אין, אבל אצל סבא וסבתא שלי יש. *מתעלפת*), וכתוב על מכושפות ביום חמישי הזה (
) שילדים צריכים לראות את זה בהשגחת מבוגרים. וואט דה הל?!?! ואגב, תשמעו דבר שגרם לי להיקרע על הריצפה... נחשו מי מתארחת בפרק הראשון של סברינה? (גם עונה 4) (זה ספוילר לפרק הראשון, אבל למי אכפת?
) בריטני ספירס! האאא! חהההה! חיייי! *מכה על הריצפה באגרופים ומתפוצצת*

p3

New member
שיחליטו כבר! ../images/Emo19.gif

אנשים טוענים שזו סדרה ילדותית שנוצרה רק בשביל הכיף. פתאום אנשים באים וטוענים שזו סדרה שמיועדת לקהל אנשים מבוגר יותר. מתי אנשים יקלטו שזו סדרה שמיועדת לגרבילים כתומים עם משקפיים בצורת לב?! באמת, הבורות של העיתונות.. *מגלגל עיניים*

Phoebe again

New member
אם תמשיך לגלגל עיניים אני אעקור לך

אותם
. עכשיו.... זו בכללל לא סידרה מטומטמת.. זו סדרה ממש חמודה, וראיתי פרקים חדשים שלה שהייתי בארה"ב, וכל הסדרה השתנתה לגמרי... אין לי מושג איזו עונה ראיתי שם, אבל זו עונה ממש טובה...
סברינה- אין תיכון, אין האווי, הכל לגמרי שונה....

p3

New member
דיברתי על מכושפות, לא על סברינה../images/Emo19.gif

וסורי שלא צלצלתי אליך קודם, שכחתי... יש טעם לצלצל עכשיו? אם כן, אז....צלצלי

בארה"ב הדרוג הוא

לצפיה בליווי מבוגר בלבד... ולכן זה כך גם בארץ... וראיתי את הקטע שבריטני משתתפת בסברינה .. זה בדיוק 10 שניות.!

Woogyman

New member
אני משער שכן. ../images/Emo110.gif

בבאפי יש המון סצינות שלא מתאימות לילדים (זאת, אגב, אחת הסיבות שהיא עברה לרשת חדשה). ואם הפרק הבא בסברינה זה הפרק עם בריטני, זאת אומרת שערוץ שלוש המשיך ישר מהמקום שהוא הפסיק פעם שעברה. גודי. אגב, סברינה עברה בעונה הזאת באמריקה גם אל הWB, וזאת הסיבה שערוץ 3 הצליח סוף סוף לקנות את זכויות השידור שלה.

Phoebe again

New member
דווקא הדירוג של באפי הוא-צפייה לכל

הגילאים... זה ממש מוזר... בארה"ב זה מעל גיל 14 עד כמה שידוע לי... ובמכושפות בארה"ב אין הגבלת גיל.... לא על גבי המסך, לא לפני הפרק, ולא במדריך טלוויזייה (תאמינו לי הייתי שם ובדקתי)....

mscooter

New member
אה... נכון שאין הגבלת גיל על באפי,

אבל לא מזמן עשו סקר - הסדרות הכי חינוכיות ולא חינוכיות... באפי פחות חינוכית מWWF!!! *נשכב על הריצפה, מחזיק את הבטן ולא מפסיק לצחוק* (הסקר היה על סדרות המופיעות בפרייםטיים בארה"ב).

למעלה