חדש על ניק!

../images/Emo41.gifחדש על ניק!../images/Emo41.gif

קודם לפני שאתם קוראים את הידיעה תדעו שהכל בסדר!!!
ועכשיו לידיעה: צהובונים בחו"ל פירסמו שניקול , אני ממש לא מסוגלת לכתוב את זה , קישרו בין ניקול לסרטן השד כי הם ראו את ניקול לאחרונה הולכת לבית חולים בלוס אנג'לס , ניקול ישר הכחישה ואמרה שהיא הלכה לבדיקות שגרתיות אותם היא עושה כל כמה זמן וכי היא מציעה לעד נשים לעשות זאת , היא גם אמרה שהיא תומכת באירגון למודעות האישה , ולגבי בריאותה ניקי אמרה שהיא בריאה לחלוטין!! ושהיא ומשפחתה מאד שמחים על כך שתוצאות הבדיקות היו מעולות והראו שהיא בריאה לחלוטין!!! העיתונים ישר הכחישו את הידיעה המצמררת ואמרו שעם לוח זמנים כזה צפוף ועבודה אינטנסיבית של ניקול ברור לחלוטין שהיא בריאה!!! אני הזדעזתי כשקראתי את זה! איזה אנשים רעים! איך הם יכלו ליכתוב בכלל דבר כזה!
אבל העיקר שניקי שלנו בריאה!!!
איי לאב יו ניקול!

gloria23

New member
אימא שלי ואחותי אמרו לי את זה

ואני כמעט קיבלתי שבץ...אבל אל תדאגו! למדנו לא להאמין לעיתונות! הא!

ערן1987

New member
חבל שלפעמים העיתונות צודקת

אבל באמת לא נראה לי הגיוני שהיא יכולה להיות חולה כי היא זזה כל הזמן ואם כן היא לא הייתה מתביישת בזה ואז היינו מאחלים לה חתיכת החלמה

shiray

New member
יוו איך נבהלתי אתמול!

אמרו על זה בגיא פינס ואז פתאום אני שומעת את זה ונכנסת להלם! כי אמרו שם שהיא מכחישה את השמועות , אבל לא פרטו ולא אמרו מה היא אמרה, וגם אמרו שהסיבה להעדרות שלה מפסטיבל ברלין הייתה בעיה במשפחה וזה משמ הלחיץ אותי! הרי גם לאמא שלה היה סרטן השד ככה שיש לה יותר סיכוי לסרטן השד מחלק גדול מהנשים... אבל אז קראתי בוואללה פרוט יותר על התגובה שלה ושהיא אמרה שהיא בסה"כ הלכה לבדיקה שגרתית ואז היה חשד באזור מסויים אז היא עשתה עוד בדיקות וגילו שהכל בסדר... יווו איך נרגעתי אז!!!!

כן גם אני...וידיעה!

כ"כ נלחצתי כששמעתי על זה!!! שעכשיו אני רגועה , אחרי שניק אמרה שהיא בריאה לחלוטין ושהכל בסדר! וקראתי שניקול באירגון לבריאות נשים ושהיא תורמת להם כסף ובראשון במרץ היא תקבל על זה פרס! מגיע לה! היא פשוט בנאדם טוב וכ"כ מדהימה!!!

למעלה