חדשים

maorubin

New member
אהלן חבר'ה..

ואי.. נשמעת סדרה מאאאגניבה לגמרי!!... את הפרק הראשון לא יצא לי לראות.. מקווה לראות אותו מחר.... חולה על סדרות וסרטים כאלה!!! :) בהצלחה עם הפורום.... מקווה להשתלב פה... שבת שלום ושבוע טוב maorubin

היי אני חדשה

היי אני ראיתי את הסדרה ביום ראשון ושישי ואני מתה שיגיע יום ראשון אני רוצה לראות כבר את הפרק אני התרשמתי נורא מהסדרה והיא מאוד יפה... מקווה להשתלב

Anakin S

New member
שלום לכולם

אני חולה על הסידרה הזאת ומחכה בקוצר רוח לעונה השלישית (שיתחילו לצלם אותה בעוד כחודשיים ותשודר בקיץ 2006). חוץ מהיופי של הסידרה עצמה אני גם מאוד אוהב את בחירת השירים והנה חלק מהשירים שמופיעים בסדרה גם בפרקים שעדיין לא שודרו בארץ. Alison Krauss and Union Station-Gravity Amanda Abizaid-A Place In Time Bedroom_Walls-Do_the_Buildings_and_Cops_Make_You_Smile Billie Holiday- Cheek to Cheek Bloc Party-Banquet DJ Z-Trip feat. Chester Bennington - Walking Dead Hoobastank- The Reason How Do You Say Goodbye- Engineers Incubus - Talk Shows On Mute Insolence - Poison Well Ivy-Worry about you Maroon 5-She Will Be Loved Nat King Cole - Mona Lisa Ryan Cabrera-True Staind - It's Been Awhile The Mars Volta-Inertiatic Esp ד"א לא יצא לסידרה סאונדטרק רישמי אבל יצא dvd של העונה הראשונה ואני חושב שיצא גם לעונה השניה.

Koki Girl1

New member
היי כולםםם../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo182.gif

אני דניאלה
ואממ אני אוהבת 4,400
ו ו ו אני בת 14 וזהו אה ואור ושחר כפרעות!

חדשה!!

אהלן.. ראיתי שבוע שעבר את הפרק ואהבתי!! זה ממש יפה! הפורום נראה סבבה אז הצטרפתי.. מקווה להיקלט.. נ.ב- הפרק ביום ראשון באיזה שעה?? אני רוצה להמשיך לראות..

chiquitito15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

גם אני מחכה למחר בערב בשביל לראות את הפרק השני...

Charmed Or

New member
דנייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

|סגי||סגי||סגי|
ברוכה הבאה!

תמריקי

New member
היי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הפרק הוא היום בחמישה ל9 אם אני לא טועה...

NitsNats©

New member
דניאלה! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה. כמה אנשים מוכרים
ואור לא זוכרת אותי
.

למעלה