חדשים

b u s t e d

New member
מממממ... היי?

שלום.. אני חדשה
בלע.. אני שונאת להתחיל ככה הודעה
אבל זה נכון, אני חדשה.. (למרות שאני מניחה שכולם כאן חדשים.. ניחה
) מקסימום.. אם לא הייתי אמורה לפתוח הודעה חדשה או משהו.. אז.. סורי?
אממ.. קוראים לי מעין, ואני לא מוזרה כמו שאני מניחה שמשתמע מההודעה שלי כאן.... אני פשוט עייפה. אז.. שלום

שלום אני חדש פה

אני לא יודע מה להגד אבל זה ממש יפה נ.ב תגדו יש מצב שיהיה לאנשים כוחת עלה??

spike3

New member
היי אני חדש ..

הפרק הרשון היה מדהים יש לי תחושה קלה שהתוכנית מורכבת קצת מסדרות אחרות או מושפעת למשל מתיקים באפלה ורוזזוול ועוד כמה אבל בכל זאת סידרה מעניינת לפי תשובה רשמית שקיבלתי מ"הוט" העונה תמשיך ברצף גם לעונה השניה וזאת מכיוון שהעונה הראשונה בעלת 6 פרקים אגב הפרק הראשון היה כפול באורכו כמו שני פרקים

תמריקי

New member
היי אני חדשה פה!!!../images/Emo13.gif

הסדרה ממש נהדר!!!
אפילו חלמתי עליה
יש לי שאלה קטנה יש מצב זה שמשחק את טומי הוא שיחק בסדרה של סטיבן ספילברג על חיזרים??ששודרה ביס?

MsUnderstood

New member
שלום../images/Emo13.gif

למרות ששחר לא הזכיר לי(
) במקרה ראיתי אתמול ת'סדרה... אז החלטתי בצעד נועז להצטרף לפה...

slish

New member
היי לכולם אני רואי (חדש פה)../images/Emo24.gif

אז ככה... קודם כל נורא אהבתי את הפרק הראשון למרות שקראתי שערוץ 3 חצו אותו לשני חלקים... (לא נורא נחיה שבוע), הפרק היה מעניין ומותח הילדה הקטנה משחקת ממש טוב, היא נתנה לי הרגשה של זקנה קטנה בגוף צעיר ואכן היא כיביכול נחטפה בין הראשונים (או הראשונה לא כ"כ זוכר). לותיקים שפה בסדרות מדע בידיוני ישנה הרגשת "תיקים באפילה" חופפת באויר אבל מורגש שהסידרה תלך גם לכיוונים אחרים (ליכולות של החטופים), יש כאן עוד מכורים לתיקים באפילה הותיקה? אמ בקשה לצופים שכבר ראו את העונות... אם מישהו יכול לשים בשרשור הנ"ל בתגובות, תמונה של כל דמות (מרכזית) את שמה בסידרה ואת השייכות המשפחתי שיש (לדוגמה כמו ששון הוא אחיין של החוקר (שכחתי את שמו) ובנוסף את שם השחקן, זה כמובן יעזור לי ולכל החדשים להכיר את הדמויות ולדבר עליהן בפורום עם הרבה פחות בילבול... כמובן תודה מראש.

axnholic

New member
ברוכה הבאה

הפורום עושה טיפה בעיות, והפיתרון הוא בדרך כלל לחכות [ולהגדיל את מספר השירשורים], אז בנתיים זה בסדר [לפתוח הודעה חדשה].

danielle23

New member
ברול הבא!!

אני דניאל.. ובקשר לכוחות, גם לי ניראה. טוב זה דיי ברור.. חח..

the king 2oo6

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif

אני ענבל[בן] ואני מקווה[ובטוח
] שתהנה
מייל ומסנג'ר- [email protected] בקשר לפרק הראשון... החלק הראשון שלו שודר אתמול והוא לא היה באורך כפול. פשוט החלק השני שלו ישודר בשבוע הבא. ענבל

slish

New member
אני עדיין מכור לא פיספסתי אף פרק...

תיקים באפילה האגדית!

b u s t e d

New member
אתה מדבר על TAKEN?

אוי.. אני מתה על הסידרה הזאת
ואני לא חושבת שזה הוא
הוא לא היה לי מוכר כשראיתי תפרק..

למעלה