שלום כולם! אני חדשה
ד דאנקן שלי New member 11/1/05 #13 היייייי..! היי ממצב חבר'ס אני חדשהה ואני מתה הכי הרבהה על קלסוו כמוובןןן!! שזהה אשטווןןן הכווסן מאללףףףףף מאמי שיליייי חולה עלייךך..!! אני גם בפורום של להקת בלוו אז קוראים לי ג'ני נעים מאווד ויש לי גם אי סי מי שרוצצה:285352054
היייייי..! היי ממצב חבר'ס אני חדשהה ואני מתה הכי הרבהה על קלסוו כמוובןןן!! שזהה אשטווןןן הכווסן מאללףףףףף מאמי שיליייי חולה עלייךך..!! אני גם בפורום של להקת בלוו אז קוראים לי ג'ני נעים מאווד ויש לי גם אי סי מי שרוצצה:285352054
M m00n light New member 11/1/05 #18 שלום לכולם!!! אני חדשה! אני מתה על הסידרה מופע שנות השבעים!!! היא קורעת מצחוק!!! את אוהבת במיוחד את אשטון!!!!!!!
שלום לכולם!!! אני חדשה! אני מתה על הסידרה מופע שנות השבעים!!! היא קורעת מצחוק!!! את אוהבת במיוחד את אשטון!!!!!!!
O osho1 New member 11/1/05 #19 אפשר לקנות ? היי טלי ואנשים . מי יודע איפה קונים את כל הסידרה עדיף על dvd ? אני פעם ראשונה פה מרוב געגועים לסדרה . מה יהיה ?
אפשר לקנות ? היי טלי ואנשים . מי יודע איפה קונים את כל הסידרה עדיף על dvd ? אני פעם ראשונה פה מרוב געגועים לסדרה . מה יהיה ?
C cry for a shadow New member 12/1/05 #24 אם כבר מדברים על הדיוידי../images/Emo13.gif מישהו יודע אם הולכים להביא אותו לארץ?
א אורטלוקנין New member 11/1/05 #17 ברכה הבאהה ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif איך אפשר לא לאהוב את אשטון ואת קלסו?!?! מושלםםםםםם
C cardboardman New member 9/1/05 #5 שלום ברוכה הבאה לפורום, אני עמית.. מה פשר הכינוי?? מלבד כביש מהיר..
א איילון דרום New member 10/1/05 #6 פירוש השם שלי? כול שאר השמות שרציתי היו תפוסים.... אז נאלצתי להתפשר
L L i l A L o New member 11/1/05 #15 המ, שרשרתי את ההודעה שלי ל-cardboardman, ומכן זה אומר ששאלתי אותו..:] המ, ואני בת.