חדשים.. ברוכים הבאים

הייי תכנסי

דבר 1 ברור שלא נספר דברים שהוא לא ירצה שנפרסם... לא נפגע בפרטיות שלו בחיים רצינו לדעת אם מתקיימים מפגשים איתו ועם כל ילדי הפורום??? בבקשה תענו לנו..

רגע יש לך קשר עם הראל?

קשר טלפוני או משו כזה? איך את מנסה כי פשוט ראיתי בפורומים אחרים שיש מפגשים איתו ..אז רצינו לדעת אם זה גם פה..כי בראסמי הפו
רום הכי הכי שולט שבעולם!!!! ואם בא לך תרשמי פה את האיסי שיהיה יותר נוח לדבר : )

אין לי אייסי,

ולצערי גם אין לי קשר טלפונים עם הראל, אבל תסמכי עלי שזה לא מה שימנע ממני לארגן מפגש איתו. אם אני באמת באמת רוצה משהו, אני גם משיגה אותו בסופו של דבר.

אממ אוקי לא נורא בקשר לאיס...

ובכל אופן תודה..:) ואני בטוחה שאם תצליחי לארגן משו כל הפורום ממש ישמח כי הבנאדם הזה לפי איך שפגשנו אותו הוא מושלם פשוט!! ותגידי 2 שאלות..
את פגשת אותו פעם? ואירגנת מפגש או משו? טנקס...

לא ולא ../images/Emo9.gif

ברור שהפורום ישמח
אבל אני קודם כל מנסה לארגן לליוש (המנהלת) פגישה שלה, אישית, איתו, ואז יהיה הרבה יותר קל להפגיש את כל הפורום איתו, כי בעצם יהיה לה קשר איתו
אני לא מבינה למה תפוז לא ישר הפגישו אותה איתו כשנתנו לה ניהול

נכון זה ממש מוזר

ההינו בטוחות שהמנהגת חייבת לפגוש אותו כי היא המנהלת... למה היא לא פוגשת אותו?

לא מכריחות....

שאלה אחת יש לנו.. אנחנו מעדיפות את פורום של תפוז...זה ברורר אבל למה אתן פה ולא בפורום של האתר הרשמי של סקעתוש כי שם כל הפורום פוגש אותו..?

אמ,

א.כי תפוז שולט
ב.הפורום לא עובד כבר די הרבה זמן ג.אנחנו כן שם, אבל רונו לא פעילות שם ד.זה פורום מאוד מגובש, וזה כמעט בלתי אפשרי להשתלב בתוכו, אז רובנו מוותרים.

נכון !!!

את ממש צודקת.. גם האנשים שם לא ממש לטעמנו.. וכמו שאמרת תפוז שולטטטטט אתמול הוא הופיע בכמה מקומות...אנחנו ראינו אותו מממש מקרוב..שורה 1 והוא מדהים גם את ראית אותו בהופעה?

למעלה