איזה מכתב?
L LiLoOKuN New member 29/7/07 #23 אני יודעת,אני שלחתי בין הראשונים..אבל אני רוצה לדעת שזה נשלח..ואיך אני אדע אני שואלת? קוראים לי ליהי ונראה לי כתבתי שם בסוף המכתב -Lihi
אני יודעת,אני שלחתי בין הראשונים..אבל אני רוצה לדעת שזה נשלח..ואיך אני אדע אני שואלת? קוראים לי ליהי ונראה לי כתבתי שם בסוף המכתב -Lihi
R Rock Bottom New member 30/7/07 #30 לילוקון לניהול הפורום! תועזב המנהלת המעפנה הזאת שלא תורמת בשיט לקידום מיוז בארץ לאלתר!
L LOVE is the DRUG New member 30/7/07 #33 די עם הציניות, יש גם אנשים שלא יודעים לשלוח אימייל! אז מההההההההההה
R Rock Bottom New member 30/7/07 #36 חח איזה מקריות! יש לנו מלא בטייסת! אני אנסה להבריח איזה אחד או שניים.. |טוב די זה כבר באמת לא מתאים|
L LiLoOKuN New member 29/7/07 #26 טוב,אולי זה לטובה.. מוזר אני שלחתי לכתובת שאמרת.. ציירתי ציור של איש שכתוב עליו muse אז תבדקי? ושמתי שם גם אימייל שלי [email protected]
טוב,אולי זה לטובה.. מוזר אני שלחתי לכתובת שאמרת.. ציירתי ציור של איש שכתוב עליו muse אז תבדקי? ושמתי שם גם אימייל שלי [email protected]
C CitizenErased New member 29/7/07 #29 כן אבל זה לא אלי.. זה אל בחורה בשם Evie והאימייל - [email protected]