חדשות

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo70.gif

חדשות מיוז
DVD - עוד שמועות DVD הישר מבית מיוז בע"מ... נראה כי יש שמועות דיי סותרות. מצד אחד טום קירק סיפר לאתר מעריצים שהם עובדים על DVD שישלב בתוכו הופעות מסיבוב ההופעות האירופאי של 2006 ומוומבלי. לפי מה שהוא אמר יהיו בDVD כ8 שירים מוומבלי והשאר מסיבוב ההופעות 2006. לעומתו, דומיניק אמר בראיון שהם חושבים על להוציא שני DVDים שונים, אחד של סיבוב ההופעות והשני של וומבלי... נחכה ונראה.
מאט לא שיקר - אז באותו היום שמאט סיפר לי שהם מתכוונים להגיע לארץ הוא גם אמר שהם ככל הנראה יופיעו יחד עם רייג' אגיינסט דה משין (כמובן שזה נאמר בהתלהבות מטורפת). הוא בהתחלה אמר אוגוסט ומהר שינה לספטמבר... נראה שהוא היה קצת מבולבל כי ממש לאחרונה הוכרז שהם אכן יופיעו בפסטיבל יחד עם רייג' אגיינסט דה משין אבל הפסטיבל הוא באוקטובר. למי שחושב על לחסוך בטירוף ולטוס - מדובר על פסטיבל Vegoose בלאס וגאס בסוף אוקטובר. הפסטיבל הוא 3 ימים, בין הלהקות המופיעות חוץ ממיוז ורייג' תמצאו גם את קווינס אוף דה סטון אייג', דאפט פאנק ועוד רבים וטובים וכרטיס לשלושת הימים של הפסטיבל עולה 150 דולר. ו400 דולר אם אתם מעוניינים שורה ראשונה מובטחת.
שוברים כלי נגינה - הרבה זמן עבר מאז הפעם האחרונה שמיוז שברו כלי נגינה על הבמה סתם בשביל הקטע, אבל לפעמים זה קורה מסיבות אחרות. בפסטיבל פוג'ירוק שנערך ביפן אתמול בלילה (ה27 ביולי), מיוז עלו לבמה באיחור של כ20 דקות. לפני הencore הראשון בזמן שמיוז ירדו מהבמה, מאט העיף מגבר וככל הנראה גם דחף את הפסנתר וכשההופעה נסגרה עם Stockholm Syndrome (בגלל שהם היו חייבים לקצר), מאט זרק את הגיטרה שלו ודומיניק העיף את התופים. ככל הנראה טכנאי הסאונד שלהם עשו משהו לא בסדר... אני הייתי מפחדת. הם שרו רק 12 שירים.
חדשות מיוז-ישראל
אז ככה - אם אתם זוכרים ביקשתי מכם לכתוב למאט בשביל ספר שהכנתי לו. אז עם הרבה מאוד עזרה מאורטל, סיימתי הרגע את הספר. אני מאוד מרוצה מכמות המכתבים מישראלים... ובכלל יש הרבה אזכורים לארץ, ללא ספק אי אפשר להתעלם מזה
פשוט מצויין. אני כבר אעלה מספר תמונות שלו. יש גם עמוד מיוחד שמוקדש לארץ עם תמונות מהמפגש ומהפיקניק... מי שהצטלם, הזהרתי אתכם שזה יגיע למאט
ואני גם מזכירה - הספר שמכינים לדומיניק עדיין לא מוכן. אם כבר כתבתם למאט בוודאי אתם יכולים לשנות מעט את המכתב ולשלוח אותו גם לספר של דומיניק. לא אני מכינה אותו אלא בחורה אוסטרלית נחמדה בשם Evie... יהיה נחמד אם גם כשלא ישראלית מכינה את הספר הוא עדיין יהיה מפוצץ במכתבים מהארץ. יש זמן עד אמצע אוגוסט לשלוח את המכתבים לדומיניק לכתובת - [email protected]
בימים הקרובים, אני מאוד מקווה שכבר ביום ראשון, יפתח אתר חדש שהוא יהיה יותר מועדון מאשר אתר. מה הכוונה? חוץ ממערכת הפורומים שם תהיה אפשרות לשלוח מסרים, לשלוח חדשות שיופיעו באתר, להעלות קבצים ועוד. מערכת לא כל כך שונה ממש שיש באתר muselive.com. מי שיצטרך עזרה איתה ברגע שיפתח - אל תהססו לבקש ממני. אני אעלה לשם הרבה דברים נדירים שחבל לי שתפספסו
אנחנו עדיין בחיפוש מטורף אחר מועדון לעשות בו מסיבה עוד החודש. חשוב לי שתהיה לנו מסיבה באוגוסט ולא אחר כך כדי לאנשים לא תהיה בעיה של לימודים. עדיפות למרכז, מקום בגודל בינוני (שלא יבקשו מינימום של 200 אנשים), עדיפות למקום שיאפשר גם הופעה וחובה שלא תהיה הגבלת גיל וכמובן שחובה שהם יאפשרו לעשות שם ספיישלים, כי אם זה סתם מועדון שמנגן סתם מוזיקת מיינסטרים ולא מוכן לעשות מסיבה "מיוחדת" אז מן הסתם אין טעם. אם עולים לכם רעיונות, תודיעו לי
ובקשר למפגש, אני חייבת לציין שאני הרגשתי, ואני מאמינה גם ששאר האנשים שהיו במפגש (ובפרט אלה שהיו שם מתחילתו ועד סופו) מרגישים התגבשות קלה
אני אישית מאוד נהניתי ובין אם תהיה מסיבה באוגוסט או לא, אנחנו חייבים לעשות מפגש נוסף ואני מקווה שעוד יבואו הפעם. אני אעלה תמונות מהמפגש בשרשור המפגש תיכף... סורי שלקח לי כל כך הרבה זמן.
למרות ביטול המסיבה בקולטורה כמובן שאנחנו עדיין נקנה את המתנה המאוד מגניבה למיוז. רובכם אני מאמינה כבר שמעתם על זה. מי שרוצה להשתתף בקנייה ועדיין לא אודיע לי ו/או לא שמע על זה ורוצה עוד פרטים - תפנו אלי בפרטי. אני מאמינה שאני כבר אאסוף כסף במפגש/מסיבה שיהיה בהמשך החודש. תמונה - הכריכה שאורטל ציירה לספר של מאט.

בואנה, אורטל יא מוכשרת(:)

יוו, אני כלכך רוצה להיות בפסטיבל ההוא
, חבל שהוא באוקטובר

Sweet berries

New member
אורטל בהחלט מפגינה כשרון../images/Emo45.gif

כל הכבוד על כל הפרוייקטים ועל הספר. אני חושבת שמאט ממש יעיריך את זה. תודה על החדשות!

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo9.gif די נו... אני מסמיקה.

חמודים... And any time Liron
היה לי כייף! בקשר למתנה למאט, אני חושבת שצריך להתחיל לספור ע"י מסרים מי באמת מתכוון להשתתף ותודיעי לנו, כמה? למה? ואיפה? ואני מתחילה להשתגע עם ההופעות!!! אני כל-כך רוצה להיות בפסטיבל Vegoose!!!

L A D Y B U G 2

New member
הינה ../images/Emo41.gifחדש../images/Emo41.gif רק בישבילך!!!

מחקתי את הקודמת בגלל שהיה רשום על הגעתם של השלושה לארץ... עכשיו זה שונה, עד להודעה חדשה אחרת

fashasha

New member
אז נוסעים לפינלנד או לוגאס?

סוף אוקטובר זה היום הולדת שלי ושתי האופציות הן מעולות. מה שאת רוצה, אני איתך. רק שאם זה וגאס, צריך להוציא ויזה.

CitizenErased

New member
וגאס יקר מדי..

הטיסה לבד זה לפחות 1000 דולר ואני לא יכולה להרשות לעצמי אחרי שכבר טסתי לארה"ב השנה ואני מאמינה שהרוב לא יוכלו בגלל המחיר. ככה שנשאר עם מזרח אירופה. נחכה לתאריכים סופיים כדי לראות אם זה יהיה פינלנד או ארץ אחרת
ברגע שיהיו עדכונים אני אכתוב כאן

אז אני בספר של מאט אחרי הכול..../images/Emo223.gif

חבל לי לשמוע על המסיבה.. אבל אולי אני טסה איתכם!

CitizenErased

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי ותטוסי איתנו (לאן נעלמת לאחרונה? את בקושי כותבת
) אבל ראיתי שאת גם חושבת על לטוס לראות להקות אחרות?.. אם כל התכנונים והדיבורים בסוף לא תטוסי לשום מקום, ככה זה בדרך כלל כשמתעניינים ביותר מדי הופעות

שחר בילבלה אותי עם FFAF../images/Emo223.gif

כל עוד אני לא אגיע לאיזה פסטיבל עם מלא להקות החלטתי שהמטרה העיקרית שלי זה מיוז וTBS אם יצאו עוד להקות בדרך יופי אם לא לא נורא ואני דווקא קוראת פה רק שאין לי כוח להגיב תמיד

למעלה