עוד חדשות-ארוואי נגד RBD
אני לא יכולה לשים את הכתבה אני ישים את הקישור עם הכתבה : http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=274189 והנה התרגום : הם תחילים עם השאלה :"למי יש יותר כישרון? ארוואי או RBD? ואז הם אומרים שמארוואי רק פליפה,שהתחיל מגיל קטן ואפילו שיחק בטלנובלה לילדים שקראו לה "מלאכים בלי גנעדן" לצד אנהי,(וזה ממש לא נכון,כי גם לו גם בנחה וגם קמי משחקים מגיל קטן!) ושמ-RBD דולסה מריה שיחקה בהמון סדרות נוער והם נותנים דוגמאות,למשל שהייתה בלהקת ג'ינס ב-406..ועוד.. החלק השני הוא:"האמת הבינלאומית" פה הם אומרים,שאפילו שERREWAY הגיעו לספרד , זה היה בזכות ההצלחה של הטלנובלה שם....(רבלדה וואי..)..האמת היא שRBD מצליחה באלומות בין לאומיים,וכבר התחילה לעורר סקרנות בקרב אלה שצופים בטלנובלה (כאילו מה יקרה בהמשך הטלנובלה).."רבלדה.." בכל חברי ארצות הברית ובכלל בכל אמריקה הלטינית.. בחלק השלישי: "עתידן של כל מיני להקות.." פה הם נותנים שמות של להקות מצליחות כמו DKDA ועוד....(השמות לא חשובים) והם אומרים שלבסוף זה לא הפתעה לגלות,שלמרות שיש הרבה נסינות להמשיך לזמן רב את הצלחתה של RBD בסוף גם היא תעשה את שלה ותתפרק כמו הקבוצות האחרות - למשל זו שהזכרתי למעלה,ושאפילו המשתתפים בלהקה עצמה הצהירה בotro rollo..ובעוד תוכניות בין לאומיות אחרות,שאין בכוונתם להמשיך עם הלהקה אחריי הסיום הסופי הטלנובלה רבלדה,ואלפונסו אמר שאחרי שתגמר הטלנובלה הוא מעדיף להמשיך לעסוק במשחק ולא בשירה -> ואפילו בקולנוע! לאומות שתי משתתפות נוספות שהן דולסה ואנהי אמרו שהן כן מעונינות להמשיך בקרירת שירה ולנסות את מזלן בתור זמרות סולו........ החלק הרביעי והארון: "הרגע של RBD" הם אומרים כאן שבזכות RBD הם החיו מחדש את סיפור "רבלדה.." ושהיום ארוואי כבר לא מה שהייתה פעם בארגנטינה כשהתחילה העונה הראשונה.. "אולי לארוואי כבר לא תהיה הצלחה כמו שRBD תהיה,אבל מה שכן שגם ארוואי הצליחה בגדול ב"חמשת דקות התהילה שלה" (כינוי ללהקה מאד מצליחה) אבל נראה שעכשיו הזמן שיך לRBD ולא לארוואי ואז הם שואלים מה אתם חושבים? אז אני יגיד מה אני חושבת!!!!!!! שזה ממש מגעיל שכל הזמן עושים השוואות בין RBD לארוואי דיי שירדו מזה כבר,שיעזבו את ארוואי בשקט הם היו הצלחהה אבל הם כבר התפרקו ועכשיו המסך שיך לRBD ולא צריך כל הזמן לדברר על הנושאא הזה כי זה באמתתת לא יפה להשפיל אותם ככה! כל הזמן! (את ארוואי) ולחזור שוב ושוב על זה שRBD יותר טובים כי אישית עם אני הייתי בארוואי והייתי רואה דבר כזה הייתי ממש נעלבתתתתת...כי ארוואי נורא מפרגנים לRBD ותומכים בהם ! ופדרו דמיאן צריך להודות לכריס מורנהההההה כי בזכותה בכלל יש RBD! ונכון שRBD הצלחה הצלחה! אבל שיפסיקו לעשות השוואות ושיתנו לארוואי לנוח על משכבה בנחת כי ארוואי הייתה ולא תחזור!!!!!!!!!!!!ועכשיו יש רק RBD אזז שיפסיקו כבררררררר זה מה שאני חושבתתתתתתת