חח גם דוד שלי אמר לי את זה הוא אמר שהיא דומה למלי ושהיא מהממת חחחח
H HEN0121 New member 31/8/05 #39 אבל ברור שהיא יותר יפה פיייי אלףףףףףף אין יותר מושלמת ממנה ולא היא לא תעזוב על תדאגי זה בטח רק שמועה
N netaleone New member 31/8/05 #38 מההההההההההההההההההההה מה<?????????????????לללאאא הסדרה לא שווה בלעדיה
N netaleone New member 31/8/05 #41 מה אתם אומרים!!!!!! בלינדה לא מגיעה לקרסוליים של אנהי!!!!!!!!!1 עוד לא הבנת שהיא המלכה???!!!!!!!!!!!! אין עלייה היא פשוט נסיכה אין מה לעשות ושהקנאים יתפוצצו..!!!!!!
מה אתם אומרים!!!!!! בלינדה לא מגיעה לקרסוליים של אנהי!!!!!!!!!1 עוד לא הבנת שהיא המלכה???!!!!!!!!!!!! אין עלייה היא פשוט נסיכה אין מה לעשות ושהקנאים יתפוצצו..!!!!!!
H HEN0121 New member 31/8/05 #44 ברור עם בלינדה תיהיה הסדרה לא שווה אני בכלל לא אוהבת את בלינדה אנהי היא המלכה של כל הטלנובלות וכל השחקניות
ברור עם בלינדה תיהיה הסדרה לא שווה אני בכלל לא אוהבת את בלינדה אנהי היא המלכה של כל הטלנובלות וכל השחקניות
N netaleone New member 31/8/05 #46 צודקת!! לדעתי צריך לעשות הפגנה ולשלוח הודעה לפדרו דמיאן!!!!!חייב רק הוא יכול לעזור גם שהם יבואו לישראל וגם שישכנע את אנהי לישאר נו באמת מי יראה לו את הסדרה בלעדייה..........הכל לא שווה אני רואה רק בגלל המלאכית שלי!
צודקת!! לדעתי צריך לעשות הפגנה ולשלוח הודעה לפדרו דמיאן!!!!!חייב רק הוא יכול לעזור גם שהם יבואו לישראל וגם שישכנע את אנהי לישאר נו באמת מי יראה לו את הסדרה בלעדייה..........הכל לא שווה אני רואה רק בגלל המלאכית שלי!