חדשות

christeamo

New member
../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gif

Pues por alli dicen que Belinda va a entrar a la 3ra Temporada de REBELDE! Eso esta bien verdad ? Pero lo malo es que disen que Anahi se va a salir de la novela porque ya no quiere segir asiendo el papel de Mia Colucci,porque ya lo iso por mucho tiempo. Sera verdad? ראיתי בפורום של אנהי: תרגום: יש דיבורים על שבלינדה עומדת להכנס לעונה השלישית של רבלדה.. שזה הדבר הטוב..אבל הדבר הרע זה שאומרים של אנהי תצא מהטלנובלה בגלל שהיא כבר לא רוצה להמשיך לשחק את מייה קולוצ'י כי היא עשתה אותה כבר הרבה זמן - האם זה נכון?

שטויות במיץ!

גם אני ראיתי ורציתי להגיב אבל אני אל יודעת לכתוב
פאק!!! בקיצור אנהי אמרה שהיא בחיים לא היית מחליפה את התםפקיד של מיה כי היא מזדהה איתה! אז אנשים פאקינג אל תדברו שטויות!

soy rebelde

New member
חח נראה לי שפספסתי משהו..../images/Emo67.gif

אבל אני שמחה שהעליתי לך חיוך כשאת חולה!

הדסוששש

New member
שאלההה

עכשיו בארץ משודרת העונה השניה ובמקסיקו השניה? מתי אצלנו תשודר השניה?

christeamo

New member
בנתיים העונה הראשונה משודרת רק

במקסיקו - אבל אני רואה אותה כבר כי יש לי ממיר מיוחד שמשדר ערוצים של צרפת ומקסיקו שאין בארץ (אני יודעת גם צרפתית חחיחי -> אבל הצררפתית זה בשביל אבא שלי,ואפילו שאני לא גרה איתו אני הולכת אליו כל ערב לראות רבלדה.......=) אז בקיצוררררררררררר זה רק במקסיקו בנתיים בגלל שרק ממש מעכשיו התחילה ההעונה והיא עוד לא נמכרה למדינות אחרות- חוץ מזה במדינות אחרות חוץ ממקסיקו עוד לא נגמרה בכלל העונה הראשונה!!! מתי היא תתחיל אצלנו? בערך בחודש נובמבר אמורה להגמר הטלנובלה ובגלל שאין הפסקות בערוץ ויוה בין עונה לעונה=>>>העונה השניה תשודר יום אחריי !

eveligne406

New member
נו מאנצ'זזזזזזזז

חחחח למה נראה לכם??? א. לא בטוח שתהיה עונה שלישית לרבלדה, כאילו לפי מה שנראה יש מצב שכן, אבל נראה לך שמעכשיו יתחילו לחלק תפקידים?! ובקשר לאנהי, אין אפילו צורך לויכוח, אנהי מאוהבת במיה, ואני מאוהבת באנהי, ככה שאם ו.........למרות שלא , אבל אאאאאאאם זה היה נכון, אני הייתי עושה חרם כזהההההההההההה גדול על רבלה ועל פדרו דמיאן... אבל נו באמת.... נו פאקינג וואי!

HEN0121

New member
ברור שאנהי לא תעזוב

אני מקווה לפחות אבל היא לא תעזוב היא נועדה להיות מיה בהכול חחחחח "הכי יפה בבית ספר"
כל מה שאהבתי שלו שיחקה את מיה (חח אני יודעת שרובכם לא) אנהי לוקחת אותה ובגדולללללללללללללללללללללללל

eveligne406

New member
אוביוו...

אוסא אנהי הפכה את מיה המעצבנת הסנובית והמפונקת, למיה מתוקה, תמימה, נאיבית, עוזרת , נאמנה, מסורה, מפונקת בצורה כל כך מושלמת שגורמת לכל אחד להתאהב...!!!

soy rebelde

New member
חח ויש לי שאלה אלייך..

את אמרת פעם שיש לך איזה שיר שהמציאו על אנהי ושלחו לך או משהו?

eveligne406

New member
יש לי שניייים

אחד מהמם שגבר שר... ואחד מצחיק קורעעע מצחוק שאישה שרה...זה כזה באופרה..והיא צורחת כמו תרנגטחת "אנההההההיייייייייייייייייייייייייייייי" והשאר לא מובן.. אם את רוצה אני אשלח לך אבל אני לא במחשב שלי כרגע....רק מחר בעזרת השם...

ברור שלאאאאאא+ נ"ששששש

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=rebelde&message.id=319254 מישהו יכול לתרגם את זה??????

למעלה