חדשות

Miss Kitty

New member
../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gif

הבקסטריט בויז רוצים לעשות דואט עם כריסטינה. תודה לפורום DLS -------------------------------------------------------------------------------- Backstreet Boys wants to collaborate with Xtina Aguilera 02-21-2004 01:05 AM (38 visitas) Details Magazine According to Kevin Richardson, of The Backstreet Boys, the pop group is anticipating their return to the spotlight with a new/album as well as individual side projects to maintain. The group is anxious for the fans to hear their new/album, due out later this year. "We have been recording and gathering new ideas for this new/album", Richardson explains. "It's definetly something for the fans who have supported us throughout the years. This will be a special/album for them." Noted as one of the biggest pop groups of all tme, The Backstreet Boys realize the pressure they face once the album is released. "There is definetly a pressure there, not only for us to meet our fans expectations but also our own. We are confident, yet nervous at the same time." Pop icon Christina Aguilera is on their roster as a hopeful collaborator. "There is a song we all co-wrote together". A ballad; Kevin describes as "reminiscent of Mariah Carey's "One Sweet Day". "We have everything ready but we need a female vocalist to record the verses. Our hopes are set on Christina Aguilera, so we hope she can do it". The album is shaping up according to Richardson, however it is a graduall process, in which he says will allow the boys time to sing together again

backstreet girl

New member
את צוחקת איתי......................

יייייייייייייששששששששששששששש.......... זה יהיה ענק.... זה יהיה אדיר............ זה יהיה מדהים...... יו,זה יהיה מושלם.................. יו, אם זה נכון וזה יהיה באלבומם החדש אני אהיה עוד יותר מאושרת מאי פעם.......

Miss Kitty

New member
הם רוצים..

קווין אמר שהם רשמו בלדה, אבל חסר להם קול של בחורה בשביל להקליט אותו, והם רוצים שהבחורה תהייה כריסטינה

BShenB

New member
פשששש זה יהיה טוב../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אני מתה על הקול שלה
ואני מתה על בקסטריט אז זה יכול להיות ממש מדהים

N i c k i T

New member
זה יהיה ממש מדהים!!!

אין מתאימה יותר מכריסטינה לבצע דואט עם בקסטריט היא היחידה שמגיעה לרמה שלהם =) וחוץ מזה שהיא בהחלט תוסיף לשיר למשל כמו בדואט שלה עם ריקי מרטין שמעתי את הגרסה של השיר שהוא שר לבד וזה ממש פחות טוב מהגרסה עם כריסטינה היא עשתה את כל השיר ואני בטוחה שעם בקסטריט היא תוסיף המון לשיר, המון!!

backstreet girl

New member
נכון, יש לה יכולת ווקלית מושלמת....

יו, אני לא מאמינה.............. זה יהיה להיט ע-נ-ק........... הם מהממים ..... היא מהממת..... יו.... אבל הם דברו איתה??????

N i c k i T

New member
לא ידוע

אבל בטח כל רגע הם ייצרו איתה קשר דרך המנהלים שלה ושלהם הלוואי שהיא תסכים! כי שמעתי שעכשיו היא מתחילה לכתוב שירים לאלבום הבא שלה אז אולי לא יהיה לה זמן

Miss Kitty

New member
אני דווקא שמעתי

שהיא לא מתכוונת לעבוד על חומר חדש עד 2005, אז אולי יהיה לה חשק יומיים, שלוש להקליט איתם.. ואם היא תקליט איתם, הם בטוח ישחררו את זה לקליפ
אוי, זה יהיה יפה..

NarihS

New member
טוב אני אהיה היוצאת דופן פה ואומר:

למרות שאני מתה על כריסטינה יש לה באמת קול מדהים ושאני בטוחה שמתאים לסגנון שלהם, אבל בכל זאת אני אהיה שונה ואגיד(גן בגלל שאני מעריצת בריטני שרופה) שאני רוצה שיעשו איתה דואט!!! היא מתאימה גם, אם הם יעשו שיר פופי כזה... עם קצב וכל זה.. כי זה לא משהו שמתאים לסגנון של כריסטינה.. טוב זהו אמרתי את דברי... :)

hadasrulez

New member
יייייייששששששששששששששש

יווו תמיד קיוויתי שהם יעשו ביחד דואט
זה יצא מדהיםםם.. הלוואי שהיא תסכים

Miss Kitty

New member
בריטני תתאים לשיר פופ...

אבל קווין אמר שזאת בלדה סטייל מראיה קארי.. נראה לי שקול חזק כמו של כריסטינה יתאים יותר לכזה שיר..

N i c k i T

New member
כן גם אני חושבת שכריסטינה יותר

תתאים לבלדה אין יותר מתאימה ממנה לשירים האלה אבל גם דואט בריטני יהיה מגניבבב שיר פופי כזה אבל אי אפשר להנות משני העולמות =) לצערנו..

airgirl

New member
איזה כייף!!!!!!!!!!

לכריסטינה יש דווקא קול מהמם!!! אני מזה אוהבת אותו!! וברור שלבקסטריט יש קול הכי הכי הכי מ-ו-ש-ל-ם!!!!! אז זה אמור להיות דואט יפה! יותר נכון דואט מושלם!!!!!אבל רק שהקול שלה קצת חזק.... אבל לא נורא.. יהיה פסדר! הלוואי שהיא תסכים!!! זה יהיה מושלם!!!! רק שתשנה את המראה שלה... היא היא (נראת..סליחה על הביטוי).. זוועה!

mya 6

New member
לאאאאאא!!

ברגע שהיא מבצעת איתם דואט היא גונבת להם את כול התהילה וההצגה!! אסור לזה לקרות!!

popistit

New member
שיו... כריסטינה היא אחת הזמרות הכי

טובות! ואולי הכי טובה... יש לה קול בסט!

למעלה