חדשות!

Gershenman

New member
../images/Emo41.gif חדשות! ../images/Emo41.gif

הביף בין ה Demigodz ל Cage ו Copywrite נמשך. בנוסף לזה ש 7L & Esoteric הוציאו שיר דיס חדש על קייג' וקופי, שנקרא RUNAWAY, קרה משהו מאוד מצחיק. כל השירי דיס האלה שיצאו בביף הזה היו רק לאינטרנט. Celph-Titled מהדמיגאדז ניצל את זה ועשה את הדבר הבא- לקח את השירי דיס של קייג' וקופירייט, והוציא אותם בלייבל שלו! מבלבל הא? קייג' וקופירייט הם חלק מהלייבל EASTREN CONFRENCE,אבל מכיוון שהשירים האלה יצאו ב WHITE LABEL,כלומר,בלי חברה שאחראית עליהם, סלף טייטלד יכל חוקית לקחת אותם ולשחרר אותם. ולא רק זה, הוא לא שכח לעשות גירסת RADIO EDIT ולצרף את האינסטרומנטלים. הוא גם מוסיף את הפרנשות שלו לפני כל שיר. עכשיו כשהוא שחרר את זה, הוא בעצמו מרוויח על זה כסף.מצחיק או לא?
ואם כבר דמיגאדז, אחד מחברי ההרכב, Louis Logic, עובד על אלבום בכורה(רשמי) בשם Sin-A-Maitc, שיכלול הפקות של J.J Brown ו Celph Titled.
הלהקה Ozomatli חתמה בConcord Records ועובדת על אלבום חדש.
הראפר Illogic עובד על אלבום חדש עכשיו בעזרתו של Blueprint. עוד מס' שבועות יסתיימו תהליכי המיקסינג וכו' והאלבום ישוחרר. כרגע הופעות האורח באלבום הן של Slug,Aesop Rock ו Vast Aire.
הראפר Afu-Ra נמצא בסיבוב הופעות באירופה, שאחריו הוא יתחיל לעבוד על אלבומו השלישי ב D&D Records.צפו ל Whirlwind 2, שיופיע בסינגל הבא שלו, Dangerous Language(עם RZA)
קליפ לMurs בקרוב! כרגע Murs ו Digital Underground עובדים על קליפ לשיר Risky Buisness. וזהו להיום :)

tomoshe

New member
שאלה לי אלייך

"הביף בין ה Demigodz ל Cage ו Copywrite נמשך" אם עץ נופל ביער ואין מי שישמע, האם העץ עשה רעש?

Gershenman

New member
חחחחחחחח

יש לך נקודה פה... ולהגיד לך את האמת,רוב השירים בביף הזה היו די חלשים.. אבל הצחיק אותי הקטע שסלף טייטלד פרסם את זה והוציא את זה בלייבל שלו ועכשיו הוא מרוויח כסף על זה..

tomoshe

New member
ההיפך.

כל פעם שאני מפליץ - כולם מסביב נרדמים.

crazy r

New member
אתה הולך למסיבה היום?

אחי,אתה הולך היום למסיבה?ומתי אתה נפגש עם אלכס?תמסור לאלכס שאני מצטער שלא באתי ושיהנה במסיבה מ:crazy r.

למעלה