חדשות

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

היום בשעה 23:00 בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק, מאחורי הקלעים של "שר הטבעות שיבת המלך"

מה הקשר לנשיונל ג'יאוגרפיק? ../images/Emo4.gif

טוף, למי איכפת! אני ינסה לזכור לראות את זה! תודה!! אההה, ואפשר להגיד שיהיו שם ספוילרים לסרט לא? (לא שלי זה מפריע אבל לאנשים אחרים.....
)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif לא נראה לי שיהיו ...

אני לא זוכרת פעם אחת שהייתה תוכנית דומה שהיו בה ספוילרים ...

OB4ever

New member
תודה על החדשה!!!

חיחי איזה מגניב....כן בנשיונל גאוגרפיק יש הרבה מאחורי קלעים

OB4ever

New member
באמת מעצבן

אוףכל החודשים האלה אני מנסה להתחמק מספוילרים ואורלי קצת הרס לי בראיון עם גיי לנו..אוף כנראה אני אקליט ואראה אחרי יום רביעי

OB4ever

New member
קדימה...

אוקי יש עוד שבוע עד לפוסטרמניה ונראה לי אנשי השנה של ראש 1 אם אנחנו רוצות שאורלי יזכה מקום 1 ושיהיה פוסטר שלו אז תצביעו SMS לפוסטר אתן כותבות כוכב עושות רווח ואז הסיפרה 2 ושולחות ל2777 לאנשי השנה תתקשרו ל 035100100 וכשעונים תלחצו 4!!!!! בבקשה תצביעו כמה שיותר שאורלי יעקוף את בנחמין.....כל השבוע לפחות פעם ביום תתקשרו ותשלוח !!!! אגב אם אתן יכולות טובה אישית להצביע גם למכושםות....חיחי

LiNKiNPaRKiT

New member
וגם פליז תצביעו ללינקין...

כי הפלפון שלי בטיפול נמרץ...יש חשש כבר לחיו...

OB4ever

New member
זה היה משעמם בטירוף!!!

דיי הנשיונל ג'יאוגרפיק הזה היה שיא השעמום ולא היה אורלנדו...סתם יכולתי לישון...בלעעעעעע

פיו........../images/Emo41.gif

שכחתי לראות.. אבל אם לא היה אורלנדו אז אי יכולה להיות בשקט

פרפר15

New member
כן כל דמות קישרו לדמות מהיסטוריה

עלק את סארומן קישרו להיטלר

karin byrne

New member
חחחחחחחחח.......

למה ציפיתן כבר?זה ערוץ נשיונל ג'אוגרפיק לא ערוץ הבידור...מזל שלא נשארתי בבית בסוף בשביל זה.......

באמת זה לא היה משו...

ואני פיספסתי את העשרים דקות הראשונות, איפה שבטח היה את אורלי, כי בפרסומת הראו אותו!!

LiNKiNPaRKiT

New member
נהרסה לי הטלויזיה...:(

אבל אם אתם אומרות שהיה משעמם אז נרגעתי... אבל אני לא יוכל לראות חברים :((((

OB4ever

New member
לידיעתך..

נכון בפרסומות הראו את אורלי אבל בתוכנית לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בעשרים דקות הראשונות לא באמצע ולא בעשרים דקות האחרונות...

•aniviel•

New member
חשבתי שאולי גם יעניין אתכן לדעת..

שבטיסה שלי חזרה מלונדון לארץ יש במטוסי אל על בטלויזיות שלהן - בתכנית שלהן מגזין האטמוספירה - יש מאחורי הקלעים של שודדי הקאריבים זה בכל הטיסות חזרה לתל אביב עד סוף החודש לפי הידוע לי ממש אהבתי את זה.. קיירה הייתה מה זה חמודה, היא מספרת איך הבנות שהיו על סט הצילומים עשו לה מבטים מפחידים כשהיא נישקה את אורלנדו חח

OB4ever

New member
חיחי

במקומה באמת הייתי מפחדת..חיחי..יאמה איזה מגניב....הלוואי ואני הייתי על הסט.... מה אורלי אמר?? ואיך היה??

למעלה