חדשות טובות

roniway1

New member
../images/Emo41.gif חדשות טובות

METV תשדר את הסופרבול עם הפרסומות. כך כתוב בכתבה מוואלה ספורט. עד לפני שנתיים זה היה טבעי ש METV משדרים את הפרסומות , אבל כולנו ראינו מה קרה בשנה שעברה. גם ככה METV לא שידרו כמעט את הפרסומות מארצות הברית בשידורים שלהם העונה. הנה הקישור לכתבה: http://sports.walla.co.il/?w=/3750/1789200

ESPN

New member
באמת חדשות טובות

כנראה שזה אומר שכמעט כולנו נראה בפוקס/ESPN ונעביר לMETV לפרסומות. רק חבל שזה בלי הפרסומות "הפוגעניות", נראה לי שזה מוריד בערך חצי... גם לא ברור לי איך בדיוק הם יעשו את הסינון בזמן אמת...

underdog36

New member
לא בטוח שזה יעבוד

בסופרבול הקודם ניסינו לעשות את זה, ואז גילינו ש-METV מפגרים באיזה 2 דקות בשידור לעומת FOX (אולי זו השיטה לסנן את הפרסומות...), אך זה לא יכל לעבוד. נקווה שהפעם זה יהיה אחרת. ד"א, אם לא יהיה פיגור כזה הפעם (תרתי משמע), אז יש בעיה נוספת שקרתה לי בזמן הפלייאוף - כשהעייפות גוברת לוקח לך כמה דקות לקלוט שנשארת ב-METV אחרי שהמשחק כבר חזר
שיהיה בהצלחה עם זה...

ESPN

New member
צדקת, יש דיליי מטורף

אני בוחרת באיכות שידור על פני הפרסומות. אגב, הצצה חטופה בערוץ חמש גילתה את איתי אשכנזי כפרשן ראוי ביותר

RoyBehar

New member
מנצל"ש - 5 + גולד

למישהו יצא לראות משהו מסופ"ש הסופרבול של 5+גולד אתמול? חוץ משידורים חוזרים של הסופרבולים שעוד שודרו בערוץ הספורט לפני עשור וחצי בערך (עם הלוגו של ערוץ הספורט בדיוק על התוצאה והשעון לאורך כל המשחק) הם הבטיחו גם אולפן סופרבול מיוחד. זה היה הדבר הכי חובבני שראיתי אי פעם. הביאו שלושה שחקני כדורסל אמריקאים שמשחקים בארץ (לא זוכר אפילו מי) שרק בגלל שהם אמריקאים הם כנראה מומחים לפוטבול וגם מסוגלים לדבר ברמה מספקת בשביל להגיש בעצמם תוכנית שלמה (לא היה מנחה,רק שלושתם). זה היה די עלוב. מקווה שזה לא סימן לעתיד לבוא...

PACK PACK

New member
ראיתי את האליפות האחרונה של GB

היה ממש כיף להזכר. מסתבר שלא זכרתי כלום. ההגנה של GB היתה רצחנית. רג'י ווייט היה מפלצתי. ראיתי גם את דאלאס מנצחת את פיט. ניל אודונל הפסיד את המשחק במו ידיו. היה משחק מעולה. מדהים כמה שלא זכרתי מהמשחקים האלה. היה תענוג להזכר.

קובי2003

New member
עם כל הרצון הטוב....

אני עברתי ל FOX .... .... אבל מקווה שבערוץ 5 יתחילו שנה הבאה לשדר קצת יותר פוטבול

למעלה