חדשות הפופ! - 9.10

theone24

New member
ריאהנה על שער המגזין Billboard.

עם הציטוט "המעריצים שלי לא יודעים מי אני באמת."

אווץ'!

הציטוט כמובן....! זה משפט שקשה לשמוע, ואני סוג של מעריץ.. בעיקר בכיתה ד'-ה' והפריצה עם אמברלה, GGGB היה הרכישה המוזיקלית הראשונה שלי. קנו לי אותו בעצם אז זה לא נחשב, אבל זאת כן הייתה הבחירה שלי, והוא בכל זאת, הדיסק הראשון על המדף שלי, והראשון משמאל בעצם עד היום (לצידם של 7 דיסקים של בריטני D: אני נוטה להאמין ש-7 זה די הרבה) אניווי, משפט קצת.. מזעזע. אני קיבלתי שוק ממנו. אם בריטני הייתה אומרת כזה דבר זה היה מתסכל. אבל בריטני זה סיפור אחר קצת, אם היא תאמר שהמעריצים לא יודעים באמת מי היא הייתי מאמין, והראיון היה הולך לכיוון החיים הפרטיים ומה שקורה שם, ולא נראה לי שלריהאנה יש הרבה מה לאמר אם היא תלך לכיוון הזה... מעניין לראות מה הולך שם.

HanAn189

New member
החזה שלה כל הזמן משנה גדלים...

בכל אופן - איזה שער אדיייייררררררר!

theone24

New member
בורלסק - רשימת הרצועות נחשפה.

עושה רושם שאלבום השירים מתוך הסרט בורלסק יתפקד כמיני אלבום חדש לאגילרה המחזיקה לבדה כ8 רצועות באלבום. 2 אחרות הולכות לשר ו2 נוספים הולכות לשחקנים האחרים בסרט. סט השירים: 1. Welcome to Burlesque – Cher 2. Something’s Got a Hold on Me – Christina Aguilera 3. Tough Lover – Christina Aguilera 4. Long John Blues – Kristen Bell 5. Diamonds – Christina Aguilera 6. You Haven’t Seen the Last of Me – Cher 7. Express – Christina Aguilera 8. But I Am a Good Girl – Christina Aguilera 9. A Guy Who Takes His Time – Christina Aguilera 10. Bound to You – Christina Aguilera 11. That’s Life – Alan Cumming 12. Spotlight – Christina Aguilera

theone24

New member
רשימת השירים המלאה לחדש של מאריה קארי.

רשימת השירים: 1. Santa Claus is Coming to Town (Intro) 2. Oh Santa! (new song) 3. O Little Town of Bethlehem / Little Drummer Boy Medley 4. Christmas Time Is In The Air Again (new song) 5. The First Noel / Born is the King (Interlude) 6. When Christmas Comes (new song) 7. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) / Housetop Celebration 8. Charlie Brown Christmas 9. O Come All Ye Faithful / Hallelujah Chorus feat. Patricia Carey 10. O Holy Night – Live from WPC in South Central Los Angeles 11. One Child (new song) 12. All I Want for Christmas is You – Extra Festive 13. Auld Lang Syne – The New Year’s Anthem * 4 שירים חדשים + אירוח של אימה, זמרת האופרה פאטרישיה קארי ברצועה מספר 9.

יתכן כי הפלופ פחות רציני משחשבתי

נשמע אחלה סט ליסט. צריך רק לשמוע את החדשים שלה.

למעלה