חדשות הפופ! 6.11

theone24

New member
כריסטינה אגילרה חוזרת לאולפן ההקלטות.

עם סרט חדש באופק וגירושים מאחוריה, עושה רושם שאגילרה נחושה בדעתה להישאר עסוקה בימים אלו. בראיון שנתנה הכוכבת למגזין In Style היא חשפה שהיא נמצאת כרגע באולפן ההקלטות. "זה פחות או יותר שאריות מתקופת ביוניק". עכשיו אני בעצם באולפן ההקלטות מקליטה את ההאלבום הבא אשר יש לו אווירה שונה. אני חושבת שאנחנו חוזרים אחורה, יותר עמוק, לווריד בו הקלטתי את אלבומי Stripped שהיה מאוד אישי ואינטרוספקטיבי". אלבום דומה לסטריפד המצויין תמיד מתקבל בברכה.

candyheart

New member
זה יפה לעשות Stripped 2 והכל

ואני בטוחה שיש לה הרבה דברים אישיים לכתוב עליהם אחרי כל מה שעברה בזמן האחרון. חבל לזנוח את 'ביוניק' ככה.זה אלבום סבבה והיא עוד יכלה להוציא ממנו משהו אבל נראה שאין בעתידו להצליח ואולי היה עדיף לגמור עם זה ולהתחיל בשלב חדש. בכל מקרה,יהיה מעניין לשמוע מה יצא מאלבום יותר אישי.נקווה בשביל המעריצים שזה יצא יחסית מהר ושלא יצטרכו לחכות עוד כמה שנים לפני הפרויקט הבא.

2Dirrty4U

New member
מבחינה מסחרית ביוניק גמור

אין טעם להתעסק בו אפילו. הוא יצא בטיימינג גרוע, בשלב הקריטי לסינגל הראשון לא היה קידום, הוידיאו יצא כמעט חודשיים אחרי שיצא הסינגל, השיחרור לאייטונס בתאריך שלא קשור לחיים - זה אלבום שהתחיל ברגל שמאל ולכריסטינה ולצוות שלה נראה שאפילו לא היה חשק לעשות עם זה משהו. כמובן שעכשיו אנחנו יודעים שבטח היו לה בעיות במשפחה עם ג'ורדן וזה אז ברור שלא היה לה חשק לצאת ולקדם, אז אני פשוט לא יכולה לשפוט אותה בקטע הזה. בכל מקרה, זה אלבום טוב ואני חושבת שהמעריצים מאוד שמחים שהם קיבלו אותו, אבל עכשיו הגיע הזמן לעבור הלאה. בינתיים היא לא ממש עובדת על אלבום, היא עכשיו באולפן בשביל "הכיף" ורוב הפוקוס שלה עכשיו על הסרט שלה שעתיד לצאת החודש.

candyheart

New member
כן,אני מבינה שהוא גמור

אבל קצת חבל לוותר על עבודה של 4 שנים ככה....למרות שאם הקהל לא רוצה,אי-אפשר להכריח אותו.חבל על ההשקעה פשוט.

2Dirrty4U

New member
בתכלס זאת לא הייתה עבודה של 4 שנים..

סוף 2007 היא רק סיימה עם הטור של BTB והיא הייתה בהריון... היא ילדה בינואר 2008 ואז היא כמובן לא עבדה והייתה עם המשפחה שלה. סוף 2008 יצא האוסף שלה.. ורק אחרי זה אני מאמינה שהיא התחילה ממש לעבוד על האלבום. וגם אז הקטע שהאלבום היה מוכן כבר איי שם ב-2009 והוא יצא רק ב-2010 בגלל צילומי הסרט. הרבה טועים כשהם אומרים שהיא עובדת על אלבום 4 שנים.. כי בתכלס היא לא. רק שנה אחרי יציאת אלבום היא עוד מקדמת אותו, ואז יש לה עוד איזה שנה מנוחה ולאחר מכן היא יוצאת לקחת השראה ולחשוב על כיוון וסך הכל מהכל יש לה איזה שנה-שנה וחצי להקליט אלבום שהיא תהיה שלמה איתו. ואני לא מאמינה שזה הקהל לא רוצה.. הקהל אוכל את כל מה שנותנים לו אם יודעים לתת אלו את זה נכון. אני מאמינה שעם אסטרטגיית שיווק נכונה, וקידום ראוי האלבום היה יכול להצליח לא רע. אבל זה היה פיספוס שלהם אז שיוכלו את הדייסה שהם בישלו.

WhyTheFace06

New member
שמח לשמוע ../images/Emo13.gif

שיהיה לה בהצלחה
מחזיק לה אצבעות שתוציא אלבום יותר איכותי מהקודם לו שהיה לדעתי חסר אופי לחלוטין (אפילו שיש שם כמה רצועות מדהימות...)

טוב לראות שנכנס קצת שכל מכישלון

ביוניק. חמודה זה שאת עובדת 4 שנים אל הופך אוטומטית את האלבום שלך ליותר טוב. עדיין לא שמעתי את סטרפטיד |נסקל באבנים| אפנה זמן ברגע שיגמרו המבחנים!

Music Man XD

New member
>>>

1. אני ממש לא מסכים עם החלק הראשון של ההודעה (כותרת + השורה הראשונה) אבל אתה כבר יודע את זה אז אין טעם להתחיל דיון על זה עוד פעם, אני בטוח שאין לך כוח לחפירות הלא אובייקטיביות שלי. 2. אני סוקל אותך רשמית באבנים! לשמוע את סטריפד מיד!

ביוניק היה כישלון מסחרי. זה עובדה.

אומנותי (ובעיניי הוא כן.) זה עניין של טעם. ואני בהחלט צריך לשמוע!

2Dirrty4U

New member
לא שמעת את סטריפד אף פעם? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סטריפד
האלבום הכי נסגד EVER!

theone24

New member
ברנדי על שער המגזין Upscale.

בין היתר היא חושפת שאנשים קוראים לה רוצחת בהקשר לתאונת הדרכים הקטלנית בה היא הייתה מעורבת ב2007. "אנשים קוראים לי רוצחת,הם מקניטים אותי ושולחים לי תמונות של מכוניות שהם השמידו. כל דיווח שהיה אישר שלא הייתי אשמה במה שקרה, אבל לאנשים לא אכפת".

candyheart

New member
תמונה לא יפה.היא נראית עשויה מפלסטיק.

ובאמת תהיתי מה קרה עם התאונה ההיא...לא האשימו אותה בסוף?

2Dirrty4U

New member
סתם לא קשור.. אבל

בעלה של פארגי חתיך! לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו

למעלה