חדשה

BENBAR

New member
../images/Emo41.gifחדשה

היי אני אמא של בן ובר (6,1.6)ילדתי אותם בניתוח קייסרי עקב היפרדות שיליה. יש לי רחם דוקרני עברתי 5 הפלות. אשמח שתיכתבו לי ותעודדו... שיר

שלום אמא של בן ובר.

לא ברור מהודעתך באיזה שבוע ילדת, באיזה משקלים והאם אתם עדיין מאושפזים? בכל מקרה, מאחלת לכם הרבה בריאות.

BENBAR

New member
../images/Emo66.gifלאפונת הגינה

שלום לך!!! ילדתי בשבוע 33 לידה ראשונה בשנת 96 ילדה יפיפיה במשקל 1.740 לידה שניה בשנת 2001 ילד יפיוף במשקל 1.740 שניהם נולדו באותו שבוע ובאותו מישקל-סרט חוזר הסיבה ללידה המוקדמת-היפרדות שיליה. מתי את ילדת?באיזה שבוע?ומדוע מוקדם? מצטערת על מבול השאלות....

שלום שלום. ברוכה הבאה לפורום

אני ילדתי בשבוע 33 בן ובת. הם בני 9 חודשים עכשיו. במשקלים 1950 1640 בהתאמה. הסיבה - צירים מוקדמים משבוע 20.

תשובה לשאלה מלמטה

אני עונה לך כאן על שאלתך לגבי ילדי .(מהדיון על היומנים ) תאמיני או לא, כמוני כמוך - הסיבה לכל הבלגן אצלי היא רחם דו קרני . יש לי 3 אפרוחים מקסימים - בת 7 שנולדה בשבוע 30- 1464 גרם(מומחית בטיפוס על עצים ) , בת 4 שנולדה בשבוע 35 2500 גרם(שאמרה יום אחד "זה לא פייר שרק אני לא הייתי באינקובטור במשפחה.." ) ובן 7 חודשים שנולד בשבוע 27 -958 גרם (מומחה על בחיוכי קסם) אצלי לא היתה הפרדות שליה אלא ההריון פשוט זלג החוצה בלי צירים , וכמובן כמוך עברתי מספר לא מבוטל של הפלות (הפסקתי לספור ) אבל בשתי מילים -" שווה הכל " וכל בוקר אני אומרת תודה ענקית על מה שיש .

ברוכה הבאה ל ../images/Emo82.gifנו הקט

אני אמנם ילדתי בשבוע 30 כתוצאה מרעלת הריון, אבל אני בטוחה שיהיו פה כאלה שעברו חוויה דומה לשלך. את מוזמנת למאמרים לקרוא את סיפורי הלידה שלנו.

ברוכה הבאה

ראשית מזל טוב והרבה הצלחה. אני ילדתי את יואבי בשבוע 27 (במשקל 730 גרם) בשל הפרדות שיליה כרונית החל משבוע שישי של ההריון. היום יואבי בן ארבעה חודשים (מתוקן) חייכן עולמי,כבר מתהפך וכבר עבר את משקל 5 קילו.

למעלה