איייכ
א אוראלוש5 New member 29/3/07 #102 ../images/Emo182.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 28/3/07 #34 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחח אוראלללל קרעת אותיXDDDDDDDDDDDDDD
נ נופר סלב שכזאת New member 28/3/07 #62 ../images/Emo20.gifאוראלי כנסי בובי גמני לא מםפרטת , כי את לא מכירה אותה את לא יכולה לדעת מי היא תכירי אותה והכל ושתיהיה בפורום ואז תפרטי לכי תידעי מי זה אז יש מצב שהיא לא פירטה בגלל זה או שבאמת היא עצלנית D:
../images/Emo20.gifאוראלי כנסי בובי גמני לא מםפרטת , כי את לא מכירה אותה את לא יכולה לדעת מי היא תכירי אותה והכל ושתיהיה בפורום ואז תפרטי לכי תידעי מי זה אז יש מצב שהיא לא פירטה בגלל זה או שבאמת היא עצלנית D:
א אוראלוש5 New member 29/3/07 #75 ../images/Emo182.gifדיברתי איתה באייסי על זה מאמי חח היא אמרה לי שהיא לא רשמה מעצלנות אז כתבתי במקומה ונכון צודקת במה שאמרת.. אבל בכל זאת.. להכיר -אוהבת אותך מואה -
../images/Emo182.gifדיברתי איתה באייסי על זה מאמי חח היא אמרה לי שהיא לא רשמה מעצלנות אז כתבתי במקומה ונכון צודקת במה שאמרת.. אבל בכל זאת.. להכיר -אוהבת אותך מואה -
א אושרי החיימשלייי New member 28/3/07 #6 ../images/Emo90.gifברוכה הבאההxD עמית#עוד חודששש 15 ( )# כרמיאל הישתלבות מהירההה נצל"ש בנותת המבוקשיםםם עכשיו אנחנווווווו מקום 7 אעעעעע...
../images/Emo90.gifברוכה הבאההxD עמית#עוד חודששש 15 ( )# כרמיאל הישתלבות מהירההה נצל"ש בנותת המבוקשיםםם עכשיו אנחנווווווו מקום 7 אעעעעע...
ק קרמבו XD New member 28/3/07 #18 ../images/Emo215.gifהייי ברוכה הבאה מאור-----קרמבו--------אושית 13.5 עוד חודש 14 קריית גת את מי את אוהבת מהבויז?! השתלבות מהירההההה
../images/Emo215.gifהייי ברוכה הבאה מאור-----קרמבו--------אושית 13.5 עוד חודש 14 קריית גת את מי את אוהבת מהבויז?! השתלבות מהירההההה
מ מיכלוש יוסף New member 29/3/07 #121 ../images/Emo15.gifחחחחחחח מאוור י'עילגגגת !! את בת 13 וחצי ועוד חודש תיהי בת 14 ?? . זה לא הגיוני ! XDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגגגגגגגגגגרת אולי את בת 13 ו11 חודשים ועוד חודש תיהי בת 14 - עכשיו יותר הגיוני . :][:
../images/Emo15.gifחחחחחחח מאוור י'עילגגגת !! את בת 13 וחצי ועוד חודש תיהי בת 14 ?? . זה לא הגיוני ! XDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגגגגגגגגגגרת אולי את בת 13 ו11 חודשים ועוד חודש תיהי בת 14 - עכשיו יותר הגיוני . :][:
ק קרמבו XD New member 29/3/07 #133 ../images/Emo215.gifאה חחחח מאיפו ליי מה אני ניר את לך מורה לחשבון?! ביצור ב 20-5 יש לי מומו לא לישכוח P:
../images/Emo215.gifאה חחחח מאיפו ליי מה אני ניר את לך מורה לחשבון?! ביצור ב 20-5 יש לי מומו לא לישכוח P:
נ נופר סלב שכזאת New member 30/3/07 #140 ../images/Emo20.gifיאא מיכלל דיייי להסתכל על הדברים הקטנים לחפש ת'טעויות של אנשים זה ממש ממש בכל הודעה זה מרגיזזזזזזזזזזז
../images/Emo20.gifיאא מיכלל דיייי להסתכל על הדברים הקטנים לחפש ת'טעויות של אנשים זה ממש ממש בכל הודעה זה מרגיזזזזזזזזזזז