חח רואים שהיא יודעת אנגלית ח חחח לא הבאנתי כלום רק הבאנתי שרשום שם פאק נירא ליי חחחחחח XD
ק קרמבו XD New member 28/3/07 #20 ../images/Emo215.gifחח רואים שהיא יודעת אנגלית ח חחח לא הבאנתי כלום רק הבאנתי שרשום שם פאק נירא ליי חחחחחח XD
../images/Emo215.gifחח רואים שהיא יודעת אנגלית ח חחח לא הבאנתי כלום רק הבאנתי שרשום שם פאק נירא ליי חחחחחח XD
ר רווותמיי New member 28/3/07 #31 אני אפרש ללללך ...... @ P ;; להזדיין זה כיף להזדיין זה משעשע [ ? ] כל האנשים מזדיינים בשביל כסף! אם אתה אוהב אותי אוהב אותי הרבה אם אתה שונא אותי , תן לי ללכת אם אתה חושב שלהזדיין זה כיף אז לך תזדיין ותביא ת'כסף.
אני אפרש ללללך ...... @ P ;; להזדיין זה כיף להזדיין זה משעשע [ ? ] כל האנשים מזדיינים בשביל כסף! אם אתה אוהב אותי אוהב אותי הרבה אם אתה שונא אותי , תן לי ללכת אם אתה חושב שלהזדיין זה כיף אז לך תזדיין ותביא ת'כסף.
M MaStuLa76 New member 28/3/07 #33 לא , להזדיין זה כייף , להזדיין זה מצחיק, כל האנשים מזדיינים בשביל כסף. אם אתה אוהב אותי, אהב אותי יותר. אם אתה שונא אותי, תן לי ללכת. אם אתה חושב שלהזדיין זה מצחיק, אז לך תזדיין ותביא ת'כסף D ;
לא , להזדיין זה כייף , להזדיין זה מצחיק, כל האנשים מזדיינים בשביל כסף. אם אתה אוהב אותי, אהב אותי יותר. אם אתה שונא אותי, תן לי ללכת. אם אתה חושב שלהזדיין זה מצחיק, אז לך תזדיין ותביא ת'כסף D ;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 28/3/07 #44 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחח רותםםםםם מאיפה לךךךךךךךךך שמנההההXD
נ נופר סלב שכזאת New member 28/3/07 #65 ../images/Emo20.gifכנסי קודם תילמדי עברית ואז אנגלית זה יעזור לך