תודה=]
ט טטה בטטה New member 20/2/05 #11 ברכההההבהבה!!!! אני טניה/טטה בת 14 מב"ש...תהני!! המסנ שלי - [email protected]
V vicki H New member 21/2/05 #14 ברוכה הבאה....!!! קוראים לי ויקי בת 16...אם רוצה איסי נמצא בחתימה...בעיי
S SAMAR New member 21/2/05 #15 אווווו.... כמה מתוק! טוף....ברוכה הבאה!!!!!!!!! אני סמרה כתלה מירושלים וגם אני סוגדת למיקי....חחחחחחח....כולם פה שקסים...חחחח....אז לילה טוף! וחיים יפים!
אווווו.... כמה מתוק! טוף....ברוכה הבאה!!!!!!!!! אני סמרה כתלה מירושלים וגם אני סוגדת למיקי....חחחחחחח....כולם פה שקסים...חחחח....אז לילה טוף! וחיים יפים!
A Amy 4 Ever New member 21/2/05 #41 היי סמרה נעים מאודד תודהה=] מי לא סוגד לו אה?!חעחע בטוחה שכולם פה שקסים תודה רבה גמלך
G GC FOR EVER New member 21/2/05 #17 מורררררררררר../images/Emo95.gif בובעייייייייייייייייייייי סוף סוף הצתרפתתתתת כמו שכולם אמרו לך השתלבות מהירה ובלה בלה בלה.. לאפ יא -שחר-
מורררררררררר../images/Emo95.gif בובעייייייייייייייייייייי סוף סוף הצתרפתתתתת כמו שכולם אמרו לך השתלבות מהירה ובלה בלה בלה.. לאפ יא -שחר-
W WhatS ThE DilliO New member 21/2/05 #18 שחר../images/Emo70.gif כנסי למשתמש השני שלך../images/Emo70.gif
A Amy 4 Ever New member 21/2/05 #42 שחרררררררררררררררררררררררררר אהבה שלייייייייייייייייייי כן כן סוף סוף מאמי!!!בזכות מי אה?!בזכותךךך!!! תודהה..לאבב יאא 2
שחרררררררררררררררררררררררררר אהבה שלייייייייייייייייייי כן כן סוף סוף מאמי!!!בזכות מי אה?!בזכותךךך!!! תודהה..לאבב יאא 2
J just jenny New member 21/2/05 #20 וועלקום!! ../images/Emo24.gif מי זאת שחר?!? חעחע סתם.. מי לא מכיר את שעחר חעחע אני ג'ני תהני!
© ©Gc 4 eVeR© New member 21/2/05 #21 ג'ני../images/Emo70.gifבושי לך../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif
A Amy 4 Ever New member 21/2/05 #43 תנקיו ג'ניי!! חעחע שחר שחרר..במת מי לא מכיר את המאמי הזאתת?!?! תודה רבה לך=]