חדשהה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifחדשהה../images/Emo41.gif

היי אני מור עוד חודשיים בת 14
והלהקות שאני הכי אוהבת הם: בון ג'ובי ואירוסמית
אני מאוד אוהבת ת'שירים שלהםם ומטורפת על הריקוד והקול של סטבין
אני חושבת שהם להקה מדהימה ואני כל כך היתבאסתי שהם היתפרקו
אני ממש לא יודעת עליהם כלום,סורי על הבורות..הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותו..אני גם לא מכירה הרבה שירים.. אבל השירים שאני הכי אוהבת
I Don't Want To Miss A Thing Aerosmit ועוד כמהה
מקווה להישתלב מהר

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מהה אבל ככה שמעתי ../images/Emo70.gif

אפילו ראיתי תוכנית שעשו בשבילם וכל הזמרים שרו את השירים שלהם
ותודהה

AeroFan

New member
לאאא

והתוכנית הזאת שראית זה MTV Icon שהיה ב-2002, שזה מופע הצדעה מרשים מאוד ללהקה שהיו בו הרבה אמנים. (שנתיים לאחר המופע הזה הם הוציאו אלבום חדש ואמור להיות עוד אלבום חדש בסוף השנה או בתחילת 2008).

m o r 1 0 2

New member
ווואוו איזה כיףף אז טעיתי בגדול../images/Emo122.gif

איזה מפגרתת אניי
.. תודהה רבה לכולם

AeroTom

New member
זה ממש לא אומר שהם התפרקו ../images/Emo8.gif

רק עשו להם מופע מחווה שכזה.

AeroTom

New member
ברוכה הבאה קודם כל ../images/Emo13.gif

אבל הלהקה ממש לא התפרקה...אף פעם. הלהקה נמצאת כרגע באמצע סיבוב הופעות עולמי ומתכננת להוציא שנה הבאה כנראה אלבום סטודיו חדש, 15 במספר. לקריאה קצת על הלהקה וההיסטוריה שלה את מוזמנת בקישורים פה להגעי לאתרים מסויימים ולקרוא. כמו גם להיכנס כאן לאיזור המאמרים ולקרוא את מאמרי חברי הפורום על אלבומי הלהקה ודברים נוספים. הדרך הכי טובה להתחילת להכיר שירים של הלהקה, הוא להתחיל כמובן לקנות את האלבומים. יש לך מגוון רחב מאוד עם דיסקוגרפיית הלהקה שמתחילה בשנות ה-70 ונמשכת עד היום. בכל השנים הללו יצאו יופי של אלבומים שכדאי להכיר. ואת מוזמנת כמובן להתחיל לכתוב ולהגיב על השרשורים בפורום. לכל פיסת מידע או לשמוע על הדעות השונות כאן\המלצות ולקבל תשובות על אירוסמית', את פשוט צריכה לשאול. שהות נעימה ורק שאלה קטנה - מי זה הבחור בתמונה בצד ימין שעומד שם?
(אין לי מושג מאיפה לקחת את התמונה, אבל הבחור בצד ימין הוא לא חבר בלהקה, אלא במקומו אמור להיות שם ג'ואי קריימר, שהוא המתופף של אירוסמית').

m o r 1 0 2

New member
חח..תודהה../images/Emo6.gif

חח..סתם תמונה ששלחו ליי פעםםם אס שמתי אותהה
... סתם בצחוקק

AeroFan

New member
תיקון רק ל-מה ש- AeroTom כתב

הלהקה התפרקה בכל הקריירה פעם אחת רק, שזה היה בסביבות 1983... זה היה בגלל ש-ג'ו ובראד עזבו את הלהקה והקימו להקות משלהם וגם הוציאו אלבומים בזמן שהם היו מחוץ לאירוסמית', ואז סטיבן בתקופה הזאת עבר איזו תאונת אופנוע די קשה נראה לי... ב-85 רק הם החליטו לחזור עם ההרכב המלא

AeroTom

New member
הלהקה לא התפרקה אבל...

רק 2 חברים עזבו והוחלפו...זה לא נחשב להתפרק כלהקה. זה אף פעם לא קרה.

m o r 1 0 2

New member
חח..העיקר שהם עדיין שרים../images/Emo6.gif...ומופיעים../images/Emo79.gif

תודה לכולם

Aerosmith2006

New member
ברוכה הבאה!

אני תמרה- בת 15 וחצי. הרגת אותי עם הידיעה שהם התפרקו :) כמה מכאן מתכוונים לנסוע להופעה בקרוב.... בכל אופן - תשארי בסביבה.... ובהחלט - סטיבן רוקד משהו בן זונה!!!!

SaintJohn

New member
שלום מור, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

נהדר לראות פה הרבה אנשים חדשים לאחרונה!
אם את אוהבת את I Don't Want To Miss A Thing ואת Crying, אז אני ממליץ לך לקנות את אחד האוספים של של אירוסמית' (לא חסרים כאלה
), במיוחד את O, Yeah שהוא אוסף כפול עם המון להיטים ישנים וקלאסיים וגם חדשים יותר, הוא עושה היכרות ממש טובה עם להיטים גדולים מכל הזמנים של אירוסמית'. אם תקני אז את כמובן מוזמנת לכתוב פה על ההתרשמות שלך מהם, ובכלל נשמח לראות אותך כותבת, שואלת כל שאלה ומשתתפת בדיונים ובשרשורים.

m o r 1 0 2

New member
תודה../images/Emo24.gif

ככה שמעתיי..וגם קראתי פה קצת לפני מה שהבנתי..גם כמה מכם כתבתם שהם התיפרקו אבל לומשנה כרגעע ככה אמרו לי...
כןן אני חושבת לקנות ת'אסוף תודהה
חח..אל תשימו לב לתמונה
...זה בצחוק

בָלבָל

New member
ברוכה הבאה...

גם אני אוהבת את ג'ובי אבל הרבה פחות מאת אירו... בון ג'ובי זו הלהקה הראשונה שאהבתי בדיוק בגילך, וקצת אחרכך הכרתי את אירו.

למעלה