אנשים משעמם לייייייייייי תראו מה עשו לי איזה כיף לי נכון שזה יפה????
ש שושן קמל New member 19/5/05 #46 אנשים משעמם לייייייייייי תראו מה עשו לי איזה כיף לי נכון שזה יפה????
P purple rain2 New member 19/5/05 #54 אני גם רוצה לדעת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif
ח חייכנית מקסימה New member 19/5/05 #56 כי.... אתה כתבת בחתימה שלך פעם שהשם הוא גל, וראשי התיבות הם ג"ל!!! אז הוא מתחיל בל'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג מהו, אבל לאור העובדה שגם נעמה מקבלת אותו ,גם ליוש, גם הילית, גם כולם, אני חושבת שגם לי מגיע, לא?
כי.... אתה כתבת בחתימה שלך פעם שהשם הוא גל, וראשי התיבות הם ג"ל!!! אז הוא מתחיל בל'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג מהו, אבל לאור העובדה שגם נעמה מקבלת אותו ,גם ליוש, גם הילית, גם כולם, אני חושבת שגם לי מגיע, לא?
ה היחפה עם כתר של זהב New member 19/5/05 #50 שמחה שהלך טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif בלאט איך שנאתי את התקופה של הבגרויות!!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 19/5/05 #51 ברוכה האבה מותק! ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif תהני כאן
ה היחפה עם כתר של זהב New member 19/5/05 #52 * הבאה.. ../images/Emo60.gif מה ש-12 שעות על הרגליים יכול לעשות לבנאדם
1 1NoY LoVe SkAaT1 New member 19/5/05 #58 היי קרן../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif ברוכה הבאה גם לי יש מסנג'ר, את רוצה שאני אצרף אותך נ.ב: את במקרה פורום של שיר ביטון?
היי קרן../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif ברוכה הבאה גם לי יש מסנג'ר, את רוצה שאני אצרף אותך נ.ב: את במקרה פורום של שיר ביטון?