חדשדשים..

היי....חדשה פה ../images/Emo13.gif

אחח אני מתה על הראל..
הוא מושלםם... בכוכב נולד וזה מה זה רציתי שינצח.!!! הייתי בטוחה שינצחחח..!!!!!!!! טוב נו מישהו רימה זה בטוח..
אני מקווה מאוד להשתלבבבבב
ממואההה לכולם
אהה ותעשו לי טובה!! שימו קצת תמונות של הראלוש
$@^$%&%))(^*
שוטטתי בפורום ואפילו תמונה אחת של הראל לא ראיתי.. שימו פה שימו
שבת שלום, ויום שישי 13 שקט ובטוח
דניאל

היי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

היי אני חדשה
קוראים לי נעם ואני מפורום רוני (אולי יש פה מישו שמכיר אותי..
) אני חולה על סקעת הוא כזהה מתוקק
מקווה להישתלב

היי אני חדשה!

שלום לכולםםםםםםםם מניינים?????????? הכל טוב????? אני מקווה שהכל אצלכם טוב! בכל אופן לי קוראים קרן ואני חדשה פה בפורום סקעת! אני נורא אוהבת את להקהת דיימונד'ז ובייחוד את הילה הלוי (בגלל זה אני בחורה ולהלוי מכורה!) ואני גם חולה על סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני אשתמש פה ב2 כינויים: 1. בחורה ולהלוי מכורה 2. ס ק ע ת תעשה לי ילד וזהווווווווו לוב יו אוללללללללללללל נ.ב. יש לים גם איסי ומסן למי שרוצה אז: איסי- 224269642 מסן- [email protected]

היי ברוכה הבאהה

גם אני מפורום רוני אבל אני די חדשה שם אז אני לא מכירה אותך! ואל תידאגי את תהני כאן!!

כרגיל...נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יווו אנשים הבגרות הלכה כלכך טובבבבבבבבבב...יאיייי

אממממממממממ

אנשים צריכה עזרה........אני כותבת להראלוש מכתב ואני רוצה לקנות לו מתנה.........יש לכם רעיון????פליז זה דחוף!

אמממ......../images/Emo163.gif

חברה שלי ואני הלכנו לחנות נרות ולקחנו נר והמוכרת כתבה עליו ברכה ושמה את התמונות שרצינו, אבל זה היה לאפרת אז אני לא כל כך בטוחה שזה יתאים גם להראלי....

אולי די כבר עם הבגרות המסריחה שלך?!

תפסיק כבר כל היום להציף עם הבצפר הדפוק שלך!!!!!!! לאנשים פה יש דברים יותר מעניינים להתעסק בהם חוץ מהבגרויות המעצבנות שלך!!!!!!!!! כל הזמן "יש לי מבחן" "יש לי בגרות" "אני מסכן" "יש לי חרא בצפר" "בלה בלה בלה בלה בלה בלה" די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם נו
שמחה בשבילך

אני שומע מה שאת אומרת לי

וזה נשמע לי כמו "אוי אוי אוייייי" חח סתם
.. תודה

למעלה