חברת השבוע

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע../images/Emo41.gif

חברת השבוע שלנו היא סיויקונית
בתקווה שבניגוד לנופר, היא לא תצא הומו שיהיה לכולנו שבוע מקסים

Clueless Maiden

New member
שאלון../images/Emo188.gif

המילה המועדפת עלייך?
מילה שנואה?
מה מדליק אותך?
מה דוחה אותך?
איזה צליל או רעש את אוהבת?
איזה צליל או רעש את שונאת?
מה הקללה המועדפת עלייך?
מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה?
במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד?
אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן?

:)

המילה המועדפת עלייך? אני חושבת שאני נוטה להגיד הרבה אמ.. חחח ואני גם אוהבת להגיד קקי:) מילה שנואה?ביתספר? סתם לא.. אני שבוזה קצת.. טוב אין לי מילה שנואה. מה מדליק אותך? חבר שלי:) ובתכונות וכאלה- מה דוחה אותך? מעשנים, מסריחים בכללי.. איזה צליל או רעש את אוהבת? שהחר אומר שהוא אוהב אותי וכדומה, זה נשמע נפלא. איזה צליל או רעש את שונאת? כשאח שלי שומע מטאל בקולי קולות:\ מה הקללה המועדפת עלייך? יש הרבה.. כוסעמאק, שיט, קקי(זאת קללה?:), זונההההה מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה? משהו שקשור בתקשורת אולי.. במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד? עורכת דין(עד לא מזמן ממש רציתי להיות והבנתי שזה לא בשבילי..) אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן? שיש לי הזדמנות שנייה ומחזירים אותי למטה:)

Jeanne D Arc

New member
מעבירה שאלון ../images/Emo13.gif

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? מה בחיים לא תסכים לעשות? איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? מה הדבר הכי דוחה לדעתך? האם אתה מפחד מג'וקים? מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך???

זה לא היה מתישהו בפורום?:p

הנה:p העתקתי מהשאלון למטה:) מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אני בכללי קצת היסטרית, אז עולים לי בראש מלא דברים. אבל הכי מפחיד? סתם כל מיני פעמים שהלכתי ברחוב חשוך לבד ונתקפתי בחרדות. איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? חח אני בוכה :) האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? לא. יש לי כמעט כל פחד אפשרי. מה בחיים לא תסכים לעשות? הייתי אומרת צניחה חופשית, אבל אני די מאמינה שאני כן אעשה את זה מתישהו.. כי חייבים, לא? אז אני אגיד ש..ללכת בערום בחוץ חח אב לא מפחד:p איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? אני לא קוראת ספרי אימה וכאלה, אבל קראתי לפניי שנה בערך ספר על בלשים וזה.. והיה שם מקרי רצח מזעזעים.. ובול כשהייתי באמצע התיאור המזעזע של הרצח ואני כולי נגעלת ועוד שנייה בוכה מתקשרת אליי חברה ואמרה שבבית ספר הקודם שלה(שמאז היא כבר חזרה אליו) נרצחה תאיר ראדה ז"ל. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? לא, כי אני פחדנית רצח. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? בטח, הכל בשבילו! מה הדבר הכי דוחה לדעתך? הרבה. האם אתה מפחד מג'וקים?כן חח מאוד! מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? וואו מלא, אבל לפניי כמה ימים חלמתי שאני נוסעת באוטו עם המשפחה ואז אנחנו רואים כמו פצצות אש כאלה נופולת ואז סדרה של בתים שרחוקה מאיתנו נשרפים ואבא שלי אומר שזה מאיראן או משהו כזה.. ואני ממש נלחצת. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? אני אנסה לעזורלו כמה שאוכל. מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? וואו! נראהלי ללכת לאיבוד, אבל גם עכביש ממש מלחיץ!! ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? כן :( בחושך באות מפלצות רעות שרוצות לאכול אותי.. סתם לא אבל אני סתם מתחילה לדמיין צללים וקולות:( אז זה מפחיד.

Jeanne D Arc

New member
אולי...

כללי: 1- כמה אחים יש לכם? 2- כמה חברים יש לכם? 3- כמה חברים טובים באמת יש לכם? 4- כמה מורות היו לכם עד היום? 5- כמה ילדים יש לכם בכיתה 6- מה הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7- ובטלפון שלכם? 8- כמה סרטים ראיתם החופש? 9- כמה ספרים קראתם? 10- מהו התאריך האהוב עליכם בשנה? 11- באיזה תאריך החופש יצאתם\ אתם יוצאים לחופש אם יש? 12- נסו לספור- כמה דברים אתם אוהבים במראה החיצוני שלכם? 13- כמה אתם לא אוהבים? 14- כנ"ל לגבי האישיות: כמה דברים אתם אוהבים באופי שלכם? 15- וכמה לא? גימטריה: קודם כל, נראה אותבם חכמים שלי! ענו בגינטריה: א- ב- ג- ד- ה- ו- ז- ח- ט- י- כ- ל- מ- נ- ס- ע- פ- צ- ק- ר- ש- ת- ועכשיו: כמה השם שלכם יוצא בגימטריה? כמה של האדם שאתם הכי אוהבים? כמה של אמא? ושל אבא? ושל החבר הכי טוב?

חחח:)

כללי: 1- כמה אחים יש לכם? 2 אחים, קטן וגדול. 2- כמה חברים יש לכם? יש לי חברה אחת קרובה שגם ממנה התרחקתי וכאלה ואת החבר, כל הסתם שאר אנשים להעביר איתם ת'זמן 3- כמה חברים טובים באמת יש לכם? החבר. 4- כמה מורות היו לכם עד היום? השנה יש לי 10 מורות ושני מורים 5- כמה ילדים יש לכם בכיתה בערך 40 :S 6- מה הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 7- ובטלפון שלכם? 3 8- כמה סרטים ראיתם החופש? באיזה חופש בדיוק'?:p 9- כמה ספרים קראתם? אממ 10- מהו התאריך האהוב עליכם בשנה? 6.5 היומולדת שלי:) 11- באיזה תאריך החופש יצאתם\ אתם יוצאים לחופש אם יש? אולי 17-10 לפברואר יהיה לי קצת חופש אם אנלא אצא לטיול השנתי. 12- נסו לספור- כמה דברים אתם אוהבים במראה החיצוני שלכם? עיניים, שפתיים, שיער(בדך כלל), הרגליים(אבל רק מהברך ומטה ועד לכפות רגליים חחח), לפעמים ת'תחת.. אז 5:) 13- כמה אתם לא אוהבים? אוזניים, פנים בכללי, בטן, ירכיים, כפות רגליים, כל הידיים. נראהלי הקפתי הכל כבר לא? 6. 14- כנ"ל לגבי האישיות: כמה דברים אתם אוהבים באופי שלכם? 5 15- וכמה לא? הרבה. גימטריה: קודם כל, נראה אותבם חכמים שלי! ענו בגינטריה: א-1 ב-2 ג-3 ד-4 ה-5 ו-6 ז-7 ח-8 ט-9 י-10 כ-20 ל-30 מ-40 נ-50 ס-60 ע-70 פ-80 צ-90 ק-100 ר-200 ש-300 ת-400 ועכשיו: כמה השם שלכם יוצא בגימטריה? נראהלי 126 חחח כמה של האדם שאתם הכי אוהבים? 55 כמה של אמא?115 ושל אבא?207 ושל החבר הכי טוב?58

שאלוןןןן

את: צבע עיניים? משקפיים? צבע שיער? צבע שיער מקורי? צבע נעליים? עגילים? שיער אסוף או בקוקו? אוהבת על אנשים: צבע עיניים? משקפיים? צבע שיער? עגילים? צבע נעליים? שיער אסוף או בקוקו? בעלך יהיה: עשיר? חתיך? גבוה? שמן? גר עם ההורים? איש עסקים מצליח? שחקן חובב? אוהב טבע ונוף? נוחר בלילות? דתי? מאמין בשם? שומר כשרות? דת ואת: שומרת מצוות? שומרת כשרות בבית? ומחוצה לו? מאמינה בשם? מתפללת מידי פעם?

עונה:)

את: צבע עיניים? כחוללל משקפיים? אין צבע שיער? חום זהוב כזה. צבע שיער מקורי? למעלה:) צבע נעליים?כרגע? שחור עם טיפה ורוד עגילים? כרגע אין עליי. אבל יש לי 3 חורים באוזניים שיער אסוף או בקוקו? או אסוף או בקוקו? חח זה לא אותו דבר. ויש לי גולגול כזה עכשיו:) אוהבת על אנשים: צבע עיניים? ירוקות משקפיים? לא כל כך משנה, אבל שיהיה בלי צבע שיער? כהה עגילים? לבנות- באוזניים, פופיק :) ולבנים בגבה. צבע נעליים? שיהיה שחור חח שיער אסוף או בקוקו? אני אוהתב שיער חלק פזור! בעלך יהיה: עשיר? לא משנה לי, כסף זה טוב אבל שלא יבוא על חשבון דברים אחרים חתיך? זה כזה לא אני להגיד שהוא יהיה חתיך(כי זה לא כזה חשוב), אבל אני מדמיינת פה את ויטל אז אני אגיד שכן:) גבוה? 180 כזה. שמן? לא נראה לי, אבל גם אם כן נסלח לו גר עם ההורים? חח לא, הוא יגור איתי:) איש עסקים מצליח? לא משנה לי. שיהנה מהעבודה ושיוכל לחיות ממנה וגם קצת לפנק את אישתו:) שחקן חובב? מה שבאלו. אוהב טבע ונוף? כן :) זה נחמד. זה אומר הרבה טיולים וכאלה. נוחר בלילות? חח מעדיפה שלא דתי? עדיף שלא, כי אני לא. אבל אני לא אפסול מישהו על זה. מאמין בשם? מה שבא לו שומר כשרות? אם הוא רוצה דת ואת: שומרת מצוות?לא שומרת כשרות בבית? אני צמחונית ככה ש.. אבל לא, לא שומרים פה כשרות ומחוצה לו? גם לא. מאמינה בשם? לא מתפללת מידי פעם?לא

למעלה