עונה
את: צבע עיניים? כחוללל משקפיים? אין צבע שיער? חום זהוב כזה. צבע שיער מקורי? למעלה

צבע נעליים?כרגע? שחור עם טיפה ורוד עגילים? כרגע אין עליי. אבל יש לי 3 חורים באוזניים שיער אסוף או בקוקו? או אסוף או בקוקו? חח זה לא אותו דבר. ויש לי גולגול כזה עכשיו

אוהבת על אנשים: צבע עיניים? ירוקות משקפיים? לא כל כך משנה, אבל שיהיה בלי צבע שיער? כהה עגילים? לבנות- באוזניים, פופיק

ולבנים בגבה. צבע נעליים? שיהיה שחור חח שיער אסוף או בקוקו? אני אוהתב שיער חלק פזור! בעלך יהיה: עשיר? לא משנה לי, כסף זה טוב אבל שלא יבוא על חשבון דברים אחרים חתיך? זה כזה לא אני להגיד שהוא יהיה חתיך(כי זה לא כזה חשוב), אבל אני מדמיינת פה את ויטל אז אני אגיד שכן

גבוה? 180 כזה. שמן? לא נראה לי, אבל גם אם כן נסלח לו גר עם ההורים? חח לא, הוא יגור איתי

איש עסקים מצליח? לא משנה לי. שיהנה מהעבודה ושיוכל לחיות ממנה וגם קצת לפנק את אישתו

שחקן חובב? מה שבאלו. אוהב טבע ונוף? כן

זה נחמד. זה אומר הרבה טיולים וכאלה. נוחר בלילות? חח מעדיפה שלא דתי? עדיף שלא, כי אני לא. אבל אני לא אפסול מישהו על זה. מאמין בשם? מה שבא לו שומר כשרות? אם הוא רוצה דת ואת: שומרת מצוות?לא שומרת כשרות בבית? אני צמחונית ככה ש.. אבל לא, לא שומרים פה כשרות ומחוצה לו? גם לא. מאמינה בשם? לא מתפללת מידי פעם?לא