חברת השבוע

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע../images/Emo41.gif

בגלל ששכחתי לשאול את ליבי וג'ולי אם נוח להן להיות חברות השבוע, קבלו דילוג חינני
חברת השבוע שלנו היא ז'אנה - Jeanne D Arc!!! אתן מוזמנות להציף אותה בהתאם להצפות שהיא עשתה לכן

OgaliO

New member
השאלון הקבוע ../images/Emo3.gif

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט? 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9. פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 19. קיץ או חורף? בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה? 15. עישון בקרב בני נוער? 16. שלטון דמוקרטי? 17. סקס במקומות ציבוריים? 18. אורגיות? האם אי פעם: 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? מידע כללי: 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. צבע עיניים: 7. גובה: 8. משקפיים: 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית? האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה? 6. גילית ששיקרו לך? 7. בגדו באמונך? 8. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 9. הלכת מכות? 10. כמעט טבעת? הראשונים [איך היה, מתי,איפה, מי מה ומו]: 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה? 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי? 5. ציצי קטן? 6. אקנה? 7. עור רגיש? 8. גשר? 9. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? לסיום- איך היה השאלון? ת'אמת.. נהנת?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo3.gif עונה

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק אבל עם הפס הזה שמתחיל מהפופיק ומתה. 2. פנים יפות או גוף יפה? שילוב של שניהם 3. חכם או יפה? גם שילוב של שניהם, כי יפה זה לפי טעם 4. ספר או סרט? ספר 5. רעש או שקט? שקט 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? תלוי למה ומתי 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי, כנראה בגלל שזה מה שחסר לי בחיים
9. פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 10. הרבה לישון או כמעט ולא? יום אחד לישון הרבה! ואז לא לישון כמעט כל השבוע 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות
אסור לי בגלל העבודה 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני כמה שיותר. 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 14. שעווה או גילוח? קרם להסרת שיער 15. ריצה או הליכה? הליכה, אני עצלנית
16. חום או קור? קור 17. דוש או אמבטיה? בהתחשב שאמבטיות עשיתי רק כשהייתי קטנה אז אמבטיה 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? עם
19. קיץ או חורף? עונת המעבר, סתיו בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? בעד 2. סקס בשירותים? חחחח לא יודעת 3. קשר בשלט רחוק? קשה אבל בעד 4. יום האהבה/ולנטיינס? נגד כל הימים האלו, אני מעדיפה לאהוב ולהעניק בכל שאר הימים. לא זקוקה ליום מיוחד כדי להראות את אהבתי כלפי בן זוג. 5. לחגוג סילבסטר? בעד! ויום של חופשה בבקשה |אשוח| 6. צמחונות? בעד 7. מותגים?לא ממש, עולים יותר מדי 8. כפכפי אצבע? בעד 9. שיחות מלב אל לב? בעד, אבל לא יותר מדי לחפור 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד!
11. טלפוניים סלולריים? בעד 12. סקס לפני החתונה? בעד 13. סמים? לא ממש בעד, אבל גם לא מתנגדת 14. שתיה ונהיגה? נגד :S 15. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה שבא להם 16. שלטון דמוקרטי? בעד, למרות שהוא די דפוק 17. סקס במקומות ציבוריים? בעד נראה לי 18. אורגיות? נגד האם אי פעם: 1. נסית סמים? *רגע של הפללה עצמית* ניסיתי חשיש 2. עישנת סיגריה? עישנתי שנה 3. השתכרת? חחח המון 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 5. היה לך סטוץ? תלוי למה קוראים סטוץ 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא (
עוד פעם מזכירים לי נקודה כואבת) 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 8. כססת ציפורניים? כן 9. התנשקת עם בת? בגיל הגן
10. בכית על בן? כן 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? אם 5 בערב נחשב צהריים אז כן 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? חחח לא קרה לי עוד
13. הפסקת ספר באמצע? כן, ואחרי שנה קראתי את כולו 14. התפטרת מהעבודה? כן D: 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא זכור לי
16. שברת אחת מהגפיים?יד! 17. אכלת גולאש? כן, אני אוכלת הרבה דברים בלי לדעת מה הם
כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? מאוהבת- מן אתהבות שחולפת מהר? אז די הרבה 2. נשבר לך הלב? פעם אחת 3. היית בבית חולים? הרבה, אבל נשארתי להרבה זמן פעם אחת 4. התחרטת על דבר שעשית?המון 5. בכית בגלל ביצפר? חחח לא 6. בילית בלילות לבנים? יותר מדי 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? המון 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? חח לא, לעולם! זה שער והוא יגדל 9. קיבלתי זימונים מהצבא?צו ראשון נחשב? כי קיבלתי אותו 8 פעמים+ 3 לעתודה ומיונים 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? לא 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? כל המבחנים והבגרויות שלי 12. נכשלת בבגרות? אף פעם!
טפו טפו טפו 13. נהרס לך הפלאפון? פעמים 14. איבדת מפתחות לבית? לא תודה לאל 15. ברחת מהבית? חח לא 16. טסת לחו"ל? פעמים המשך יבוא....

Jeanne D Arc

New member
המשך בא

מידע כללי: 1. שם: ז'אנה (ג'ואנה) 2. תאריך לידה: 28.9.1989 3. עיר מגורים: רחובות 4. בית ספר: דה שליט 5. צבע שיער: אדום-בלונדיני 6. צבע עיניים: טורקיז 7. גובה: 175 8. משקפיים: יש 9. הורים נשואים או גרושים? גרושים מאז שאני בת 8 חודשים 10. רווקה/חבר? חבר 11. תלמידה טובה? אפשר להגיד 12. רגישה? תלוי 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטריטית 14. בתולה? כן
15. ביישנית? לא האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? חברה 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? חבר 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה 4.הנשיקה האחרונה? לילה טוב לאחותי 5. החיבוק האחרון? מחברה 6. הספר האחרון? אזרחות... סתם הארי פוטר השביעי 7.הסרט האחרון? אדונית התבלינים 8. החבר האחרון שראית? סוניה (כאילו זה עוזר לכם) 9. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול מעבודה 10. המבחן האחרון? שנה שעברה לא זוכרת במה... 11. הדבר האחרון שקנית? פומפיה קטנה ב3 שקל 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? באוגוסט 13. השיר האחרון ששמעת? T2 Ft. Jodie Aaysha - Heartbroken 14. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? לא 2. פתחת את הראש? כן 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא :S 4. עברת ניתוח? כן, תפרו לי את הראש 5. שברת מראה? המון פעמים 6. גילית ששיקרו לך? כן 7. בגדו באמונך? כן לצערי
8. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן, והגיע לכלבה 9. הלכת מכות? כן
10. כמעט טבעת? לא הראשונים [איך היה, מתי,איפה, מי מה ומו]: 1. הנשיקה הראשונה? עם החבר הראשון, בתחילת גיל 16 בבית שלו 2. האהבה הראשונה? החבר הנוכחי 3. הצו הראשון? ב9 לספטמבר 2006 4. הדייט הראשון? אם אפשר להחשיב את זה לדייט, איפושהו בסוף סוכות 2005 5. הפעם הראשונה בחו"ל? כשנולדתי 6. הטסט הראשון? לא היה ולא נברא 7. הבגרות הראשונה? במחשבים ב2006 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? LM בקיץ שבין י' ליא' 9. המילה הראשונה? דידא (סבא ברוסית) 10. האכזבה הראשונה? כשעברנו לישראל 11. שברון הלב הראשון? כשחבר ביקש הפסקה בקשר 12. ההתאהבות הראשונה? עם האקס 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? קרם להסרת שער, למה להיות כל כך רעה לעצמך... 2. שעירות יתר? לא! תודה לאל 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא ממש 4. כפות רגליים גדולות מדי? 37 וחצי
5. ציצי קטן? C80 6. אקנה? כמעט ואין 7. עור רגיש? מאד 8. גשר? אין ולא היה 9. אלרגיות? לפסיפלורה, תבלינים שונים, ועוד רבים.. התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? חחח כן 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? D: זאת אני 5. גנבת מחנות? חחח כן תכלס זה היה מצחיק באותו הזמן 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לצייר, לשיר ולרקוד (די זנחתי אותם) 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש המון - ורוניקה מארס, חיים על מאדים, סמולוויל, בובות (לבינתיים) 3. הספר האהוב עלייך? מיליון רסיסים קטנים, וכל ספרי הארי פוטר 4. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס, אבל אני מעדיפה בגדים שאין לאחרים 5. חברת הנעליים האהובה עלייך?העיקר הנוחות 6. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 7. הסרט האהוב עליך? האויב שבפנים, כל הטרילוגיה 8. המשקה האהוב עליך? פנטה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פלאפון 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי בית ורודות עם כבשים 3. החולצה האהובה עלייך? זאת שלקחתי מהחבר שלי 4. המחברת הראשונה שאת רואה? סקאצ'בוק שלי 5. הספר הכי קרוב? מילון רוסית-צרפתית 6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מחזיק מפתחות לסיום- איך היה השאלון? ת'אמת.. נהנת? כיפי

lia2sh

New member
שאלון!

מה שמך? בת כמה את? מתי נולדת? האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? מה אתה אומר על אותם סטיגמות? האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? שאלות על צבעים: מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע? מה הצבע שאתה הכי אוהב? מה הצבע שאתה הכי שונא? מה הצבע של הפלאפון שלך? מה הצבע של השולחן שלך? מה הצבע של הלוקר שלך? מה הצבע של התיק ביתספר שלך? מה הצבע ששולט בארון שלך? מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? מה הצבע של השעון שלך? מה הצבע של המגבת שלך? מה הצבע של הקירות בחדר שלך? מה הצבע של החיה שלך? מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? מה הצבע של האוזניות שלך? מה הצבע של השיער שלך? מה הצבע של העיניים שלך? מה הצבע של הציפורניים שלך? מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? מה הצבע של הבגד ים שלך? מה הצבע של המשקפיים שלך? מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? מה הצבע של תפוז?

Jeanne D Arc

New member
לה לה לה ../images/Emo79.gif

מה שמך? ז'אנה בת כמה את?18 מתי נולדת? בספטמבר האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? מהאפשרויות האלו פריק (אבל לא נאה לי שאני כזאת אני ערבוב של הרבה) מה אתה אומר על אותם סטיגמות? מטומטמות האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? כן פריקית, בגלל הצבעים בשער איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? פשוט כמעט הכל באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? וינטאג', וזרוק כזה קצת נזגיק בן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? חברותית, עצלנית, מחייכת הרבה, אומרת לכולם הכל בפנים ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? אדישה יותר מדי, לא אומרת תמיד את מה שאני רוצה להגיד שאלות על צבעים: מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? תכלת מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? אדום מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע? אין גרביים מה הצבע שאתה הכי אוהב? שילוב של כחול שמיים וטורקיז, ואדום מה הצבע שאתה הכי שונא? כתום אפרסק XP מה הצבע של הפלאפון שלך? אדום מה הצבע של השולחן שלך? קונייק מה הצבע של הלוקר שלך? בעבודה אפור כזה מה הצבע של התיק ביתספר שלך? שחור מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? שחורות ואנס עם ורוד מה הצבע של השעון שלך? אין לי מה הצבע של המגבת שלך? צהוב בהיר מה הצבע של הקירות בחדר שלך? טורקיז בהיר מאד מה הצבע של החיה שלך? ניא מתה - היה בתכלת מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? ורוד זוהר מה הצבע של האוזניות שלך? שחור מה הצבע של השיער שלך? אדום בלונדיני מה הצבע של העיניים שלך? טורקיז מה הצבע של הציפורניים שלך? שקוף
מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? צהוב עם לבבות צבעוניים מה הצבע של הבגד ים שלך? יש שחור, כתום וורוד מג'נטה מה הצבע של המשקפיים שלך? מסגרת ורודה ומשקפיי שמש מסגרת זהב וזכוכיות סגולות מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? תכלת ואדום מה הצבע של תפוז? כתום

McBlack

New member
חחח נראה לי ששמתי את התמונה בטעות

אהבת את התמונה? גם אם היא טעות? איך זה שדווקא כשאת היית אמורה להיות שכחת להזכיר לי לפתוח את השירשור? מי תחליף אותי בזמן שאתגייס (לפחות בטירונות)? מסך מחשב שמנמן או שטוח? יס או הוט? יש לך מדפסת? את אוהבת אותה? מה מספר הטלפון של מכבי אש? ושל חברת החשמל? יש לך תמונות בחדר (...של מה)? איזה משחק שיחקת ביסודי? גומי או קלאס? פוקר או מלחמה?
לאכול: דג / עוף / בשר? צמחוני או בשרי? מה דעתך על גלידות פרווה? ז'אנר מוזיקאלי אהוב? להקות אהובות (כמה שבא לך, רק שיהיה הבסט)? וכנ"ל שירים אהובים? אוהבת מוניקה סקס? אוהבת יוני בלוך? אוהבת קספר? אוהבת את הקרחת החדשה של נינט? (אגב, מישהי שעבדה איתי בתחנת דלק הסתפרה בספטמבר קצוץ אחרי שהיו לה ראסטות ארוכות כמו החיים ועכשיו נינט נורא דומה לה, רק שההיא מהדלק בלונדינית) ראית כבר מטבע של 2 ש"ח? שמת לב שאני עושה לך רווחים במיוחד אחרי כל סימן שאלה? את זוכרת למסור להורים הודעות מאנשים שהתקשרו? טלפונים: נייד / קווי נייח / קווי אלחוטי? אם היית מתחיילת עכשיו, לאן היית רוצה להישלח? ואילו מדים הכי היית רוצה שיהיו לך? יש לך קרובי משפחה בחו"ל (...מי ואיפה)? כמה אחים ואחיות יש לך? ראית 'תעביר את זה הלאה'? אם כן, בכית? כן, גם אני לא יכולה שלא לבכות מהרגע שהאמא מתמוטטת בבית החולים ועד שאני מעבירה ערוץ. נכון שהיילי ג'ואל אוסמונט (הילד... אם לא ראית, זה הילד מהחוש השישי) משחק מצויין? איזה פאפי פייס יש לו?
כמה ש"ש (שעות שבועיות) יש לך במערכת בבצפר? מה המגמה/מקצועות מוגברים שלך? אוהבת בצפר? איך היה לחזור לבצפר? את בנאדם שנוטה להצטנן בחורף? ובעונות מעבר? ישנה עם פוך או שמיכה דקה? מעדיפה להתעורר או להירדם? את בנאדם של בוקר או לילה? איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז? ואיזה אייקון את הכי שונאת? מתי היומולדת שלך? איזה מזל זה יוצא? אוהבת ללכת לים? ולבריכה? מאכל אהוב? קינוח אהוב? איבר גוף אהוב? כיתה אהובה עד כה? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? מבריזה הרבה? איזה דוגמה את מעדיפה על הבגדים: פסים / נקודות / משבצות? פריט אהוב מהארון? פריט לבוש הכי ישן שלך שעדיין נמצא בארון? פריט לבוש/הנעלה הכי יקר שקנית אי פעם? אוהבת את השיער האדום שלך?
ארץ עיר
ארץ בג'? עיר בט'? חי בו'? צומח בל'? דומם בח'? שם לילד בר'? שם לילדה בח'? מקצוע בכ'? אישיות בצ'? מאכל בס'? סרט במ'? ספר בת'? להקה בא'? חברת פורום בב'? משחק בי'? טוב, חפרתי, אולי אמשיך אח"כ. תהני

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo3.gif

אהבת את התמונה? יאפ :) גם אם היא טעות? חחחח כן איך זה שדווקא כשאת היית אמורה להיות שכחת להזכיר לי לפתוח את השירשור? כי פתחת אותו בשעה מוקדמת מאד! מי תחליף אותי בזמן שאתגייס (לפחות בטירונות)? אני מוכנה
מסך מחשב שמנמן או שטוח? מעדיפה שטוח אבל יש לי את הישן יס או הוט? הוט :p בגלל הVOD יש לך מדפסת? נשברה
את אוהבת אותה? פעם אהבתי מה מספר הטלפון של מכבי אש? 03
ושל חברת החשמל? 05 כנראה
יש לך תמונות בחדר (...של מה)? כל מני תמונות מהקטלוגים, פלאיירים וסטיקרים. איזה משחק שיחקת ביסודי? מונופול, גומי קפיצה, והדבר הזה עם המדרגות, דג מלוח גומי או קלאס? גומי פוקר או מלחמה? מלחמה לאכול: דג / עוף / בשר? בשר במיוחד כשזה שישליק צמחוני או בשרי? שניהם מה דעתך על גלידות פרווה? מגעילות ז'אנר מוזיקאלי אהוב? פאנק רוק להקות אהובות (כמה שבא לך, רק שיהיה הבסט)? אופספרינג, SUM41, לינקין פארק וכנ"ל שירים אהובים? בעיקר שירים ברוסית, בריאס יאסי של קרוספייד, אוואי פרום מי של אוונסנס וכדומה. אוהבת מוניקה סקס? רק כמה שירים אוהבת יוני בלוך? שיר אחד - אחריות אוהבת קספר? מי זה?
אוהבת את הקרחת החדשה של נינט? חחח היא מוזרה. (אגב, מישהי שעבדה איתי בתחנת דלק הסתפרה בספטמבר קצוץ אחרי שהיו לה ראסטות ארוכות כמו החיים ועכשיו נינט נורא דומה לה, רק שההיא מהדלק בלונדינית) ראית כבר מטבע של 2 ש"ח? כן, אני עובדת בקופות
שמת לב שאני עושה לך רווחים במיוחד אחרי כל סימן שאלה? חח לא
את זוכרת למסור להורים הודעות מאנשים שהתקשרו? אין לנו טלפון בבית, לכל אחד יש פלאפון משלו. טלפונים: נייד / קווי נייח / קווי אלחוטי? נייד
אם היית מתחיילת עכשיו, לאן היית רוצה להישלח? מדריכה במסלולי טבע
ואילו מדים הכי היית רוצה שיהיו לך? ירוקים, אבל המעיל של חייל האוויר הרבה יותר יפה. יש לך קרובי משפחה בחו"ל (...מי ואיפה)? סבים ודודה באוקראינה, דודים ובני דודים בארה''ב, סבא רבה בקנדה מצד אמא. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 למחצה, ועוד 4 חורגים ראית 'תעביר את זה הלאה'? כן הראו לנו את זה בבצפר אם כן, בכית? כן
כל הכיתה בכתה כן, גם אני לא יכולה שלא לבכות מהרגע שהאמא מתמוטטת בבית החולים ועד שאני מעבירה ערוץ. נכון שהיילי ג'ואל אוסמונט (הילד... אם לא ראית, זה הילד מהחוש השישי) משחק מצויין? כן! איזה פאפי פייס יש לו?
כמה ש"ש (שעות שבועיות) יש לך במערכת בבצפר? 35 מה המגמה/מקצועות מוגברים שלך? אומנות+ מולטימדיה וגיאוגרפיה אוהבת בצפר? לא ממש איך היה לחזור לבצפר? מוזר
את בנאדם שנוטה להצטנן בחורף? לא ממש ובעונות מעבר? מדי פעם ישנה עם פוך או שמיכה דקה? פוך מעדיפה להתעורר או להירדם? להתעורר לבד בלי שעון מעורר את בנאדם של בוקר או לילה? לילה איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז?
ואיזה אייקון את הכי שונאת? לא יודעת כל הכתובים המוזרים האלו מתי היומולדת שלך? 28.9 איזה מזל זה יוצא? מאזניים אוהבת ללכת לים? לא ממש ולבריכה? מדי פעם מאכל אהוב? פיצה, ג'אנק פוד למיניהם קינוח אהוב? סופלה שוקולד חם, ואפל בלגי
איבר גוף אהוב? עיניים כיתה אהובה עד כה? חחחח איך אפשר לאהוב כיתה? מקצוע אהוב? תולדות האמנות מקצוע שנוא? תעבורה מבריזה הרבה? השנה לא... איזה דוגמה את מעדיפה על הבגדים: פסים / נקודות / משבצות? יש לי את כל הסוגים, אפילו דוגמאות של לבבות, גולגלות וכדומה. פריט אהוב מהארון? אין לי ארון
מהבגדים זה חולצה של חבר שלי פריט לבוש הכי ישן שלך שעדיין נמצא בארון? מכנס ג'ינס מכיתה ח' שעדיין עולה עליי פריט לבוש/הנעלה הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס של קרוקר
500 שקל הדבר הזה אוהבת את השיער האדום שלך? כן D::::::::::::::::::::::::::: ארץ עיר ארץ בג'? גואטמלה עיר בט'? טבריה חי בו'? וירוס צומח בל'? לולב דומם בח'? חלון שם לילד בר'? רון שם לילדה בח'? חני מקצוע בכ'? כלבן אישיות בצ'? ציפי ליבני מאכל בס'? סושי סרט במ'? משמרת לילה (סרט בריתי הזוי) ספר בת'? תנ''ך להקה בא'? אוונסנס חברת פורום בב'? ברררררר משחק בי'? לא יודעת
כבר חיפשתי אפילו בגוגל ובויקיפדיה

McBlack

New member
ספר בת' - תנ"ך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח לולב זה האמצע של העץ בדקל (או בתמר?)... 'קספר'=מופע הארנבות של ד"ר קספר
וברור שאפשר לאהוב כיתה, אני אהבתי את י' (ידיד שלי ואני הרסנו קירות ושולחנות, זה היה נורא - נורא נורא נורא כיף
) ואת המחצית השנייה של י"ב
וגם י"א הייתה נחמדה נראה לי ושאלתי איזו דוגמה את הכי אוהבת, לא מה יש לך

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo7.gif

אבל אני אוהבת את כולן ואני מתה על השירים של קספר! ולא יודעת בכל כיתה היה משהו שהרס לי את השנה בכללי. ואם את לא מרוצה מצומח שאמרתי בל' אז הנה חדש - לילך
(זה צומח נכון
)

Ray512

New member
איכלי את דייסתך! ../images/Emo13.gif

שלום. איך קוראים לך? מי נתן לך את השם הזה? אוהב אותו? איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה? ומתי יש יומולדת? מחכה? מאיפה אתם? איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו? אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם? למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות? ושל שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?

Ray512

New member
בתיאבון!

המוטו שלי: אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מוסיקה בשבילי היא...: החלום שלי הוא...: הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו כשאני לא חורש לבגרויות אני... אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:

McBlack

New member
../images/Emo6.gifבתאבון! כי אמרת לה לאכול! חיחיחי!../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

Jeanne D Arc

New member
תודה! ../images/Emo6.gif

המוטו שלי: חייה ותן לחיות אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מוזרה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: אשת עסקים/ אומנית מוסיקה בשבילי היא...: משהו שאני לא יכולה להעביר בלעדיו את הזמן החלום שלי הוא...: להיות כמה שיותר מאושרת אוהבת ונאהבת הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: אדום השיר שהכי מתאר אותי הוא...: REFLEX - YA TEBIA VSEGDA BUDU JDATI אני חושב שאני ילדותי כלי נגינה שאני רוצה לנגן עליו - תופים כשאני לא חורש לבגרויות אני... אני אף פעם לא חורשת לבגרויות, אני תמיד בסטלה טבעית אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: ביטול הבגרויות בחיבור ובלשון

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo13.gif אוכל

שלום. שלום גם לך
איך קוראים לך? ז'אנה מי נתן לך את השם הזה? ההורים בחרו מהרשימה שסבא הכין אוהב אותו? בסדר כזה, יש לו הרבה ואריאציות מגניבות איזה שם אתה אוהב? אנמרי בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? 28.9 היה כבר מחכה? חחח לא ממש מאיפה אתם? רחובות איפה עוד גרת? אוקראינה איפה מעדיף לגור? שם, אבל עם אנשים שיש גם פה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר בינונית כמו רחובות אוהב את המקום שאתה גר בו? כן נחמד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? חיפה, אשדוד מהו מקום ההתנחלות שלכם? אשדוד
או הבית של חברה הכי טובה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? כן
ואני מודה לאלוהים שהעניק לי כאלו כמה כאלו לכם יש? ממש מעט אבל לא צריך יותר וחברים וירטואליים,יש? המון יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יותר אוהבים חיי מסך? תלוי במצב רוח אוהבים את השכבה שלכם? היא מאד מוזרה, וגדולה.. כמעט ולא מכירה משם אנשים למה? כי יש לנו 9 כיתות, ובכל כיתה 40 איש וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה מעפן קראו לכם אי פעם: ערס? חח לא פאקצה? נאמ לא חושבת פריק? כן
אימו? חחח כן כמה פעמים או כל דבר מטופש אחר? פאנקיסטית, בלאקרית, פריקצה.. כמה חברים טובים אתם? אני חושבת שאני בסדר יש לכם מן חבורה כזאתי? כן, והרוב זה אלו עוד מהיסודי בנים/בנות? בנות, ויש עוד חבורה שזה מעורב או גם וגם? מעורב אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? Макsим - Забудь מה בא לכם לשמוע? את חבר שלי דופק בדלת ואומר שהוא קיבל פתור מצבא לשבועיים
מה אתם לא סובלים לשמוע? חריקות למיניהן להקה אהובה, יש? בינתיים פארמור וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? כן
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אני אוהבת את כל הסגנונות ואיזה לא סובל? דיכאון יותר מדי מתבכיין בסגנון מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על עצבים על מה? ^ על מה רוצה לנגן? תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי4 ממתי? מחודש אפריל איך? בסדר, הוא די מעפן האמת כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? לא, מספיק לי אוהב לצלם? כן
יש לך מצלמה? כמובן כמה זמן יש לך אותה? מפברואר היו קודמות? הייתה אחת עם פילם איזה? סאמסונג מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי, אין כמעט פוטו רצח מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מיקרוגל שומע רדיו? רק כשאני מבשלת הרבה? לא הרבה איזו תחנה? 102, 100 אתה עובד? כן במה? מקדונלדס, בקופות כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה כמה כסף יש לך? לא הרבה יש לך מטבע של 5 אגורות? כן, אפילו כמה ושל שני שקלים? לא
אבל ראיתי אותם רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? אין לנו כזאת, אבל יש את קיוסק של עמי למה?
טעים? מי? או עדיף מהבית? בבית אין אוכל
יש לכם פוסטרים בחדר? אפשר להגיד כמה? זה מן קולג' של פליירים, תמונות מקטלוגים וסטיקרים של מי?
רוצים עוד? כן! אני מתה על פליירים של מי? כל מני איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? ואי לא זוכרת, אבל בשבועיים האחרונים בטוח היה כיף? כנראה שלא, עשיתי עבודה באומנות רוצים שוב? חח כן
אוכל חינם מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? פתוח עם כמה אנשים? 0 אוכל הרבה? תלוי מה המאכל האהוב עליך? פיצה למה דווקא הוא? כי זה טעים, ואני יכולה לאכול מגשים שלמים לבד מה אכלת לאחרונה? תה עם רוגלך היה טעים? כן רוצה שוב? רק את התה איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מנגו :S ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? הקצף שנוצר מעל לחלב בזמן הרתיחה מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לא מתנגדת אליו איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס כנראה (אבל רק כי אני אוכלת שם חינם) והכי לא? :S קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? 2 רויאלים, צ'יפס גדול זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) כל רויאל 20.5 צ'יפס 12.5 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? עדיף כמה שפחות, אבל אני אוהבת אוכל מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? תלוי מה הטעם של אוכל בריאות, כי אם יש לזה טעם של דשא אז תאכלו אותו לבד כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כשאני לא שוכחת אני מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה...

למעלה