../images/Emo3.gif
אהבת את התמונה? יאפ

גם אם היא טעות? חחחח כן איך זה שדווקא כשאת היית אמורה להיות שכחת להזכיר לי לפתוח את השירשור? כי פתחת אותו בשעה מוקדמת מאד! מי תחליף אותי בזמן שאתגייס (לפחות בטירונות)? אני מוכנה
מסך מחשב שמנמן או שטוח? מעדיפה שטוח אבל יש לי את הישן יס או הוט? הוט

בגלל הVOD יש לך מדפסת? נשברה
את אוהבת אותה? פעם אהבתי מה מספר הטלפון של מכבי אש? 03
ושל חברת החשמל? 05 כנראה
יש לך תמונות בחדר (...של מה)? כל מני תמונות מהקטלוגים, פלאיירים וסטיקרים. איזה משחק שיחקת ביסודי? מונופול, גומי קפיצה, והדבר הזה עם המדרגות, דג מלוח גומי או קלאס? גומי פוקר או מלחמה? מלחמה לאכול: דג / עוף / בשר? בשר במיוחד כשזה שישליק צמחוני או בשרי? שניהם מה דעתך על גלידות פרווה? מגעילות ז'אנר מוזיקאלי אהוב? פאנק רוק להקות אהובות (כמה שבא לך, רק שיהיה הבסט)? אופספרינג, SUM41, לינקין פארק וכנ"ל שירים אהובים? בעיקר שירים ברוסית, בריאס יאסי של קרוספייד, אוואי פרום מי של אוונסנס וכדומה. אוהבת מוניקה סקס? רק כמה שירים אוהבת יוני בלוך? שיר אחד - אחריות אוהבת קספר? מי זה?
אוהבת את הקרחת החדשה של נינט? חחח היא מוזרה. (אגב, מישהי שעבדה איתי בתחנת דלק הסתפרה בספטמבר קצוץ אחרי שהיו לה ראסטות ארוכות כמו החיים ועכשיו נינט נורא דומה לה, רק שההיא מהדלק בלונדינית) ראית כבר מטבע של 2 ש"ח? כן, אני עובדת בקופות
שמת לב שאני עושה לך רווחים במיוחד אחרי כל סימן שאלה? חח לא
את זוכרת למסור להורים הודעות מאנשים שהתקשרו? אין לנו טלפון בבית, לכל אחד יש פלאפון משלו. טלפונים: נייד / קווי נייח / קווי אלחוטי? נייד
אם היית מתחיילת עכשיו, לאן היית רוצה להישלח? מדריכה במסלולי טבע
ואילו מדים הכי היית רוצה שיהיו לך? ירוקים, אבל המעיל של חייל האוויר הרבה יותר יפה. יש לך קרובי משפחה בחו"ל (...מי ואיפה)? סבים ודודה באוקראינה, דודים ובני דודים בארה''ב, סבא רבה בקנדה מצד אמא. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 למחצה, ועוד 4 חורגים ראית 'תעביר את זה הלאה'? כן הראו לנו את זה בבצפר אם כן, בכית? כן
כל הכיתה בכתה כן, גם אני לא יכולה שלא לבכות מהרגע שהאמא מתמוטטת בבית החולים ועד שאני מעבירה ערוץ. נכון שהיילי ג'ואל אוסמונט (הילד... אם לא ראית, זה הילד מהחוש השישי) משחק מצויין? כן! איזה פאפי פייס יש לו?
כמה ש"ש (שעות שבועיות) יש לך במערכת בבצפר? 35 מה המגמה/מקצועות מוגברים שלך? אומנות+ מולטימדיה וגיאוגרפיה אוהבת בצפר? לא ממש איך היה לחזור לבצפר? מוזר
את בנאדם שנוטה להצטנן בחורף? לא ממש ובעונות מעבר? מדי פעם ישנה עם פוך או שמיכה דקה? פוך מעדיפה להתעורר או להירדם? להתעורר לבד בלי שעון מעורר את בנאדם של בוקר או לילה? לילה איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז?
ואיזה אייקון את הכי שונאת? לא יודעת כל הכתובים המוזרים האלו מתי היומולדת שלך? 28.9 איזה מזל זה יוצא? מאזניים אוהבת ללכת לים? לא ממש ולבריכה? מדי פעם מאכל אהוב? פיצה, ג'אנק פוד למיניהם קינוח אהוב? סופלה שוקולד חם, ואפל בלגי
איבר גוף אהוב? עיניים כיתה אהובה עד כה? חחחח איך אפשר לאהוב כיתה? מקצוע אהוב? תולדות האמנות מקצוע שנוא? תעבורה מבריזה הרבה? השנה לא... איזה דוגמה את מעדיפה על הבגדים: פסים / נקודות / משבצות? יש לי את כל הסוגים, אפילו דוגמאות של לבבות, גולגלות וכדומה. פריט אהוב מהארון? אין לי ארון
מהבגדים זה חולצה של חבר שלי פריט לבוש הכי ישן שלך שעדיין נמצא בארון? מכנס ג'ינס מכיתה ח' שעדיין עולה עליי פריט לבוש/הנעלה הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס של קרוקר
500 שקל הדבר הזה אוהבת את השיער האדום שלך? כן D::::::::::::::::::::::::::: ארץ עיר ארץ בג'? גואטמלה עיר בט'? טבריה חי בו'? וירוס צומח בל'? לולב דומם בח'? חלון שם לילד בר'? רון שם לילדה בח'? חני מקצוע בכ'? כלבן אישיות בצ'? ציפי ליבני מאכל בס'? סושי סרט במ'? משמרת לילה (סרט בריתי הזוי) ספר בת'? תנ''ך להקה בא'? אוונסנס חברת פורום בב'? ברררררר משחק בי'? לא יודעת
כבר חיפשתי אפילו בגוגל ובויקיפדיה