חברת השבוע!

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע!../images/Emo41.gif

(ותודה לז'אנה שהזכירה לי לפתוח את השירשור
) אני לא בטוחה כ"כ בקשר ליכולת ההגבה שלה, אבל בכל מקרה... קבלו את אירנושששש!

Jeanne D Arc

New member
ראשונה D:

רה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלו? שמעת ממישהו שריכלו עלייך? ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? אמרו לך שאתה מוזר מידי? ירקו עליך? התנהגו אליך ברישעות יתר? הרגשת נבגד? בכית ולא רצית שיראו? נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? איזה? כתבת שיר? רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? קינאת במישהו עד שנאה? קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? שנאת מישהו ללא סיבה? עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

עניתי על כמעט הכל וזה נמחק לי, בא לי למות...!

רה פעם שמישהו שכל כך אהבת הפך להיות כל כך שנוא עליך? כן. האקס. בהתחלה הכל היה סבבה, אחר כל נפרדנו, הוא הציק והציק והציק ועצבן עד שהתחלתי כבר לשנוא אותו. היה חבר שתמיד רצית להגיד לו שנמאס לך מההתנהגות שלו ולא אמרת? כן, חברה שתמיד אבל תמיד מאחרת. נראה לי שאמרתי לה. קרה שחשבתם שמישהו הוא בן אדם טוב ונוכחתם לדעת שלא? כן. אנשים משחקים אותה נחמדים ובסוף מסתבר שהם רק דאגו לעצמם והכל הייתה הצגה. שמעת ממישהו שריכלו עלייך? כן. אין לי שום בעיה שיבזבזו את הזמן והאנרגיות שלהם עליי. ניתקת את הקשר עם מישהו שהיה ממש חשוב לך ולא באשמתך? כן. היה לי ידיד ממש טוב. הכרתי לו את חברה שלי. הם נפרדו אחרי כמה זמן. ואז היה יום שהידיד חזר איתי הביתה כמו בכל יום והחברה התחילה לקנא. ולא דיברתי איתה שנה וחצי. היינו באותה כיתה, באותו חדר בטיולים, עם אותם אנשים במסיבות. היה קשה. הרגשתם פעם שסוף סוף פתחתם את העיניים למציאות המגעילה בחוץ? כן, העולם לא משהו. קרה שבכית והתנגן שיר עצוב ברקע? כן יצא ש.. אמרו לך שאתה מדבר יותר מידי? כן אמרו לך שאתה מוזר מידי? לא ירקו עליך? כשאחותי הייתה תינוקת נחשב? התנהגו אליך ברישעות יתר? קצת הרגשת נבגד? לא בכית ולא רצית שיראו? כן. אני לא מצליחה לשלוט בבכי שלי נתקעת עם אידיוט ורצית להתחפף מהסביבה ומהר? כן יש שיר שהמילים שלו מזדהות עם הרגש שלך כרגע? כל דבר על אהבה וגעגועים איזה? כתבת שיר? כתבתי הרבה רצית להרוס משהו שהכנת למישהו אהוב? אממ לא זוכרת קינאת במישהו עד שנאה? קינאתי בקטנה קראת יומן של מישהו אחר ללא ידעתו? לא יומן אבל משהו שהוא לא רצה שאני אקרא הרגש שהכל מתמוטט לך ואחרי זמן מה הרגש שאתה חזק יותר מבחינה רגשית? כן שנאת מישהו ללא סיבה? יכול להיות עשית הכל למען מישהו ואחרי תקופה כשהרהרת בכך הרגשת שהוא לא היה שווה את זה? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הארנבון שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? המיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח. אין לנו דברים סגולים, אולי הקופסא של הגלידה איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ממש 20 ס"מ לידי על השולחן מה יש לך מתחת לכיסא? ארנבון מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הארנבון מכרסם משהו איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מאחורי יש מנורה בצורת לב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: בהנחה שהלכתי לישון לפני אז 2 בלילה כדי להספיק לטיסה בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: ב 2 בערך סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אנשים מהתיכון יש לכם מחשב בחדר? כן, נייד החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לאחותי היה ביום שישי לפני שבוע, ולידיד שלי יום לפניה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. סבתא 2. ועוד סבתא 3. אמא 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. את החבר, לא חיבקתי אותו כבר 4 וחצי שעות 2. את אחותי הפשושית הקטנה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לשתות משהו חם וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מי מכין את האוכל הכי טעים? סבתא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כלום. למדתי לבשל ביצה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד, גבינה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? היה סופ"ש מושלם מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: הריח של החיילצ'יק היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי על פסנתר וחלילית , עכשיו על שום דבר אולי על העצבים על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? לא כמו הנוער של הלילה איזה מגמה היית בביה"ס? סוציולוגיה+ כלכלה ומדעי המחשב קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש הרבה בשר מעודף: עוף גבינה מעודפת: לא מבינה בזה יותר מדי, הכל הולך דג מועדף: מתה על דגים מאפה מועדף: קרואסון שוקולד שתיה קרה מועדפת: מיץ טבעי שתיה חמה מועדפת: קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? אה? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? השנה עוד לא נגמרה ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כשמתכוננים למבחנים באוניברסיטה מתגעגעים לרמה של בית הספר יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ארנבון ישן אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? מוניות לא, אין כלב וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בצפון מוכה הקטיושות אתה רוצה שיגמר השאלון? כן, בבקשהההה חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. אוף

המשך...

מה צבע החולצה שלכם עכשיו? תכלת צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני צבע עור: בהיר עם שיזוף דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. חום 2. שחור 3. אדום 4. כחול 5. לבן ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? אממ כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ירוק 2 כתום 3 צהוב 4 ורוד 5 זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? חום מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום, יש בי המון אהבה לתת באיזה צבע החדר שלך? סגלגל ממש ממש בהיר, עד כדי כך בהיר שרואים שזה לא לבן רק כשמסתכלים בפינות ליד התקרה הלבנה איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אין לי בעיה עם הצבע, אפשר לבן, אולי תכלת בהיר בהיר קיבלת שיעורים? לא, המרצים בשביתה מה שם השיר האחרון ששמעת? מזמן לא שמעתי, לא מתאים לי לא לשמוע מוזיקה הרבה זמן מה הדבר האחרון שקנית השבוע? עם חבר שלי קניתי היום מוריד בידוד זה הדבר הזה שחושף חוטים ואיזולירבנד, מעניין אה? בעצמי קניתי ממתקים ושמתי לו בקופסא יפה, בושם בשבילי וספרים לאחותי. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר יחסית תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את התיק שלקחתי לסופ"ש תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? חושך, אה להדליק את האור? שולחן יש אחים? יש אם כן, כמה? אחות 1 ואיך קוראים להם? יאנה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה + 2 (החבר מודע לזה), עובדת באיזה משרד או בנק כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן, אוטוטו מסיימת תואר בכלכלה ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה ורוד מה עושה לך מצב רוח טוב? אהבה, הצלחות של אנשים שחשובים לי, החבר, הארנבון, המשפחה מה עושה לך מצב רוח רע? אכזבות, כשלונות מה עושה לך צמרמורת? התרגשות אוהב שוקולד? כן, רתוי לבן אוהב חטיפים? אפשר בלי איזה הכי? ביסלי מקצוע אהוב: אני מניחה שבבית ספר, אז ספרות מקצוע שנוא: הסטוריה, אזרחות הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה, אם אני מתחילה ב 8 וחצי אז קמה ב 6 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? שנה ג' באונ' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? כרגע לא לומדת בימי רביעי, אם תגמר השביתה אז "שווקים, משחקים והתנהגות אסטרטגית" ובשיעור האחרון? סתם איזה קורס בחירה "סוגיות בניהול ותפעול נמלים" מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? בדרך כלל לא לוקחת, אם חייבת אז פסטרמה או משהו כזה מביא בקבוק מים? כשלא שוכחת כן איזה תיק יש לך? יש 2, אור ירוק ואגודת הסטודנטים הולך לבד לביצפר או עם מישו? כרגע לבד בהסעה או ברגל? אוטו איך קוראים למחנך/ת? פחחח האם אי פעם אכלתם חול? בטעות נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? אממ לא שזכור לי לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 6 למצבך החברתי בשכבה: באוניברסיטה אין מקובלים, בתיכון הייתי 7 למידת התעניינותך בלימודים: 8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 9

ועוד המשך...

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? חנ"ג הורדות ידיים או משיכת חבל? ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי מה ולמי יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה עד לפה הגעתי פעם קודמת
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? אה? החיים דבש החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? כרגע יפה, כשתהיה משפחה אז בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? איכס, אבל היה לי פעם מורה ממש שווה להסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד לבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד הסכם אוסלו: אנערף ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: לא יודעת להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? הטלפון לא עובד דיברת בסלולרי? לפני 3 שעות דיברת עם אמא? לפני שעה וחצי דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? לפני שעתיים התקלחת? בצהריים אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני שעתיים אכלתי שוקולד...יאמי חשבת שאתה שמנים? עכשיו חשבת שאתה רזים? אף פעם רבת עם מישהו? לפני כמה שעות עם סבתא, אבל זה רגיל רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? עכשיו חשבת שאתה נכשל במבחן? בתקופת מבחנים האחרונה חשבת שאתם מצליח במבחן? כנ"ל ישנת מחוץ לבית? מיום חמישי עד היום לא ישנת לילה שלם? מזמן לא קרה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? שאלה טובה, צריך לחשוב על זה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כבר מזמן החלטתי יש אלוהים? לא יודעת, יש עננים חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטוח יש חיים במקום אחר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מחברת את השאלון, עונה עליו, בהתחלה דיברתי עם אנשים, אבל כולם נרדמו מזמן ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? אני אתגעגע לחיבוק של החבר איפה היית רוצה לגור עכשיו? במרכז תזכיר לי איך קוראים לך? אירנה הודגש באמצעות מדגישומטיק

lia2sh

New member
יש לי בשפע!

קודם כל - לאן נעלמת?????????? ועכשיו לשאלות היותר רציניות: איזה מהכינויים שיש לך את הכי שונאת? איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] את תזכרי לא משנה כמה זמן עבר? ספרי על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. איזה חלק בגוף הגברי את הכי אוהבת? איזה חלקים בך אנשים אוהבים בדרך כלל? מה את מעדיפה, נעים בצוואר או נעים באוזן? בכמה מפגשי פורום היית? בלימודים, את טיפוס הומאני או ריאלי? איזה סוג ספרים את אוהבת? מה הביטויים שהכי אופיניים לך? איזה שלושה אנשים את רוצה לראות ברגע זה ממש? איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מי הבן אדם שאת כרגע הכי מתעבת בעולם? מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? בלי מה את לא יכולה להרדם כמו שצריך? איזה צבעים את אוהבת באנשים [עיניים, עור ושיער]? אם היית בע"ח, איזה בע"ח היית רוצה להיות ולמה? איזה כשרונות יש לך? כמה אנשים יש לך באייסיקיו? איזה ריח את הכי אוהבת? מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? מה המצב?

שאלון יותר קצר...יואווו

קודם כל - לאן נעלמת?????????? האינטרנט עושה בעיות...מצטערת ועכשיו לשאלות היותר רציניות: איזה מהכינויים שיש לך את הכי שונאת? מלכה...והנה הסיפור למה קוראים לי ככה... בסמסטר הראשון היה לי מרצה ליסודות החשבונאות בשם מרק. היה רעש בשיעור, ואחד הסטודנטים שאל סטודנט אחר שכבר התחברתי איתו איך קוראים לי. הבחור שמע "איך קוראים לו" וענה מרק. השואל ניסה לקשר מרק לשם של בחורה והגיע למלכה, מאז אני מלכה. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] את תזכרי לא משנה כמה זמן עבר? הייתה לי תקופה מאוד קשה. חבר שלי היה איתי ופשוט התפרצתי, התחלתי לבכות ולשפוך את כל מה שמפריע לי בחיים. הוא פשוט חיבק אותי ושתק. בחיבוק הזה היה כל כך הרבה רגש, חום ואהבה. ספרי על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. קצת לפני גיל 15 הכרתי את החבר הראשון שלי. הייתי בכיתה י', הוא בא לקחת אותי מהבית ספר, ליווה אותי אליי הביתה, עמדנו מתחת לבית ולפני שעליתי הוא נישק אותי וזרמתי. לא משהו מרתק מדי. איזה חלק בגוף הגברי את הכי אוהבת? אממ שאלה קשה. אני אוהבת הכל. אולי ידיים, כתפיים.האיזור ההוא. איזה חלקים בך אנשים אוהבים בדרך כלל? תלוי איזה אנשים
. אין מישהו שלא אהב את העיניים שלי. שונאת את אלה שלא מאמינים לי שזה לא עדשות, והם מוכנים להאמין רק אם אני אתן להם לגעת...משוגעים. מה את מעדיפה, נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר בכמה מפגשי פורום היית? הייתי פעם במפגש של פורום אחר בלימודים, את טיפוס הומאני או ריאלי? ריאלי איזה סוג ספרים את אוהבת? מתח מה הביטויים שהכי אופיניים לך? " אני אוהבת אותך", סבבה, מותק, בטח יש מלא שאני לא חושבת עליהם כרגע איזה שלושה אנשים את רוצה לראות ברגע זה ממש? את החבר, יספיק לי כרגע
איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? צריך לחשוב על זה מי הבן אדם שאת כרגע הכי מתעבת בעולם? אין מישהו ספציפי מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 0 באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? לא הבנתי עד עכשיו, לומדת כבר 14 שנים רצוף (קפצתי כיתה 1) מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? מלך האריות זה דיסני? לא נראה לי, תגידי מה דיסני ואני אבחר בלי מה את לא יכולה להרדם כמו שצריך? לילה טוב מהחבר איזה צבעים את אוהבת באנשים [עיניים, עור ושיער]? עיניים ירוקות, שיער בהיר, ועוד בהיר אבל לא יותר מדי, עם שיזוף קטן אם היית בע"ח, איזה בע"ח היית רוצה להיות ולמה? ארנבון, הוא כזה חמוד וכולם מפנקים אותו איזה כשרונות יש לך? פעם היו לי הרבה. ניגנתי בפסנתר, שיחקתי כדורגל, כדורסל, טניס שולחן. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? באייסי מזמן לא השתמשתי, במסנג'ר יש לי 243, צריך להעיף לפחות חצי. איזה ריח את הכי אוהבת? את הריח של חבר שלי מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? שום דבר מיוחד, נראה לי סושי זה הכי הזוי מה המצב? מצוין

Clueless Maiden

New member
יואו

האנשים האלה שלא מאמינים שהעיניים שלך באמת שלך. אני כ"כ שונאת את זה. זה כאילו לוקחים לי את החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי וזורקים לפח בטענה שזה מזויף. ><

Clueless Maiden

New member
השאלון הקבוע

המילה המועדפת עלייך? מילה שנואה? מה מדליק אותך? מה דוחה אותך? איזה צליל או רעש את אוהבת? איזה צליל או רעש את שונאת? מה הקללה המועדפת עלייך? מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה? במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד? אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן?

יאללה

המילה המועדפת עלייך? מאמי מילה שנואה? אין לי מה מדליק אותך? החבר מה דוחה אותך? אנשים צבועים איזה צליל או רעש את אוהבת? מוזיקה שקטה, תינוק מדבר זה כזה חמודי איזה צליל או רעש את שונאת? ציפורן על לוח מה הקללה המועדפת עלייך? אינעל אחותך הצולעת
מה היית רוצה להיות כשתהיי גדולה? כלכלנית, עוד לא יודעת איפה במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד? מנקה אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן? אמממ...אירנושקה הגיעה, סוף סוף יהיה קצת שמח...חחחחחחח

PrincessDanny

New member
../images/Emo6.gif

המילה הזאת [מאמי] עושה לי חלחלות, כי נינט[
] אומרת את זה כל הזמן. והשידורים החוזרים של השיר שלנו, רק מחזקים לי את זה

McBlack

New member
חחח אז למה את רואה השיר שלנו?

ובקשר למילה - יש לך אחיינים/אחייניות?

PrincessDanny

New member
התמכרתי../images/Emo7.gif