חברת השבוע!

McBlack

New member
../images/Emo41.gifחברת השבוע!../images/Emo41.gif

השאלון של סיון הזכיר לי שאני צריכה להעלות, שכחתי מזה לגמרי
אז ככה: theone2468 (חן) חיילת שסוגרת כאילו אין מחר, אז יהיה קושי בלהעניק לה את התואר. בלה בלה בלה, קבלו את אקס פיונה3, הבייב הטרייה מהגדנ"ע - OgaliO - גלי! לכו על זה

Jeanne D Arc

New member
אז גלי ../images/Emo3.gif

איזה עיתון אתם קוראים? המשפחה שלכם מנויה לעיתון יומי? אוהבים את התשבצים-סודוקו-תפזורות-פרמידות וכו'? מאמינים בדברים שכותבים על כל מזל? מנויים לעיתון נוער? כמה זמן? 1. הולך הרבה למסעדות? 2. באיזו מסעדה אכלת בפעם האחרונה? 3. מה הכי כייף במסעדה? 4. מה פחות כייף במסעדה? 5. אוהב מסעדה סינית? 6. מזרחית? 7. תאילנדית? 8. איטלקית? 9. מקס ברנר??? 10. מסעדות צמחוניות? 11. מהי המסעדה המושלמת עבורך? 12. כשמציעים לך לשתות משהו, מה בדרך כלל תקח? 13. האם אי פעם עבדת במסעדה? 14. אם כן- באיזו? 15. חייב קינוח אחרי כל ארוחה? 16. אם כן- איזה קינוח עושה לך את זה?? 17. היית במסעדות שוות בחו"ל ? 18. אם כן- באילו? 19. עם מי אתה הולך למסעדות בדרך כלל? 20. מה הדבר הכי חשוב שצריך להיות במסעדה? אלו שאלות על השבוע שהיה כן.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: שיר השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: ציטוט[י] השבוע: פאדיחת השבוע: התחדשות השבוע: סרט/סידרת/ספר השבוע: יציאת השבוע: אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: וזהו בינתיים...

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif

איזה עיתון אתם קוראים? ידיעות אחרונו, GO
המשפחה שלכם מנויה לעיתון יומי? לא אוהבים את התשבצים-סודוקו-תפזורות-פרמידות וכו'? ואי ככככן חח
מאמינים בדברים שכותבים על כל מזל? תמיד קוראת, אם מתגשם אז מאמינה
מנויים לעיתון נוער? חח לא כמה זמן? .. 1. הולך הרבה למסעדות? אממ כן 2. באיזו מסעדה אכלת בפעם האחרונה? היום במזרחית
3. מה הכי כייף במסעדה? שהאוכל נראה טוב כזה 4. מה פחות כייף במסעדה? שאתה לא לבד 5. אוהב מסעדה סינית? כן
6. מזרחית? אם יש שם עוד משו חוץ מבשר אז כן 7. תאילנדית? לא 8. איטלקית? הכי הכי
9. מקס ברנר??? כככן
10. מסעדות צמחוניות? חח כן 11. מהי המסעדה המושלמת עבורך? שיש בה את כל סוגי המנות 12. כשמציעים לך לשתות משהו, מה בדרך כלל תקח? ספרייט \ נסטי \ לימונדה 13. האם אי פעם עבדת במסעדה? לא 14. אם כן- באיזו? .. 15. חייב קינוח אחרי כל ארוחה? ממש לא 16. אם כן- איזה קינוח עושה לך את זה?? סופלה שוקולד
17. היית במסעדות שוות בחו"ל ? ממ.. מסעדות ביוון ה ה-דבר
18. אם כן- באילו? לא זוכרת שמות
אבל אחלה אוכל 19. עם מי אתה הולך למסעדות בדרך כלל? איתו
, ועם אבא 20. מה הדבר הכי חשוב שצריך להיות במסעדה? נקיון אלו שאלות על השבוע שהיה כן.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיימתי את הגדנע
, חגגנו 10 חודשים
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: הלילות עם 6 שעות שינה מקסימום, וקור כלבים. שיר השבוע: כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס אמן/אמנית/להקת השבוע: לא יודעת.. תמונת השבוע: מהגדנע חחח.. אני יעלה
ציטוט[י] השבוע: "בכן הרספ או לא הרספ, הבנת?" "לא לא לא פלוגת ג'וערה, ככה לא מקבלים את המ"פ ועוד ביום הרביעי של הגדנע.."
פאדיחת השבוע: ממ.. חברה שלי נתקעה במפקד
לא שמה לב שהוא עצר חח התחדשות השבוע: סווצר מרנואר שחור עם כתרים כאלה.. בול מתאים
סרט/סידרת/ספר השבוע: למי היה זמן?! חח יציאת השבוע: חמישי בערב אחרי שחזרתי, איתו לאיזה בית קפה נחמד אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא?: את סבתווש
משהו שאתם מחכים לשבוע הבא: ממ.. חופש חנוכה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo3.gif

1. מה התקלה הכי מעצבנת? 2. מה יותר מעצבן, תקלה שנגרמה בגלל משהו שקשור למחשב (כמו באג) או אותה תקלה בדיוק שנגרמה כתוצאה מטעות שלכם? 3. איך אתם מגיבים כשקורות תקלות? (באותו רגע) 4. מה אתם עושים כשקורות תקלות? למי אתם קוראים? 5. אתם עושים דברים כדי למנוע תקלות? אם כן- מה? 6. כשנפתח חלון תקלה והמחשב מציע לכם לראות יותר פרטים על התקלה, מה אתם עושים? 7. מה התקלה האחרונה שקרתה לכם? 8. מה התקלה הכי גדולה שקרתה לכם? 9. יש סיפור תקלה מעניין? מעצבן במיוחד? מרתק? מרגש? שתפו אותנו... 10. יש עוד משהו שאתם רוצים להוסיף בנדון? האם שיקרת פעם ><" ? למי שיקרת הכי הרבה פעמים? האם קל לך לשקר? האם אתה אוהב לשקר? האם אתה חושב שזו הדרך הכי טובה לפתור בעיות ולהתחמק מדברים לא רצויים? האם זה גורם לך מבוכה ואי נוחות (השקר)? האם שיקרת פעם לאמא שלך? לגבי מה? באיזה תקיפות אתה משקר? האם שיקרת אי פעם שקרים רציניים? אתה מרבה לשקר שקרים לבנים? האם יש לך משהו להוסיף על הנושא? תעשי על זה ויש לי עוד 100 שאלות

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif

1. מה התקלה הכי מעצבנת?במחשב יעני? שהכל נתקע דווקא שאתה באמצע חשוב
2. מה יותר מעצבן, תקלה שנגרמה בגלל משהו שקשור למחשב (כמו באג) או אותה תקלה בדיוק שנגרמה כתוצאה מטעות שלכם? יותר מעצבן.. תקלה שהיא בגללי חח.. 3. איך אתם מגיבים כשקורות תקלות? (באותו רגע) כונטרול אלט דליט חח 4. מה אתם עושים כשקורות תקלות? למי אתם קוראים? בד"כ אחי [הפיצי הזה בן 12 !] מצליח לסדר את הכל, אם לא אז טכנאי 5. אתם עושים דברים כדי למנוע תקלות? אם כן- מה? חח לא. 6. כשנפתח חלון תקלה והמחשב מציע לכם לראות יותר פרטים על התקלה, מה אתם עושים?איקס. גם ככה מעצבן שזה נתקעף לא מעניין אותי ההסברים על זה 7. מה התקלה האחרונה שקרתה לכם? אתמול בגלל הצ'אט של תפוז הכל נתקע לי 8. מה התקלה הכי גדולה שקרתה לכם? חחח בטעות חסמתי לעצמי את המחשב... לאיזה חודש 9. יש סיפור תקלה מעניין? מעצבן במיוחד? מרתק? מרגש? שתפו אותנו... ^^ 10. יש עוד משהו שאתם רוצים להוסיף בנדון? חח לא
האם שיקרת פעם ><" ? כן למי שיקרת הכי הרבה פעמים? אמא? אבל דברים קטנים.. האם קל לך לשקר? חח לא אני צוחקת ומחייכת ואז קולטים שזה שקר.. האם אתה אוהב לשקר? מאוד מאוד [חח סתם
] האם אתה חושב שזו הדרך הכי טובה לפתור בעיות ולהתחמק מדברים לא רצויים?ממש לא האם זה גורם לך מבוכה ואי נוחות (השקר)? ברור.. חרא מצב האם שיקרת פעם לאמא שלך? כן.. לגבי מה? יציאות וכאלה..פעם כשהייתי יותר קטנה.. עכשיו הכל מותר
באיזה תקיפות אתה משקר?נממ לא הרבה.. כמעט ולא. האם שיקרת אי פעם שקרים רציניים?ממ.. היה איזה לילה ש"ביליתי" בתחנת משטרה לילה שלם.. ולאמא אמרתי שאני אצל חברה ועוד שניה בבית [התחנה חצי שעה מהבית..]
אתה מרבה לשקר שקרים לבנים? לא.. האם יש לך משהו להוסיף על הנושא? נה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jeanne D Arc

New member
עוד עוד עוד ../images/Emo3.gif

לסמן את מה שעשית, ואפשר להוסיף הסברים 1.לעשן. 2. לשתות אלכוהול. 3. להתנשק עם בן. 4. להתנשק עם בת. 5. לשכב עם בן. 6. לשכב עם בת. 7. לישון עם בת. 8. מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9. להתחיל עם בן. 10. לישון עירום בקיץ. 11. לישון עירום בחורף. 12. לא להתקלח שבוע. 13. לשקר. 14. לאהוב בן. 15. לאהוב בת. 16. לישון באוהל עם בת. 17. לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19. להגיד למישהו שאני אוהבת אותו בפנים. 20. לזרוק מישהו. 21. לריב עם ההורים וללכת מהבית, ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. 22. לא לישון כל הלילה. 23. לראות את השקיעה והזריחה. 24. מסיבת פיג'מות עם חברים. 25. לשנוא בן אדם, הכי בעולם. 26. מערכת יחסים עם בן. 27. סקס. 28. לריב עם מישהו בכוונה. 29. לריב עם מישהו בטעות. 30. לעשות משהו לא מרצון אישי. 31. לאכול ולהקיא בכוונה. 32. לאיים. 33. להיות בחו"ל. 34. להתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכיר כ"כ. 35. להבריז. 36. להיות במחשב כל היום. 37. לראות סרטים כל היום. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 40. להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. 41. לאכול סושי. [איכ] 42. לאכול כל יום במקדונלס במשך שבוע. 43. בנג'י. 44. לא לאכול כל היום. 45. להצטער על משהו. 46. לברוח מהבית לשבוע או יותר. 47. לישון כל היום. 48. לראות את אותו הסרט 20 פעמים. 49. להאשים מישהו סתם ככה. 50. לתמוך בבן אדם. 51. מערכת יחסים עם מישהו קטן ממך. 52. מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. 53. לעצב את החדר לבד. 54. ללכת להופעת רוק. 55. לדבר מול קהל שלם. 56. לצאת באמצע של הצגה. 57. לצחוק בלי הפסקה. 58. לראות בוב ספוג כל היום. 59. להתנתק מהעולם. 60. לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61. שיברון לב. 62. לבכות כל היום. 63. תקופה טובה. 64 לצלם 1000 תמונות. 65. שיציעו לך לדגמן. 66. להביא ילד לעולם. 67. לא לדבר עם ההורים שבוע. 68. להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. 69. לשתות קפה חזק. 70. לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוסיקה. 72. אמבטיית קצף. 73. אמבטיה עם ורדים. 74. להתקלח עם בן. 75. סמים. 76. נרגילה. 77. לשבור משהו שעולה הרבה כסף. [לא בכוונה כמובן] 78. לגנוב. 79. להכשל. 80. לקלל ת'מורה. 81. שיעשו לך היקי. 82. להשיג משהו שמאוד רוצים לבד. 83. להתאהב בשחקן/שחקנית. 84. לשרוף ת'בית. 85. להשתין במיטה בלילה. 86. לא לענות לשיחות כל היום. 87. לעשות שופינג עם 1,000 ש"ח. 88. לשקר להורים. 89. לעשות היקי לבן. 90. לעשות היקי לבת. 91. לרכל על חבר טוב. 92. להיות בלי מחשב חודש. 93. לאכול כל היום ממתקים. 94. לאכול פיצה שלמה לבד. 95. לעבור תאונת דרכים. 96. לאבד מישהו חשוב. 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. 98. ללכת מכות. 99. לקפוץ לים בחורף. 100.להתאהב עד דמעות.

OgaliO

New member
../images/Emo9.gifכייף.

1.לעשן.
2. לשתות אלכוהול.
3. להתנשק עם בן.
4. להתנשק עם בת.
ביומולדת שנה שעברה..היינו שתויות 5. לשכב עם בן.
6. לשכב עם בת.
איכס 7. לישון עם בת.
8. מערכת יחסים של יותר מחצי שנה.
9. להתחיל עם בן.
10. לישון עירום בקיץ.
אצלו חח
11. לישון עירום בחורף.
כנ"ל.. 12. לא להתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15. לאהוב בת.
בתור חברה, כן? 16. לישון באוהל עם בת.
בכנרת.. 17. לישון בחוץ על הספסל.
לצערי, ביוון. היה קטע מסריח. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר.
המון פעמים 19. להגיד למישהו שאני אוהבת אותו בפנים.
20. לזרוק מישהו.
21. לריב עם ההורים וללכת מהבית, ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. חח
22. לא לישון כל הלילה.
23. לראות את השקיעה והזריחה.
24. מסיבת פיג'מות עם חברים.
25. לשנוא בן אדם, הכי בעולם.
לגמרי. 26. מערכת יחסים עם בן.
27. סקס.
לא היה כבר?! 28. לריב עם מישהו בכוונה.
29. לריב עם מישהו בטעות.
30. לעשות משהו לא מרצון אישי.
31. לאכול ולהקיא בכוונה.
איכס. 32. לאיים. חחחח
הייתה תקופה כזאת 33. להיות בחו"ל.
הולנד ויוון 34. להתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכיר כ"כ.
35. להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37. לראות סרטים כל היום.
מרתון אמירקן פאי
39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות.
40. להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר.
המון
41. לאכול סושי. [איכ]
איכס באמת 42. לאכול כל יום במקדונלס במשך שבוע.
צמחונית.. 43. בנג'י.
כייף 44. לא לאכול כל היום.
45. להצטער על משהו.
46. לברוח מהבית לשבוע או יותר.
חח 47. לישון כל היום.
48. לראות את אותו הסרט 20 פעמים.
טוקיו דריפט
49. להאשים מישהו סתם ככה.
חח.. רעה 50. לתמוך בבן אדם.
המון, בכל האנשים הקרובים 51. מערכת יחסים עם מישהו קטן ממך.
לא אוהבת 52. מערכת יחסים עם מישהו מבוגר.
ז"א.. 3 שנים מעליי 53. לעצב את החדר לבד.
54. ללכת להופעת רוק.
רוק עצמאות 55. לדבר מול קהל שלם.
טקס סיום ו'
56. לצאת באמצע של הצגה.
לא אוהבת הצגות 57. לצחוק בלי הפסקה.
חח עד שהבטן כואבת
58. לראות בוב ספוג כל היום.
59. להתנתק מהעולם.
. בים. 60. לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך.
61. שיברון לב.
62. לבכות כל היום. לא כל היום, אבל הרבה שעות .. 63. תקופה טובה.
ברגע זה
64 לצלם 1000 תמונות.
בח"ול 65. שיציעו לך לדגמן. את האמת?
. אבל רצו שאני ירזה קצת
66. להביא ילד לעולם.
67. לא לדבר עם ההורים שבוע.
ואפילו יותר.. 68. להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך.
69. לשתות קפה חזק.
יאכ 70. לשלם בבית קפה על עצמך.
71. להקשיב כל היום למוסיקה.
72. אמבטיית קצף.
73. אמבטיה עם ורדים. אהאה
בצימר, איתו
74. להתקלח עם בן.
75. סמים.
76. נרגילה.
77. לשבור משהו שעולה הרבה כסף. [לא בכוונה כמובן] מממ..
78. לגנוב.
79. להכשל.
80. לקלל ת'מורה.
ואפילו ת'מפקדת
81. שיעשו לך היקי.
82. להשיג משהו שמאוד רוצים לבד.
-] אחלה הרגשה. 83. להתאהב בשחקן/שחקנית.
פתטיות.. 84. לשרוף ת'בית.
חח 85. להשתין במיטה בלילה. חחח
86. לא לענות לשיחות כל היום.
87. לעשות שופינג עם 1,000 ש"ח.
הלוואי. 88. לשקר להורים.
89. לעשות היקי לבן.
90. לעשות היקי לבת.
91. לרכל על חבר טוב.
! 92. להיות בלי מחשב חודש.
חח 93. לאכול כל היום ממתקים.
94. לאכול פיצה שלמה לבד.
95. לעבור תאונת דרכים.
אפילו 2 96. לאבד מישהו חשוב.
.. 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98. ללכת מכות.
חח 99. לקפוץ לים בחורף.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo190.gif

איך לדעתכם נראה גיהוום? מה יש בו? יש שם אוכל? איזה? איזה אנשים מגיעים לשם? חושבים שאם הוא היה קיים הייתם מגיעים אליו? ואיך נראה השטן? הוא באמת אדום?

OgaliO

New member
איזה נושא../images/Emo6.gif

איך לדעתכם נראה גיהוום? שואתי כזה..
מה יש בו? שומדבר חוץ מסורגים וכלא כזה.. אש יש שם אוכל? איזה? איזה אוכל? גיהינום. איזה אנשים מגיעים לשם? רעים חח חושבים שאם הוא היה קיים הייתם מגיעים אליו? לא... אני בןאדם טוב
ואיך נראה השטן? מכוער כזה.. שמן.. מפחיד
הוא באמת אדום? בטח.. וגם שחור..

הפעם אין לי כוח להמציא...

אז לקחתי מפורום סקרים ושאלונים
-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? 2.חצילים או עגבנייה? 3.סרט או מחזה? 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? 6.יער או פרדס? 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? 12.חיוך או צחוק? 13.צהריים או אחרי צהריים? 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 15.אורז או קוסקוס? -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? 2.אוהב דבש? 3.אוהב מצות? 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 8.אוהב לישון? 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? 14.מה יחסך ללימודים? 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 19.מה הירק האהוב עליך? 20.אתה אוהב ירקות בכלל? 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה?

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif

1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק?מוקה 2.חצילים או עגבנייה?עגבניה ברור
3.סרט או מחזה?סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"?הא? לא מכירה.. 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"?הופה היי
6.יער או פרדס?יער
7.שירים רגועים או שירים מרקידים?תלוי במצב רוח
, בד"כ רגוע 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"?מוניקסקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן
10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? החלום שלי תמיד מנצח
11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר?יהודה פוליקר 12.חיוך או צחוק?חיוך
13.צהריים או אחרי צהריים? צהריים, ישנים
14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 80 15.אורז או קוסקוס?אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש?כן 3.אוהב מצות?יאכ לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?היום, עזרתי לאבא בדירה שלו 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם):יציאת חירום, משינה, coldplay, שוטי הנבואה, בוטן מתוק בקרקס.. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?כמעט כל היום 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום?בלילה של ב"ס זה בד"כ 7 שעות, פלוס שעתיים בצהריים 8.אוהב לישון?בטח 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?שצולפים בי עם הדבר הזה שצדים איתו לוויתנים 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?שסיימתי ב"ס
11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום?חח בגדנע 12.אם כן,איך היה?משעמם 13.מה יחסך לצה"ל?לא מדברים על זה. 14.מה יחסך ללימודים?ממ.. 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: לא יודעת :-O 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?דיי אני לא אוכלת הרבה 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך?בחופש הגדול 19.מה הירק האהוב עליך?פלפל אדום
ומלפפון חמוץ 20.אתה אוהב ירקות בכלל?כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר?לא אוהבת
22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"?חחח כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח?ארץ עיר
, קידקודים 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: כל מה שקשור לאומנות [חוץ מציור
], כתיבה וזהו 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שאני אלך לישון מוקדם היום לשם שינוי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Clueless Maiden

New member
יאללה

השאלון הקבוע שלי...
המילה המועדפת עלייך?
מילה שנואה?
מה מדליק אותך?
מה דוחה אותך?
איזה צליל או רעש את אוהבת?
איזה צליל או רעש את שונאת?
מה הקללה המועדפת עלייך?
מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה?
במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד?
אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן?

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif

המילה המועדפת עלייך? אמונה מילה שנואה? כפרהעלייך מה מדליק אותך? אצל בנים? ידיים גדולות, זיפים .. מה דוחה אותך? בבנים? חח, פצעים, שחיפיות, קול צפצפני כזה.. איזה צליל או רעש את אוהבת? גיטרה
איזה צליל או רעש את שונאת? יריות, מסוקים, מטוסים .. מה הקללה המועדפת עלייך? מניאק
מה היית רוצה להיות כשתיהי גדולה? פסיכולוגית.. ברמנית.. לא דעת
במה בשום אופן לא היית רוצה לעבוד? בורגראנץ' וכאלה.. אם גן עדן היה קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר בהגיעך לשערי הגן? חחח
"מי הרס את החיים של הפרח הזה"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

B o o o o M

New member
מדהימה אחת אני אוהבת אותך !!

אין על גלייייייי ויש לך את השם הכי יפה בעולם ((((((:)

OgaliO

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifקוקיי שלי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

נעלמת מפה
.. התגעגעתי

B o o o o M

New member
אני אצלך במסנג'ר !!! ../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

והאמת קצת מוזר לי יהיה לחזור לפה בעיקרון כן יש לי חבר חדש (דנדש!) אבל הוא לא בצבא כבר..

למעלה